pod punim opterecenjem trosi 20w...a 6w u stanju mirovanja,performanse negde kao 8500 znaci karta je za neke basic varujante vrh.. http://itsvet.com/tekst/ati-radeon-5450/3370/ IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
ajoooj debilnog li hladnjaka,izgleda ko raserupan rak....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: to je ujedno i najeftinija karta HD 5xxx serije ~ 50 :: podrzava Eyefinity ,Ati stream ...bice u varijantama sa GDDR3 i GDDR :: :: http://www.guru3d.com/article/radeon-5450-review :: :: :: ::
...ona na Guru3D izgleda dobro... mislim hladnjak je nekako `cudan`, a ova na ITsvetu izgleda kao moj istoriski GeForce 4 MX460 ahahaha
Pozz...
:: Cena joj je malo visoka. Za 50e ima GF 9600 GT koja znamo sta moze da radi ovoj :: :: Karta je dobra za onog kome ne trebaju igrice. Potrosnja je stvarno smesna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Dok ne izadju te Fermi podserije ne vredi porediti
04.02.2010. 11:32
status: user broj poruka: 7720
babe i zabe.Jeste eseses bolja ona u dx 10 igricama ,ali ova ima eyefinity i ati stream podrsku ,a najeftinija nvidia sa cuda podrskom je gt240 koja je opet skuplja od ove ,tako da sve ima svoje.
Re: Dok ne izadju te Fermi podserije ne vredi porediti
04.02.2010. 15:15
status: user broj poruka: 18472
O cemu ti bre pricas vise?!Brate ne da lupas nego to je cudo..Smorio si vise sa ATI-jem i sa jednom te istom pricom koju forsiras .. ATI eye infinity sa 64 bitnom kartom?DX11 sa 64 bitnom kartom>?Koga ti lazes?Sam sebe ili nas?Pa ovo nema veze sa mozgom!Ajde nekad budi realan ,nemoj samo vuci stranu tom prokletom ATI-ju ,poludeces od njega! Kao sto rece eseses 9600 GT tu jadnu kartu preskace i uz duz i popreko.. U drugom slucaju kada se gleda potrosnja skar je upravu onda je karta iskoristiva..
:: babe i zabe.Jeste eseses bolja ona u dx 10 igricama ,ali ova ima eyefinity i ati stream podrsku ,a najeftinija nvidia sa cuda podrskom je gt240 koja je opet skuplja od ove ,tako da sve ima svoje.
jbt karta i nije namenjena za igranje,tako da prestanite lupati gluposti i porediti je sa 9600 ili 3870....ja sam namerno i naveo potrosnju karte kao glavni adut,a sta ce vam dx11 na njoj kad nece poterati ni jednu igru....terible
Lako mi je sa tobom pricati kad si pametan decko..Ne mogu da razumem ove prisatrasne koje bi gace skinuli za ATI.. 9600GT sam uz put pomenuo jer sam se nadovezao na post..Nisam to ni poredio! Mislim da je njoj ipak glavi adut DX11 i eye infinity :)
:: jbt karta i nije namenjena za igranje,tako da prestanite lupati gluposti i porediti je sa 9600 ili 3870....ja sam namerno i naveo potrosnju karte kao glavni adut,a sta ce vam dx11 na njoj kad nece poterati ni jednu igru....teribl :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
:: Lako mi je sa tobom pricati kad si pametan decko..Ne mogu da razumem ove prisatrasne koje bi gace skinuli za ATI. :: 9600GT sam uz put pomenuo jer sam se nadovezao na post..Nisam to ni poredio :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: :: :: jbt karta i nije namenjena za igranje,tako da prestanite lupati gluposti i porediti je sa 9600 ili 3870....ja sam namerno i naveo potrosnju karte kao glavni adut,a sta ce vam dx11 na njoj kad nece poterati ni jednu igru....teribl :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
Treba da znas sta je Ati stream i koje ga aplikacije podrzavaju isto kao i Cuda ,postajes abnormalan stvarno.Da ne pricam o blue ray decoderu kod te Ati karte itd...Smiri malo hormone i sagledaj sve ne samo kroz igrice.
:: bolje je sa mudrim cutati nego sa ludim pevati: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Lako mi je sa tobom pricati kad si pametan decko..Ne mogu da razumem ove prisatrasne koje bi gace skinuli za ATI. :: :: 9600GT sam uz put pomenuo jer sam se nadovezao na post..Nisam to ni poredio :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: Picture says more than thousand words :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: GREEN POWER :: :: :: :: :: jbt karta i nije namenjena za igranje,tako da prestanite lupati gluposti i porediti je sa 9600 ili 3870....ja sam namerno i naveo potrosnju karte kao glavni adut,a sta ce vam dx11 na njoj kad nece poterati ni jednu igru....teribl :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ::
Sky je zajeban ko kratko cebe :))))))))))))))))))))). Ova grafa je za neke Office masine, gde ce samo raditi Microsoft Office eventualno neki malo jaci program, gde grafa ne drzi neku bitnu ulogu, takodje pitanje je koliko je ova grafa isplativa ako se pogledaju integrisane grafe za office masine.
