Ukratko ova plocha ima 12 slotova za ram, podrzhava 2 procesora i ima 7 pci-e x16 slotova (kazhu da mozhe da se okachi 7 GPU-ova ali koliko ja znam i SLI i CF podrzhavaju up to 4 GPU).
@imarkovic: Ok sto ima(koliko vidim) 8 sata2 prikljucka,ali sta li ce serveru 7 PCI-e slotova?Hm. Mislim da bi joj bolja namena bila za nekakav video mixering,V.montazu,video nadzor... da gu izjedem,ako znam:) (c) 1982 Sinclair research Ltd
Mislim da neko na HWG-u rece da ce biti oko 700 evra (ili ja nisam dobro pazio)! :) Ali isto tako predpostavljam da ce na nju kao i na Skulltrail samo Xeon-i!
:: Koliko li ce samo kostati...kuku: :: :: @imarkovic: Ok sto ima(koliko vidim) 8 sata2 prikljucka,ali sta li ce serveru 7 PCI-e slotova?Hm :: Mislim da bi joj bolja namena bila za nekakav video mixering,V.montazu,video nadzor.. :: da gu izjedem,ako znam: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.