znaci grozota od karte,sklepacina teska... u redu je da se popunjava trziste,ali ovo je ko nedovrsena karta..... mada mozda si se malo kasno setili,da je izbacena oko septembra prosle godine bila bi ok,taman ko i 4850x2....
ruzna za sve pare ali sto bi rekli necemo je na izlozbu, nadam se da nece biti skupa pa da zeleni mogu da je kupe obzirom na performanse, inace OPET VAJRUS!
Ruzna jeste ali i ti ga brate pretera Skar,gde bre nedovrsen proizvod?!Mislis katastrofalan dizajn>?! Nego vidim ja da vracate sad milo za drago kad se bacaju kometari na ATI izvedbe gabor kartica ahahahahahaha..To milicijo moja,samo rokaj :)
i taktovi karte, ima klokove kao daj e 9800GT.... Samo 17493, pa ja imam preko 17000 sa jednom 9800GTX+ :O vantage je vec nesto, ali opet je slab skor po meni GPU skor 10800 ja imam s mojom kartom 8000 skoro...
Npr., GPU je na +12.5% i shaderi su na +13% na ovoj DUAL karti tako da cisto sumnjam da je nesto brza od GTX280 kada se OC-uje tih 12-13%!!!
Kolega Medo , odavno vec ne treba racunati 3D Mark 06 kao referencu sto se tice brzine, Vantage je dosta precizniji i (makar po meni) jedini mjerodavan...
Sto se tice Vantage testa, koliko ti imas na P sa svojom 9800GTX+, a koliko ti je GPU score ?
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
jel vidis ti koliko je mali default klok samo 600Mhz, 1000Mhz memorija Shaderi na 1500Mhz :O Meni je to cudno, sto su je toliko obogaljili... Default takt za GTS250 (9800GTX+) je cini mi se 740/1100/1850 ili tako nesto !!!
A zao mi da menjam ovu kartu jer je jedinstvena, nisam video po ovim forumimam Dark Knight TOP, samo obicnu Dark Knight ali i ona je retka, sjajna je karta.
:: Npr., GPU je na +12.5% i shaderi su na +13% na ovoj DUAL karti tako da cisto sumnjam da je nesto brza od GTX280 kada se OC-uje tih 12-13%!! :: :: :: Kolega Medo , odavno vec ne treba racunati 3D Mark 06 kao referencu sto se tice brzine, Vantage je dosta precizniji i (makar po meni) jedini mjerodavan.. :: :: Sto se tice Vantage testa, koliko ti imas na P sa svojom 9800GTX+, a koliko ti je GPU score :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: ::
Ovo nisu klokovi referentnog GTS250.. Zadrzali su stare frekfencije G92 chipa tj prvobitne frekfencije tipicno za 8800 GT kartu! Jedina razlika jeste sto je revizija cipa i sto je sve to na jednom pcb-u..Inace ovo je klasicna 9800GX2 karta,nesto poput toga! Gledajuci ovaj njihov test po Vantage je za 500 poena brza sa 75 Mhz OC GPU-a..Znaci na default je tu nedge kao GTX280 sta znam..Iskreno sad vise mi nije ni interesantno jer nije to sto bi trebalo da bude!
Da klokovi su mali kao na 9800GT, oni i kad su je klokovali nisu dobili klokove koje ima default obican GTS250 :S Jedina razlika u odnosu na 9800GT mu dodje 128 Shader Processora kao sto ima i GTS250 al to ne pomaze nesto mnogo izgleda....
:: Ovo nisu klokovi referentnog GTS250. :: Zadrzali su stare frekfencije G92 chipa tj prvobitne frekfencije tipicno za 8800 GT kartu :: Jedina razlika jeste sto je revizija cipa i sto je sve to na jednom pcb-u..Inace ovo je klasicna 9800GX2 karta,nesto poput toga :: Gledajuci ovaj njihov test po Vantage je za 500 poena brza sa 75 Mhz OC GPU-a..Znaci na default je tu nedge kao GTX280 sta znam..Iskreno sad vise mi nije ni interesantno jer nije to sto bi trebalo da bude :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
Evo malo radi poredjenja ove dvoglave 250-te.Ovo je rezultat gts 250 sa referentim klokom i E6600 @3.0 Ghz . Dobar je posao uradila Nvidia sa ovom kartom .... samo je jos glavni problem koliko ce to sve da kosta.....
MOZDA!!! to sam napisao jer je ova karta trebala zaziveti jos poodavno,da bi bila konkurentna....tad bi sigurno imala mnooogo veci uticaj na trziste nego sad....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Evo malo radi poredjenja ove dvoglave 250-te.Ovo je rezultat gts 250 sa referentim klokom i E6600 @3.0 Ghz . Dobar je posao uradila Nvidia sa ovom kartom .... samo je jos glavni problem koliko ce to sve da kosta.... :: :: http://img168.imageshack.us/img168/7021/skor.jp :: :: ::
Nego, kada radis Vantage test, obavezno se gasi PhysX kod nVidia karata, upravo da bi se simuliralo opterecenje procesora a na graficke karte koja ima ulogu procesora...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Evo malo radi poredjenja ove dvoglave 250-te.Ovo je rezultat gts 250 sa referentim klokom i E6600 @3.0 Ghz . Dobar je posao uradila Nvidia sa ovom kartom .... samo je jos glavni problem koliko ce to sve da kosta.... :: :: http://img168.imageshack.us/img168/7021/skor.jp :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.