ja sam probao tako da kontaktiram ove iz OC kad ono isto,mislim da smo mi jos u dobu krede sto se tice komunikacije....pokusaj sa dimnim signalima zapali knjige pa mlati cebetom,ali pazi moras da znas kako da mlatis:)
Ma omlaticu ja njih :), saljem im mail na office@pinsoft.com kad na prvu vrati mi mail ne moze, poslao sam im na servis mail.
Pozdrav!
:: ja sam probao tako da kontaktiram ove iz OC kad ono isto,mislim da smo mi jos u dobu krede sto se tice komunikacije....pokusaj sa dimnim signalim :: zapali knjige pa mlati cebetom,ali pazi moras da znas kako da mlatis: :: :: :: ::
:: Ma omlaticu ja njih :), saljem im mail na office@pinsoft.com kad na prvu vrati mi mail ne moze, poslao sam im na servis mail :: :: Pozdrav :: :: :: :: ja sam probao tako da kontaktiram ove iz OC kad ono isto,mislim da smo mi jos u dobu krede sto se tice komunikacije....pokusaj sa dimnim signalim :: :: zapali knjige pa mlati cebetom,ali pazi moras da znas kako da mlatis: :: :: :: :: :: :: :: ::
Alo rekao mi covek da ne moze da mi prihvati garanciju na osnovu serijskog broj, pitam te da li si siguran da su oni generalni uvoznici ?
Pozdrav!
:: zovi ih,zovi...dok ne osed :: :: :: Ma omlaticu ja njih :), saljem im mail na office@pinsoft.com kad na prvu vrati mi mail ne moze, poslao sam im na servis mail :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ja sam probao tako da kontaktiram ove iz OC kad ono isto,mislim da smo mi jos u dobu krede sto se tice komunikacije....pokusaj sa dimnim signalim :: :: :: zapali knjige pa mlati cebetom,ali pazi moras da znas kako da mlatis: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
kako ne moze,pa to je mozda najvalidniji podatak...zovi brata pa ih napusi
:: Alo rekao mi covek da ne moze da mi prihvati garanciju na osnovu serijskog broj, pitam te da li si siguran da su oni generalni uvoznici :: :: Pozdrav :: :: :: :: zovi ih,zovi...dok ne osed :: :: :: :: :: Ma omlaticu ja njih :), saljem im mail na office@pinsoft.com kad na prvu vrati mi mail ne moze, poslao sam im na servis mail :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja sam probao tako da kontaktiram ove iz OC kad ono isto,mislim da smo mi jos u dobu krede sto se tice komunikacije....pokusaj sa dimnim signalim :: :: :: :: zapali knjige pa mlati cebetom,ali pazi moras da znas kako da mlatis: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisu obavezni da odrade garanciju na osnovu serijskog broja
17.02.2010. 14:53
status: user broj poruka: 50
Nemojte me drzati za rec ali mislim da bez fiskalnog racuna cak ni garantni list ne vazi. Sve se svodi na dobru volju uvoznika. Ispravite me ako gresim. Par puta sam resio bez problema samo na osnovu serijskog broja i nikad nisam imao problem medjutim uvek sam bio krajnje kulturan i veoma fin ( citaj slihtao se iz sve snage ).
Ajde pitacu drugara ima li vezu u Azbisu pa da vidimo nesto..Nego nije mi jasno kako nemas garanciju?
Green,Green,Grass Of Home
:: Hvala, neverovatno je to da je najjaca ATI kartica kod njih ATI 4730, sutra saljem mail pa cu videti sta ce da mi odgovore :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Glavni uvoznik za Gainward je Azbis :: :: Ganjaj vezu pa vidi sta moze da se ucini :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
kupio je na buvljaku za sitne pare od onog cige sa tri zubi....
:: Ajde pitacu drugara ima li vezu u Azbisu pa da vidimo nesto..Nego nije mi jasno kako nemas garanciju :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Hvala, neverovatno je to da je najjaca ATI kartica kod njih ATI 4730, sutra saljem mail pa cu videti sta ce da mi odgovore :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Glavni uvoznik za Gainward je Azbis :: :: :: Ganjaj vezu pa vidi sta moze da se ucini :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Burazer mi kupio u Bg-u, ne seca se ni firme gde je uzeo, sad cu da potrazim garanciju mada pre kada sam gledao nisam je nasao. @Sky ako mi to sredis imas gajbu piva, nego da im saljem mail ?
Pozdrav!
:: Ajde pitacu drugara ima li vezu u Azbisu pa da vidimo nesto..Nego nije mi jasno kako nemas garanciju :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Hvala, neverovatno je to da je najjaca ATI kartica kod njih ATI 4730, sutra saljem mail pa cu videti sta ce da mi odgovore :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Glavni uvoznik za Gainward je Azbis :: :: :: Ganjaj vezu pa vidi sta moze da se ucini :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.