Nvidia`s first DirectX 11 cards named GeForce GTX 480 and GTX 470
STRANA 1 OD 1
dz0ni
Nvidia`s first DirectX 11 cards named GeForce GTX 480 and GTX 470
02.02.2010. 12:42
T24213
status: user broj poruka: 880
A quick (BEd: Can it be anything other than quick?) tweet on one of Nvidia`s Twitter accounts has revealed that the first two cards based on the GF100 GPU aill be known as GeForce GTX 480 and GTX 470. Given that there are already 300 series desktop and mobile cards based on the current/previous generation of GPUs, for the first Fermi products Nvidia has went straight to the 400s, hopefully aiming to clear more potential confusion.
The GeForce GTX 480 and GTX 470 have not been detailed unfortunately so clocks, CUDA processor number, memory, that`s all a blur for now. What we do know is that both cards will support everything from DirectX 11 to OpenCL, OpenGL 3.x, CUDA, PhysX and will feature the 3D Vision Surround technology for 3-display 3D viewing. The cards should also boast dual DVI and HDMI outputs, be SLI-compatible, and take up two PCI slots. Stick around for more GF100 news.
Preteruju... Jos nisu izbacili 300 seriju oni vec pricaju o 400 i novim cipovima... bla bla bla Mislim vise volim Nvidi-u od ati-a ali to je vecito prepucavanje...
Ne razumes... pa 300 serija ce i biti 400. preskacu 300 seriju, jer vec imaju neku kartu koja je rebrendovana stara gt200.. pa oce verovatno da naglase novu arhitekturu.
:: Preteruju... Jos nisu izbacili 300 seriju oni vec pricaju o 400 i novim cipovima... bla bla bla Mislim vise volim Nvidi-u od ati-a ali to je vecito prepucavanje.. :: :: ::
ma daj, ovo se zove zadrzavanje i zagovaranje javnog mnjenja zbog kasnjenja proizvoda, bolje je da cute i da izbace fermi nego sto na svakih mesec dana pricaju drugu pricu nista im zivo ne verujem dok nevidim cip na astalu..
Vise smorili su i bogu i narodu sa svojim redovnim pricama a nigde ni traga ni glasa od toga.Sve mi se cini da time pokusavaju da kupe vreme i da tim pricama koliko-toliko zadrze ono ljudi koji se jos nadaju i cekaju cuveni fermi. ______________________________________________
E to brate..Daj da se proveselimo,da se nesto pojede i popije pa da lumpujemo do zore kako dolikuje :)
@Misa Po onom sto j meni saopsteno postoje dve mogucnosti..Da zaista bude skupa tj neki standard za GTX karte od 400-450 eur ko i do sad (jer postoje neke neresene stvari koje mogu da naprave problem) i ako sve protekne kako valja da se pojave sa pristupacnom cenom koju su sami najavili.. Inace nas sve zajedno muci ovo srpsko-evropsko trziste.Sto je ovde u € u americi je ista cena samo u $ .Kad prevedes dolare u euro zapitas se ko je ovde lud?!
Ma sve je to ok, ja sam stavio akcenat na šalu. Bugatti je simbol za kvalitet (performanse) ali takođe po mnogima i simbol za prestiž (cena od 1.000.000€ manje-više )
:: E to brate..Daj da se proveselimo,da se nesto pojede i popije pa da lumpujemo do zore kako dolikuje : :: :: @Mis :: Po onom sto j meni saopsteno postoje dve mogucnosti..Da zaista bude skupa tj neki standard za GTX karte od 400-450 eur ko i do sad (jer postoje neke neresene stvari koje mogu da naprave problem) i ako sve protekne kako valja da se pojave sa pristupacnom cenom koju su sami najavili. :: Inace nas sve zajedno muci ovo srpsko-evropsko trziste.Sto je ovde u € u americi je ista cena samo u $ .Kad prevedes dolare u euro zapitas se ko je ovde lud? :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: :: :: kad Fermi izadje JA se zenim,i svi ste pozvani na zuraju: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
Ma shvatio sam ja tebe..Moj potpis je i onako saljive prirode (ima vise tumacenja :) ) A ovo za Bugatti,to mi nikako nije jasno kod tih bogatasa,mislim ipak da je to jedno izvljavanje i bes.I da imam toliki novac nikad tolike pare nebi dao na auto.. Ej bre,toliko gladne dece ima na svetu,toliko siromasnih ljudi,gde im je dusa tim bogatasima..Bolje da organizuju da otvore neki fond da pomazu ljudima nego sto se prosto receno pros*r@vaju!
:: :: Ma sve je to ok, ja sam stavio akcenat na šalu :: Bugatti je simbol za kvalitet (performanse) ali takođe po mnogima i simbol za prestiž (cena od 1.000.000€ manje-više :: :: :: E to brate..Daj da se proveselimo,da se nesto pojede i popije pa da lumpujemo do zore kako dolikuje : :: :: :: :: @Mis :: :: Po onom sto j meni saopsteno postoje dve mogucnosti..Da zaista bude skupa tj neki standard za GTX karte od 400-450 eur ko i do sad (jer postoje neke neresene stvari koje mogu da naprave problem) i ako sve protekne kako valja da se pojave sa pristupacnom cenom koju su sami najavili. :: :: Inace nas sve zajedno muci ovo srpsko-evropsko trziste.Sto je ovde u € u americi je ista cena samo u $ .Kad prevedes dolare u euro zapitas se ko je ovde lud? :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: Picture says more than thousand words :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: GREEN POWER :: :: :: :: :: kad Fermi izadje JA se zenim,i svi ste pozvani na zuraju: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: ::
man ja bi se pre odlucio za aston marten venquish koji je i ime i brend i kvalitet i zvuk i elegancija i bolji je i od bugatija i od zonde a kosta 400 000 .) mozda je koenigsiegg lepse (meni licno) ali on je 1 100 000, i o5 bi bio greh da ga das nekom ko umire od gladi ne bi ga prodao jer bi se odusevio a pored njega bi lipso od gladi heheheh joke dude...
uzmi prodaj grafiku,kupi neku najobicniju pa nahrani nekog gladonju beskucnika....ali jbg...ne mozes...u pitanju je strast...tako i oni za automobile....
Ja sam smrtnik kao i svi ostali.Takvi bogatasi ne osete ni 1000 uer kao sto mi nebi osetili 100 din!Poenta je da su oni ti koji su BOGATI i oni koji imaju toliko da bi sa svojim bogastvom mogli da pomognu mnogima..Evo sad je na Haiti poginulo preko 200 000 ljudi,ne zna se tacno koliko jos povredjenih..Mislis li da ti sto kupuju Bigatti daju 5 para na to>?!Boli ih uvo..Obicno ljudi koji imaju ,imaju samo za sebe pogotovu takvi ljudi tog tipa .. Ja ne mogu da prodam niti bi prodao moju kartu da bi dao nekom drugom.I ja sam to krvniciki zaradio za moje licno zadovoljstvo i ljubav..Moja strast ima limite i ja sam ogranicen finansijama kao mnogi i ispastam zbog toga,ne berem pare na grani! Ali pored svega toga svakodnevno na razne nacine izlazim ljudima u susret i pomazem kad god stignem.. Mislim da ovo `saljivo` prozivanje nije na mestu! P.S.Svako je krojac svoje srece (izuzev neceg sto se granici sa visom silom) ..Koliko si sposoban da zaradis tako ces i opstati..
:: uzmi prodaj grafiku,kupi neku najobicniju pa nahrani nekog gladonju beskucnika....ali jbg...ne mozes...u pitanju je strast...tako i oni za automobile....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.