Posto su veceras izrazene emocije prema nVidia-ji i prema ATI-ju hajde jedan dan da odigramo jedan lep CS, sto se mene tice moze biti sada u petak vece oko 9. Samo da ne bude situacija kao prosli put bilo 10 ljudi i to bilo 7:3, pa smo morali da se izjednacimo po timovima :). Da vam pokazemo sta je DX11, a vi nama sta su driveri :).
Da, da samo sto vas je aco sam skidao :), mi mu bili samo moralna podrska :), mozete i da prosvercujete koga nema frke opet dobijamo :).
Pozdrav!
:: Nema veze,moze i situacija kao prosli put.Ja sam protiv vas 10,i opet vas naguzim... :: :: Posle toga ste pocrveneli samo tako... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Sa Acom se nisam sreo lice u lice (mislim u CS-u),bilo bi gusto,verujem.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Da, da samo sto vas je aco sam skidao :), mi mu bili samo moralna podrska :), mozete i da prosvercujete koga nema frke opet dobijamo :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nema veze,moze i situacija kao prosli put.Ja sam protiv vas 10,i opet vas naguzim... :: :: :: :: Posle toga ste pocrveneli samo tako... :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Sad dolazimo do pitanja zasto petak uvece :D? Iam ispit iz diskretne u subotu pa ako polozim ima da me nema do subote :) Mislim da je najbolje u nedelju predvece da igramo.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ja sam za! :) Prosli put sam igrao za zelene :), ali nema veze - bilo je dobro... :) Nemojte samo subotu uvece! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
uzmete unreal tournament 3 ili onaj stariji da igrate(koje je mnogo bolje), manite se vise od kanter, msm glupo staro dosadno, i opet glupo staro dosadno i tako dalje
Nisam igrao CS dve godine, malo sam zardjao.. Zanimljiva mi tema, a treba malo da se vratim u formu.. Posto imam nVidiu, eto ja cu biti sa zelenima-mada mi je svejedno, druzenje i za*ebancija je bitna. Moze petak uvece u 21h, a moze i nedelja uvece.. Nego koji CS je u pitanju i koji server? Javite, pa cu ja sa jos jednim drugarom da dodjem na okrshaj (on ce biti u `crvenom` timu).
Pozdrav svima!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
evo ja cu, ako moze naravno, da igram za fanove nVidia, imam njihovu karticu pa nema smisla da igram za ove druge :D samo kazite koji server i koje vreme...
`Ajte ljudi napravite neki zvanicni spisak..Da se zna ko je uvek u opticaju pa ako neko ne moze da se pravi kombinacija..Nije bitno koliko god da nas ima..
:: :: mogu i ja za zelene :: :: samo mi na email bacite server i vreme kad :: :: :: Za zelene igraju:SkyFire,JE3A,limunche,Valheru i ja :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Jes da iam 260GTX al svejedno mi je za koga igram :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Jel treba pnovo da vas perem ili sta? Meni net istice valjda danas ili sutra nemam pojma tako da ja otpadam(mozda odem u igraonu ili kod nekog druga videcu) a server cu vam najverovatnije obezbediti. Imacete admina da vam pusti scriptu i da igrate(naravno ati da vas opere ljudski).
Jao nadam se da stizem kuci u nedelju oko 21h. al` ce da bude zezanje,dzumbus,gadjanje nozevima,ma bacicu i noz-ima nekog da zagavim golim rukama. Pocecu malo da se zagrevam koliko veceras,ima da naostrim bricu (necu sikiricu, da ih ne sekiram), pa kad krenem da secem shunku za zimu u nedelju.. (ima da budem kao Taklberi iz Policijske Akademije ). Ce se gledamo preko nishana..
Pozdrav svima!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.