OC Rdy, realno sa tim kulerom i nereferentnim dizajnom ona svoje prave klokove tek treba da dostigne.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: 3. provalite koliko ima trenutno tema u kojima se pominje ati, lo ::
Ispada da je Fermi brzi 20 % od 5870 istrazivanje je radio Hexus ,na istoj konfiguraciji na kojoj je Nvidia testirala Fermi sa Far Cry 2 ,oni su testirali 5870 i 5970 ,5970 je takodje brzi od Fermi jedno 20 % po tim testovima.HExus kaze da ta igra Far Cry 2 najvise lezi Nvidia Fermi (od Crysis ni traga ni glasa)Nvidia sad trazi mozda opciju da poveca frekvenciju GPU da bi dobila bolje rezultate sa Fermi.
Kako ce koja igra da radi tj koliko ce FPS-a da bude zavisi i od samog engine-a ali i od rendera samog GPU-a.. To sto je Far Cry igra za nvidiu su price za malu decu samo zato sto NV karte bolje rederuju u toj igri tj daju bolji FPS.. Kad vec pomenu Crysis,pa ja sam testirao NV i ATI na Crysis Warhead pa opet ATI ima znatno losije rezultate sto samo ukazuje da ce Fermi imati jos daleko vece neko prethodna generacija NV karti.. A ono najbitnije je sledece,zasto pricati nesto na pamet i spekulisati kad to zvanicno nije ni predstavljeno? Moze da se desi da Fermi bude drasticno brzi a moze da se desi i podbacaj zbog ne predvidjenih stvari.. Meni su sve solucije otvorene i nikad ne verujem dok se sam ne uverim i probam.. Te price i razne budalastine,namesteni i placeni testovi sa neta mogu da loze samo budale koji se na to pecaju! (Ovo vazi za sve Generalno)
podrzavam skya, nista dok je ja ne zabodem u komp pa upalim fraps, a to sto su neke igre vise nego optimizovane za NV sta drugo da kazem nego ko prvi djevojci-njegova djevojka, BATMAN AA the only way it`s meant to be played
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.