A još su ga nedavno zadržali u pritvoru jer nije imao radnu dozvolu. Da ne spominjemo Mesićevu nedavnu retoriku. Nažalost, danas takve stvari možes da pročitaš samo u Kuriru/Pressu...ostalima ne pada na pamet da išta slično objave... Fiat iustitia, et pereat mundus
@OCz Koji bre crnjak..Sta sve narod nece izmisliti hahaha.
@markopvict
Za ovo nebi ni znao vec sam naleteo slucajno u novinama tj drugar mi rece da pogledam i onda se nakacih na sajt i procitah svasta nesto..
Sve u svemu ne osudjujem ga ali mislim da je ipak malo uilizicki i da nije na mestu takav potez.. Da li bi neko od njih kod nas zapevao Tamo daleko? To je poenta..Bilo kako bilo danas se sve radi za pare..Sta ces takav je sistem..
po kineskom receptu... puj bruka srpstvo..kad bi jedan Croat,ili hrvatsko cvece pevao `mars na Drinu`... ih bre kakvi smo,nije ni cudo da nas svi mrze,je*ali bi se za dinar...prodaju rodjeno dupe...sramota
:: Zasto se ne treba tuci sa Sasom Maticem ? Taj ne gleda gde udara . :: :: Skandal! u novom broju donosi: Sasa Matic zgazio dete. Kune se da ga nije video :: :: Udje Sasa Matic u prodavnicu i pita ga prodavacica, treba li Vam nesto ? Nista ...samo razgledam :: :: Zasto se Sasa Matic prijavio za emisiju `Sve za ljubav` ? Nije video brata 30 godina .. :: :: Peva Sasa Matic na jednom koncertu i odjednom rece `Da vidim ruke!` :: :: :: ::
Ja iskreno nemam nista protiv hrvata, tako da me ne tangira stvarno to sto je pevao tu pesmu...
Moze da smeta jedino zabijenim idiotima koji ne znaju drugo nego da mrze jedni druge, a vecina je indoktrinisana od strane njihovih roditelja koji su sedeli kuci i gledali rat preko tv-a pa eto mrze hrvate/srbe jer na TV-u kazu da su Srbi/Hrvati zlotvori koji treba da umru...
Cuo sam da na facebook-u ima grupa `Da li ima 100.000 Srba i hrvata koji se ne mrze?`
Zadnji put sam cuo da imaju preko 80.000 clanova... __________________ Scourge of PCBerza
duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom!
...i evo potvrde mog prethodnog posta... __________________ Scourge of PCBerza
:: duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom :: :: Sve u mlin!! :: :: ::
A sta ocekujes od danasnje decurlije?Znaju da pljuju i ponizavaju sve sto nije njihovo,a juce se ispilili.Upravo zbog takvih smo i dosli do ovoga sada i onoga svega sto smo preziveli do danas. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: ...i evo potvrde mog prethodnog posta.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom :: :: :: :: Sve u mlin!! :: :: :: :: :: ::
Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glupe kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta. Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje.. Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio.. Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi..
Ma kakva mrznja, pa rekoh u postu da mi stvarno ne smeta taj njegov potez jer ne mrzim hrvate, niti imam razlog da ih mrzim...
...ali kao sto vidis, ipak ima ljudi koji iako ne znaju zasto, eto mrze hrvate... par postova gore... ali dobro, sta da ocekujes od klinca navijaca... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glube kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta :: Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje. :: Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio. :: Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi. :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
To ti vuce dosta zbog neinformisanosti ili nekog ubedjenja i predrasuda a dosta i zbog kucnog vaspitanja..Jednostavno je tako i bice i u buduce na zalost.
:: Ma kakva mrznja, pa rekoh u postu da mi stvarno ne smeta taj njegov potez jer ne mrzim hrvate, niti imam razlog da ih mrzim.. :: :: ...ali kao sto vidis, ipak ima ljudi koji iako ne znaju zasto, eto mrze hrvate... par postova gore.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glube kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta :: :: Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje. :: :: Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio. :: :: Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi. :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: Picture says more than thousand words :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: GREEN POWER :: :: :: ::
Meni je samo zao sto ima toliko debilnih klinaca kao sto je ovaj Ultras/Maestro/Banamen koji nemaju svoje ja, i jednostavno uzimaju zdravo za gotovo ono sto im sipaju roditelji, tv i zuta stampa... __________________ Scourge of PCBerza
Gledao sam pra par godina neki film na RTS-u gde je glavna tema filma kako su Srbi teroristi i guraju neduzne civile bagerom u raku(rupu). I onda posteni Amerikanac, detektiv se iznervira i sve ih pobije...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.