Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Vesti (U domenu muzike-malo i nacionalizma)
STRANA 1 OD 1
SkyFire Vesti (U domenu muzike-malo i nacionalizma) 01.02.2010. 05:31 T24183

status: user
broj poruka: 18472
http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-26-01-2010/sasa-matic-velicao-hrvatsku-video

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
Picture says more than thousand words :
http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jpg
GREEN POWER
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Alo nocna ptico?! 01.02.2010. 06:18 #185583

broj poruka: 4515
Kurir?! Koliko treba da prsnes da bi citao te `splačine`...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Tragedija 01.02.2010. 10:14 #185595

broj poruka: 1620
A još su ga nedavno zadržali u pritvoru jer nije imao radnu dozvolu. Da ne spominjemo Mesićevu nedavnu retoriku. Nažalost, danas takve stvari možes da pročitaš samo u Kuriru/Pressu...ostalima ne pada na pamet da išta slično objave...
Fiat iustitia, et pereat mundus

OCz re 01.02.2010. 10:21 #185596

broj poruka: 2900
Zasto se ne treba tuci sa Sasom Maticem ? Taj ne gleda gde udara ..

Skandal! u novom broju donosi: Sasa Matic zgazio dete. Kune se da ga nije video.

Udje Sasa Matic u prodavnicu i pita ga prodavacica, treba li Vam nesto ? Nista ...samo razgledam.

Zasto se Sasa Matic prijavio za emisiju `Sve za ljubav` ? Nije video brata 30 godina ...

Peva Sasa Matic na jednom koncertu i odjednom rece `Da vidim ruke!`.

SkyFire ... 01.02.2010. 16:44 #185676

@OCz
Koji bre crnjak..Sta sve narod nece izmisliti hahaha.

@markopvict

Za ovo nebi ni znao vec sam naleteo slucajno u novinama tj drugar mi rece da pogledam i onda se nakacih na sajt i procitah svasta nesto..

Sve u svemu ne osudjujem ga ali mislim da je ipak malo uilizicki i da nije na mestu takav potez..
Da li bi neko od njih kod nas zapevao Tamo daleko?
To je poenta..Bilo kako bilo danas se sve radi za pare..Sta ces takav je sistem..

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
GREEN POWER

skar uza zid,pa metak u celo... 01.02.2010. 17:12 #185681

broj poruka: 3992
po kineskom receptu...
puj bruka srpstvo..kad bi jedan Croat,ili hrvatsko cvece pevao `mars na Drinu`...
ih bre kakvi smo,nije ni cudo da nas svi mrze,je*ali bi se za dinar...prodaju rodjeno dupe...sramota

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

doca80 Re: re 01.02.2010. 17:30 #185695

broj poruka: 3053
znaci,crnjak,ali sam se bas posteno nasmejao...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: Zasto se ne treba tuci sa Sasom Maticem ? Taj ne gleda gde udara .
::
:: Skandal! u novom broju donosi: Sasa Matic zgazio dete. Kune se da ga nije video
:: Udje Sasa Matic u prodavnicu i pita ga prodavacica, treba li Vam nesto ? Nista ...samo razgledam
:: Zasto se Sasa Matic prijavio za emisiju `Sve za ljubav` ? Nije video brata 30 godina ..
:: Peva Sasa Matic na jednom koncertu i odjednom rece `Da vidim ruke!`
saxija OCZ 01.02.2010. 18:01 #185704

broj poruka: 4016
Hard Core brate!

`O-O`amdgeek`O-O`
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
I love my computer because my friends live in it!

H-nitro re 01.02.2010. 20:53 #185735

broj poruka: 1973
@OCZ hhahaha yeah bro

@skar i agree 100%

Rise above the pain master the crane

Daum ... 02.02.2010. 00:17 #185757

broj poruka: 12795
Ja iskreno nemam nista protiv hrvata, tako da me ne tangira stvarno to sto je pevao tu pesmu...

Moze da smeta jedino zabijenim idiotima koji ne znaju drugo nego da mrze jedni druge, a vecina je indoktrinisana od strane njihovih roditelja koji su sedeli kuci i gledali rat preko tv-a pa eto mrze hrvate/srbe jer na TV-u kazu da su Srbi/Hrvati zlotvori koji treba da umru...