Ne gile,mislim da si pogresio..Ta graficka nije za office masine..Prvenstveno je namenjena za DX11 i eye infinity i da se sa njom pici Crysis i Dirt 2 u toj kombinaciji u najvecoj rezoluciji i pored toga mnogo je velika razlika da se to uopste poredi sa 9600GT kartom posto to i nije za poredjenje jer je sada DX11 IN i eye infinity sve zajedno u paketu sa 64 bitnim memorijskim busom.. Da li sam nesto izostavio?
:: Ne gile,mislim da si pogresio..Ta graficka nije za office masine..Prvenstveno je namenjena za DX11 i eye infinity i da se sa njom pici Crysis i Dirt 2 u toj kombinaciji u najvecoj rezoluciji i pored toga mnogo je velika razlika da se to uopste poredi sa 9600GT kartom posto to i nije za poredjenje jer je sada DX11 IN i eye infinity sve zajedno u paketu sa 64 bitnim memorijskim busom. :: Da li sam nesto izostavio :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
Izvini,to sam zaboravio da dodam.Zato si ti tu da me dopunis :) Nadam se da sam dobio odgovarajucu ocenu na casu..Moras mi progledati kroz prste za ovaj propust.Ipak sam znao,samo sam zaboravio da napisem hehehe.
:: Opet ne slusas za casu, ATI stream :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ne gile,mislim da si pogresio..Ta graficka nije za office masine..Prvenstveno je namenjena za DX11 i eye infinity i da se sa njom pici Crysis i Dirt 2 u toj kombinaciji u najvecoj rezoluciji i pored toga mnogo je velika razlika da se to uopste poredi sa 9600GT kartom posto to i nije za poredjenje jer je sada DX11 IN i eye infinity sve zajedno u paketu sa 64 bitnim memorijskim busom. :: :: Da li sam nesto izostavio :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: Picture says more than thousand words :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: GREEN POWER :: :: :: ::
4 +, mogla je i petica ali ATI Stream kako to da zaboravis :). Krca nju 9600GT, ali trosi vise :).
Pozdrav!
:: Izvini,to sam zaboravio da dodam.Zato si ti tu da me dopunis : :: Nadam se da sam dobio odgovarajucu ocenu na casu..Moras mi progledati kroz prste za ovaj propust.Ipak sam znao,samo sam zaboravio da napisem hehehe :: :: :: :: Opet ne slusas za casu, ATI stream :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ne gile,mislim da si pogresio..Ta graficka nije za office masine..Prvenstveno je namenjena za DX11 i eye infinity i da se sa njom pici Crysis i Dirt 2 u toj kombinaciji u najvecoj rezoluciji i pored toga mnogo je velika razlika da se to uopste poredi sa 9600GT kartom posto to i nije za poredjenje jer je sada DX11 IN i eye infinity sve zajedno u paketu sa 64 bitnim memorijskim busom. :: :: :: Da li sam nesto izostavio :: :: :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: :: Picture says more than thousand words :: :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: :: GREEN POWER :: :: :: :: :: ::
Hebi ga sad..Nadao sam se bar 5- ..Nego nije uopste u pitanju poredjenje i ko je brzi vec je poenta biti realan i ne forsirati jedno te isto bez osnove..Bitno je samo da se nadje razlog za neko opravdanje..Ma bjezi ba !
brza u igricama.Znaci nista ja ne forsiram skar je dao temu za tu novu kartu ja sam komentarisao.Ja dozvoljavam mogucnost i da si pijan ili drogiran pa ne vidis.
e obrade budalo,sky je sportski tip,ne budala kao JA:)
:: brza u igricama.Znaci nista ja ne forsiram skar je dao temu za tu novu kartu ja sam komentarisao.Ja dozvoljavam mogucnost i da si pijan ili drogiran pa ne vidis :: :: ::
Bravo batice..Samo ja se drogiram zenama a za Obrada ne znam..Verovatno smrce sagoreli miris sa kondezatora i udise isparenja sa hardvera a uz put stvara iluziju dobre ribe od ATI 4850 i zamsilja sa njom akciju ahahahahah.. ............................................................................................................ Skar,nebih se bas slozio,cini mi se da si i ti sportski tip po pitanju zena :)
:: e obrade budalo,sky je sportski tip,ne budala kao JA: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: brza u igricama.Znaci nista ja ne forsiram skar je dao temu za tu novu kartu ja sam komentarisao.Ja dozvoljavam mogucnost i da si pijan ili drogiran pa ne vidis :: :: :: :: :: ::
Cini mi se da ti treba da udises taj miris kondezatora ,posto si hardveras.Skar posto si rekao da si i ti budala ,ne ljutim se stvarno.Moracu da predlozim da se u Srbiji otvori sanatorijum za zavisnike Nvidia ,Sky je naravno dobrodosao,na njegovom primeru mnogi bi se izlecili .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.