Najaca prodavnica u gradu ,izuvaju samo tako,ali su najkorektniji,zaista ljubazni,i sto je najvaznije,mozda,ali mozda,najveci asortiman proizvoda,sve sto sam uzeo kod njih,odrali su me ali,ljubaznost i pouzdanost na nivou
E sad kad oklempave,to je druga stvar,one male gluposti uzimam obavezno kod njih,sve skuplje,na drugim mestima
Za neke stvari Uspon izuva, ali zato ima stvari koje niko u gradu nema, a za neke stvari ne izuva, recimo misevi im imaju slicnu cenu kao u Bg-u, kao i tastature (osim G11) i sluske. A inace ovako osoblje u Usponu, Pakomu i Alitejevom servisu je sasvim ok.
Ne znam da li će na novom AMD-ovom čudu igranje biti `impresivno`, ali druže `Intelovac`, objasni nam kako to da najveći krševi od integruša nose naziv `Extreme Graphics`? Ti i tvoj pobratim Skaj bi stvarno trebali da smanjite doživljaj sa nVidijom i Intelom.
Prvo, nemam kakav dozivljaj da smanjim. Imam Intel i ATI grafiku tako da smiri ti dozivljaje. To sto se vas nekoliko ATI fanatika grcite cim neko spomene u losem svetlu AMD/ATI nije moj problem...
Intel takodje se proserava sa tim nazivima za integruse, ali AMD je poznat po naduvavanju svega, i marketinga koji dize HW u nebesa. Isto tako je bilo i sa 5870. AMD/ATi je izbacivao graphove gde je karta ne znam, brza od GTX285 jedno 150%, a od GTX295 jedno 100% i slicni debilizmi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ne znam da li će na novom AMD-ovom čudu igranje biti `impresivno`, ali druže `Intelovac`, objasni nam kako to da najveći krševi od integruša nose naziv `Extreme Graphics`? Ti i tvoj pobratim Skaj bi stvarno trebali da smanjite doživljaj sa nVidijom i Intelom :: :: :: Phenom II X3 720B :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Pa necemo tako :), nVidia po svojim fake konferencijama, cak i fake kartama tada, a i fake grafikonima koji su se pre pojavili na jednom sajtu, sve to da im verovatno ne bi pale akcije :). Ne brini se i ja sam Intel / ATI, a te Intel integruse koje ne mogu da pokrenu igru od pre 5 godina to zajebi, za laptop samo ATI grafa, jedina nVidia koja valja je ova 9600mobile, mada sada ce 5xxx ATI integruse da budu glavne :).
Pozdrav!
:: Prvo, nemam kakav dozivljaj da smanjim. Imam Intel i ATI grafiku tako da smiri ti dozivljaje :: To sto se vas nekoliko ATI fanatika grcite cim neko spomene u losem svetlu AMD/ATI nije moj problem.. :: :: Intel takodje se proserava sa tim nazivima za integruse, ali AMD je poznat po naduvavanju svega, i marketinga koji dize HW u nebesa. Isto tako je bilo i sa 5870. AMD/ATi je izbacivao graphove gde je karta ne znam, brza od GTX285 jedno 150%, a od GTX295 jedno 100% i slicni debilizmi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ne znam da li će na novom AMD-ovom čudu igranje biti `impresivno`, ali druže `Intelovac`, objasni nam kako to da najveći krševi od integruša nose naziv `Extreme Graphics`? Ti i tvoj pobratim Skaj bi stvarno trebali da smanjite doživljaj sa nVidijom i Intelom :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720B :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: WD5000AAK :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: Samsung 2232B :: :: Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Editio :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Cak po nekim vestima AMD Canada dobija pomoc od Kanadske vlade za razvoj ovog chipa,Generalno ono sto bi trebala da bude implikacija toga je niza cena notebook -va mada se ne iskljucuje mogucnost i upotrebe na desktopu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.