Cuo sam da na facebook-u ima grupa `Da li ima 100.000 Srba i hrvata koji se ne mrze?`

Zadnji put sam cuo da imaju preko 80.000 clanova...

Ultras1991 !!! 02.02.2010. 00:31 #185759

broj poruka: 301
duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom!

Sve u mlin!!!

Daum Re: !!! 02.02.2010. 00:33 #185760

...i evo potvrde mog prethodnog posta...

:: duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom
:: Sve u mlin!!
Dachman Re: Re: !!! 02.02.2010. 00:55 #185764

broj poruka: 630
A sta ocekujes od danasnje decurlije?Znaju da pljuju i ponizavaju sve sto nije njihovo,a juce se ispilili.Upravo zbog takvih smo i dosli do ovoga sada i onoga svega sto smo preziveli do danas.

Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.

:: ...i evo potvrde mog prethodnog posta..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: duz celih granica ruzne njihove, trebalo bi postaviti bodljikavu zicu i niciji prostor od jedno 10 20 km jer je sramota da se bilo koja drzava i narod granici sa takvim zverima i ljudskim otpadom
:: ::
:: :: Sve u mlin!!
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire @Daum 02.02.2010. 01:01 #185769

Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glupe kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta.
Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje..
Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio..
Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi..

GREEN POWER

Daum Re: @Daum 02.02.2010. 01:04 #185770

Ma kakva mrznja, pa rekoh u postu da mi stvarno ne smeta taj njegov potez jer ne mrzim hrvate, niti imam razlog da ih mrzim...

...ali kao sto vidis, ipak ima ljudi koji iako ne znaju zasto, eto mrze hrvate... par postova gore... ali dobro, sta da ocekujes od klinca navijaca...

:: Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glube kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta
:: Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje.
:: Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio.
:: Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi.
:: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
:: Picture says more than thousand words
:: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp
:: GREEN POWER
SkyFire Re: Re: @Daum 02.02.2010. 01:05 #185771

To ti vuce dosta zbog neinformisanosti ili nekog ubedjenja i predrasuda a dosta i zbog kucnog vaspitanja..Jednostavno je tako i bice i u buduce na zalost.

GREEN POWER

:: Ma kakva mrznja, pa rekoh u postu da mi stvarno ne smeta taj njegov potez jer ne mrzim hrvate, niti imam razlog da ih mrzim..
:: ...ali kao sto vidis, ipak ima ljudi koji iako ne znaju zasto, eto mrze hrvate... par postova gore..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Sve sto sir ekao je na mestu..Ispravno razmisljanje i delim isto mada tvoj post mi vise aludira na one glube kometare na njihovom blogu..Ispljuvase se,mrznja se siri itd zbog jedne pesme!Svasta
:: :: Ali opet poenta je sledeca i nikako to ne moze da se zanemari.Danas bi svi prodali svoje dupe za pare pa i svoje kulturno nasledje.
:: :: Nije problem sto je otpevao pesmu vec je probelm sto ni jedan Hrvat to nebi uradio kod nas!Znaci mi Srbi uvek ispadamo budale...Inace ovo kad sam rekao Srbi moram da podelim jer je tu podelu vec odavno neko napravio.
:: :: Za mene su svi ljudi isti..Deli ih samo ono sto nose u sebi ...dobri ili losi.
:: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
:: :: Picture says more than thousand words
:: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp
:: :: GREEN POWER
gliga79 Pravilo za normalne, i civilizovane !!! 02.02.2010. 01:16 #185773

broj poruka: 4641
Ljudi se ne dele ni po VERI,ni po NACIONALNOSTI, vec po DOBRU i po ZLU.
A to sto je pevao tu pesmu, to je njegova licna stvar.

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

Daum ... 02.02.2010. 02:28 #185787

Meni je samo zao sto ima toliko debilnih klinaca kao sto je ovaj Ultras/Maestro/Banamen koji nemaju svoje ja, i jednostavno uzimaju zdravo za gotovo ono sto im sipaju roditelji, tv i zuta stampa...

markopvict ima svuda idiota i uvek ce ih biti 02.02.2010. 02:34 #185788

broj poruka: 4515
Gledao sam pra par godina neki film na RTS-u gde je glavna tema filma kako su Srbi teroristi i guraju neduzne civile bagerom u raku(rupu). I onda posteni Amerikanac, detektiv se iznervira i sve ih pobije...

Hahahha

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs