Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Uspeli su !
STRANA 1 OD 1
Kovle Uspeli su ! 26.01.2010. 21:29 T24049

status: user
broj poruka: 976
Američki haker Džordž Hoc, koji je postao ozloglašen kada je otključao iPhone, sada je učinio isto sa konzolom PlayStation 3!
Haker kaže da mu je za `razbijanje` zaštite `Sonijeve` konzole bilo potrebno pet sedmica, kao i da još doteruje svoj `rad`, a da će sve detalje u vezi sa tim uskoro objaviti na Internetu.
`Plejstejšn 3` je do sada bila jedina `ne otključana` konzola za igre, bez obzira na to što se na tržištu pojavila pre tri godine.
``Sada mogu da radim šta hoću sa tim sistemom. Kao da sam dobio neku novu moć, samo nisam siguran kako da je upotrebim``, izjavio je ozloglašeni haker.
On je objasnio da mu je jedina motivacija - radoznalost.
Iz `Sonija` je saopšteno da će se zvanično obratiti javnosti kada u toj kompaniji budu upoznati sa svim detaljima.

Izvor: http://www.mondo.rs/s159020/Komunikacije/Haker_provalio_PlayStation_3.html

https://www.hd-space.org
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxima Re: Uspeli su ! 26.01.2010. 21:41 #184136

broj poruka: 346

Tri godine!Neznam da je i jedna stvarcica toliko dugo ostala zakljucana!! Svaka cast Sony-ju!
Pa nista,necemo da placamo igrice 50,60...evra, nego 5,6!!
Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trogdor Kasno 26.01.2010. 21:49 #184139

broj poruka: 373

Go Go Go !!!

Daum ... 26.01.2010. 22:26 #184148

broj poruka: 12795
Xbox360 je odavno sredjen po ovom pitanju, a s`obzirom da je grafika identicna kao na PS3 i povrh svega da Xbox koristi DVD medije ovo nista ne pomaze Sony-u...

pajsgudgud U kom smislu zaključana??? 26.01.2010. 23:47 #184178

broj poruka: 3742
Dakle...ako se dobro sećam negde sam čitao da su kod još davno razbili Sonijev...
support normality

markozutic Re: U kom smislu zaključana??? 26.01.2010. 23:52 #184180

broj poruka: 1463
zakljucana u smislu da nemozes chipovati/otkljucati konzolu i na njoj igrati piratske igrice
nego iskljucivo i samo originale!!
ooooo znam bar dvojicu likova koji ce se ovome obradovati .D
jbg, savrsena zastita ne postoji, samo je pitanje vrmena
bas mi je drago da su je razbili, nek se sad misle sta ce da rade pametni japanezeri :)
hohohohoho =0

:: Dakle...ako se dobro sećam negde sam čitao da su kod još davno razbili Sonijev..
:: support normalit
::
Kovle Re: Re: U kom smislu zaključana??? 27.01.2010. 00:03 #184183

broj poruka: 976
Pa da samo je pitanje vremena, ali stvarno mogli su ranije da je otkljucaju, ali ipak svaka cast Sony-ju za zastitu

https://www.hd-space.org

:: zakljucana u smislu da nemozes chipovati/otkljucati konzolu i na njoj igrati piratske igric
:: nego iskljucivo i samo originale!!
:: ooooo znam bar dvojicu likova koji ce se ovome obradovati .
:: jbg, savrsena zastita ne postoji, samo je pitanje vrmen
:: bas mi je drago da su je razbili, nek se sad misle sta ce da rade pametni japanezeri :
:: hohohohoho =
:: :: Dakle...ako se dobro sećam negde sam čitao da su kod još davno razbili Sonijev..
:: :: support normalit
:: ::
:: ::
Gare87 odlicno 27.01.2010. 01:26 #184209

broj poruka: 4705

svaka cast coveku, ja sam skoro zakljucio da je piraterija zakon, ko ima zivaca da se cima oko registrovanja igara neka kupi original, pa da igra na netu neka ga, ali kom nije cilj online play samo pirati i to je to. Jos jednom svaka chast choveku!!!!

Ognjeni ... 27.01.2010. 02:07 #184214

broj poruka: 4519
Zaboravili ste da i dalje trebaju da se rezu igre na blue ray diskove koji nisu nimalo jeftini....jeftinije ce biti nego dosad ali jeftino ne..

Ajd uzdravlje

NMY Re: ... 27.01.2010. 08:05 #184231

broj poruka: 1509
Evo ja se nudim da vam rezem BD diskove povoljno (ne moz` povoljnije), najjeftiniji prazan disk od 25GB koji sam nasao kostao je nesto oko 8 eura, a rezanje necu naplacivati...

Donesete disk (ili na bilo kom drugom mediju), ja vam reznem za dz...

Pozdrav

PS: Ja sam iz Republike Srpske!

nVIdia: http://tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira...Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahahaha...
Default je keva...Pa koliko dobijes to ti je...ATI je takav i to je fakat...
H-nitro yo 28.01.2010. 19:52 #184696

broj poruka: 1973
e hvala bogu gospodu i dzordzu ipak dobar je i sony i haker kad su ovi uspeli da odrade vrhunsku zastitu a jos vise coveku koji je uspeo da je provali, long live pirateryyy

Don`t drink and drive take joint and fly

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs