Evo ovako lepo :). Ja lepo veceras posaljem prvi put poruku 5 minuta pred kraj licitacije na Grandu, ajde da i ja okusam srecu, naravno nista nisam dobio, ali moja poruka je bila 1 59x xxx, ako je jedna poruka 50 dinara, oni su za 7 dana zaradili 800 000+ evra, znaci 30 Passata kojih su veceras delili. Koliko oni zarade na stanu to sigurno premasuje ovu cifru i to dosta. Mislio sam da zaradjuju dosta ali da ovoliko zaradjuju to nisam ocekivao.
Pa, šta si mislio, da im je dojadilo da imaju pa su počeli da poklanjaju? Da rade za džabaka, kao gomila blesavih volontera? Da, `samo malo` zaroađuju a ostalo dele naivčinama koji bi hleba bez motike? Dobro, razmere zarade su poslovna tajna, ja sam jednom preračunao za svou polovicu, kada je posumnjala da `oni i nemaju para za taj stan što ga prikazuju..` da su samo za sat vremena nekog finala nečega na Pink-u, zaradlli bari dva stana (onaj treći, odbio sam na dadžbine)... što je bila prava neverica (i za mene, priznajem, nisamo toliko očekivao)....
Znao sam ja naravno i pre da zaradjuju dosta ali ovoliko nisam bas ocekivao :).
Pozdrav!
:: Pa, šta si mislio, da im je dojadilo da imaju pa su počeli da poklanjaju :: Da rade za džabaka, kao gomila blesavih volontera :: Da, `samo malo` zaroađuju a ostalo dele naivčinama koji bi hleba bez motike :: Dobro, razmere zarade su poslovna tajna, ja sam jednom preračunao za svou polovicu, kada je posumnjala da `oni i nemaju para za taj stan što ga prikazuju..` da su samo za sat vremena nekog finala nečega na Pink-u, zaradlli bari dva stana (onaj treći, odbio sam na dadžbine)... što je bila prava neverica (i za mene, priznajem, nisamo toliko očekivao)... :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
najgore je sto ce mnogi izgubiti licitirajuci godinama neki omanji auto u zelji da dobiju tog pasata il skodu sta li dele vec, a tek za stanove, to cela srbija od 7- 97 salju poruke i to ne jednu nego se obavezno napuni kredit i na kraju prc, jbg tako to ide =)
:: Evo ovako lepo :). Ja lepo veceras posaljem prvi put poruku 5 minuta pred kraj licitacije na Grandu, ajde da i ja okusam srecu, naravno nista nisam dobio, ali moja poruka je bila 1 59x xxx, ako je jedna poruka 50 dinara, oni su za 7 dana zaradili 800 000+ evra, znaci 30 Passata kojih su veceras delili. Koliko oni zarade na stanu to sigurno premasuje ovu cifru i to dosta. Mislio sam da zaradjuju dosta ali da ovoliko zaradjuju to nisam ocekivao :: :: Pozdrav!
Pa naravno, kad ona rece na RTS da sa jednog broja mozete poslati samo 1000 poruka, ja se pitam pa koliko li onda salju jbt.
Pozdrav!
:: najgore je sto ce mnogi izgubiti licitirajuci godinama neki omanji auto u zelji da dobiju tog pasata il skodu sta li dele vec :: a tek za stanove, to cela srbija od 7- 97 salju poruke i to ne jednu nego se obavezno napuni kredit i na kraju prc, jbg tako to ide = :: :: :: :: Evo ovako lepo :). Ja lepo veceras posaljem prvi put poruku 5 minuta pred kraj licitacije na Grandu, ajde da i ja okusam srecu, naravno nista nisam dobio, ali moja poruka je bila 1 59x xxx, ako je jedna poruka 50 dinara, oni su za 7 dana zaradili 800 000+ evra, znaci 30 Passata kojih su veceras delili. Koliko oni zarade na stanu to sigurno premasuje ovu cifru i to dosta. Mislio sam da zaradjuju dosta ali da ovoliko zaradjuju to nisam ocekivao :: :: :: :: Pozdrav!
Sinoc su delili 30pasata? Jedan onaj pasat je oko 25 000evra i kad se to pomnozi 750 000. Pruka kosta 50din i licitiralo je sigurno 2 000 000ljudi od kojih su neki slali i o 40-50poruka (ima takvih kolko hocete) to ispadne mnogo mnogo para.
Zato Sale Popovic duguje drzavi vise od milijardu dinara poreza (brojevima: 1.000.000.000RSD),to je samo bilo do juce,a sad jos od tih 800.000 Jevreja oduzmi 18% i dodaj na dug pa vidi. A drzavni organi nemaju nameru da ga gone jer on nije obican smrtnik :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.