Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
GF100 Fermi 448 cuda cores, test.
STRANA 1 OD 2  
dz0ni GF100 Fermi 448 cuda cores, test. 17.01.2010. 13:28 T23801

status: user
broj poruka: 880
I opet neki testovi, nista zvanicno, ali...
ovo je slabija verzija karte, koja je opet dosta brza od radeon-a 5870... a to znaci da neko treba da odvoji dobre pare za ovu kartu :P

citat: Easily beyond the HD 5870
GF 100 actual performance, highly concerned about the industry and users. Sources indicated that single-core version, with 448 CUDA Core of the GF 100 graphics card, 3D performance will easily exceed that same level opponents Ati Radeon HD 5870, in the mainstream games, such as: Crysis Warhead, Far Cry 2, HAWX, and Fallout 3, GF 100`s performance of HD 5870, respectively 1.6 times, 1.2 times, 1.55 times and 1.2 times.

Slika: http://i45.tinypic.com/2gt6jbl.jpg

Video kao potvrda: http://www.youtube.com/watch?v=jcXmV5Je_gc&feature=player_embedded
Al opet nisu prikazali kartu, hmm...

I izvor: http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fitbbs.pconline.com.cn%2Fdiy%2F10903044.html&sl=zh-CN&tl=en&hl=&ie=UTF-8

Ray Tracing: http://www.youtube.com/watch?v=5Juxq2tqHyI&feature=player_embedded

Hair demo: http://www.youtube.com/watch?v=4Ie0t_LkImk&feature=player_embedded
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Dok ne izadju pravi testovi nista 17.01.2010. 13:34 #181267

broj poruka: 7720
Ne sumnjam da se Nvidia potrudila ,cena je takodje veliki faktor.Ako si primetio pominje se 5870 komparacija ,ne pominje se Hemlock 5970 ,a i ATI ce izaci sa novijim high end kartama ,tako da videcemo ,u svakom slucaju konkurencija je uvek dobro dosla :)
2m4Y re: 17.01.2010. 13:37 #181269

broj poruka: 2353
...stojim do toga da ce novi geForce biti jaci i brzi od doticnih ATI/AMD kartica, ...ali ovako, cisto video zapisi a nigde konkretne kartice, a i nema nikakve informacije od nVidie zvanicno... pa ne znam, sve mi to nesto smrdi...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

saxija re 17.01.2010. 13:54 #181274

broj poruka: 4016
fermi mora da bude brzi ali svako ko je iole zdravog razuma ove rezultate nece uzeti za ozbiljno dok ne vidi hardware, ovaj youtube je totanlo glup jer je mogao lik da uzme (NPR) dve ATI-jeve karte i da napravi video + koliko ima fake videa...
daleko od toga da mi je krivo sto ce nvidia biti jaca, uvek je imala brzu kartu od ATi-ja ali za koje pare, ako nista pasce cene ATI-ju pa cu da udomim jednog 5*** kad izadje fermi

`O-O`amdgeek`O-O`
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
I love my computer because my friends live in it!

philaemos ... 17.01.2010. 15:52 #181319

broj poruka: 2743
Obzirom da nvidia zna kave performanse imaju ati 5xxx karte, zar je tesko 5 meseci nakon izlaska ATI-ja da izbace kartu koja je brza...?
To je pateticno.
Zbog konkurentnosti neka izbace karte, koliko ce kostati nije ni vazno, dok god teraju ATI da pravi bolje kartice.

Demon to some. Angel to others.

SkyFire ... 17.01.2010. 16:00 #181322

broj poruka: 18472
Ma ovo nije nvidia,ovo je 5970 vs 5870 ATI!

Na tim setovanjima u Far Cry 2 ako je to GTX360 brzi je od ATI 5870 za nekih 16% u proseku..
Po meni nista posebno,ja sam ocekivao da ce da je otkine debelo..
Mada ako bude jeftiniji od 5870 pesmica :)

Frames per second Gameplay :
http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png

The ATI Way It`s Meant To Be Played

dautovic Re: ... 17.01.2010. 16:09 #181328

broj poruka: 2855
Ako bude jeftiniji GTX360 od 5870 i bolji ja ga prvi uzimam!

E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2
Asus P5K PRO
2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz
ATi Powercolor 4890 900/1100
Samsung SpinPoint F3 1TB
Samsung SH-S223B DVDRW
SND: Asus Xonar DS 7.1
Lian Li Lancool PC-K62
Corsair TX650W 650W
LG W2

:: Ma ovo nije nvidia,ovo je 5970 vs 5870 ATI
::
:: Na tim setovanjima u Far Cry 2 ako je to GTX360 brzi je od ATI 5870 za nekih 16% u proseku.
:: Po meni nista posebno,ja sam ocekivao da ce da je otkine debelo.
:: Mada ako bude jeftiniji od 5870 pesmica :
:: Frames per second Gameplay
:: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png
:: The ATI Way It`s Meant To Be Played
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 17.01.2010. 16:10 #181329

broj poruka: 3992
slazem se sa tobom...
oni ga u oktobru nisu ni imali kad je 58xx stigao

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: Obzirom da nvidia zna kave performanse imaju ati 5xxx karte, zar je tesko 5 meseci nakon izlaska ATI-ja da izbace kartu koja je brza...
:: To je pateticno
:: Zbog konkurentnosti neka izbace karte, koliko ce kostati nije ni vazno, dok god teraju ATI da pravi bolje kartice
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
dautovic Re: Re: ... 17.01.2010. 16:13 #181330

bas tako, posle pola godine imaju jacu karticu, tj ako je i budu imali...

Ali stojim pri izjavi, ako budu imali bolju a jeftiniju karticu od ATi-a eto jedne nEvidie u mom kompu

Asus P5K PRO
Samsung SpinPoint F3 1TB
Samsung SH-S223B DVDRW
Lian Li Lancool PC-K62
Corsair TX650W 650W
LG W2

:: slazem se sa tobom..
:: oni ga u oktobru nisu ni imali kad je 58xx stiga
:: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Obzirom da nvidia zna kave performanse imaju ati 5xxx karte, zar je tesko 5 meseci nakon izlaska ATI-ja da izbace kartu koja je brza...
:: :: To je pateticno
:: :: Zbog konkurentnosti neka izbace karte, koliko ce kostati nije ni vazno, dok god teraju ATI da pravi bolje kartice
:: ::
:: :: Demon to some. Angel to others.
:: :: _______________________________
SkyFire Re: Re: ... 17.01.2010. 16:15 #181331

Pazi tako su najavili..GTX360 je pandan ATI 5850 i ako je brzi bice u slicnom cenovnom rangu a GTX380 je sa 5870 mada je vise blizi 5970 po performansama ali je isto tako priblizno u cenovnom rangu kao 5870 mozda malo skuplji ali ako razlika u ceni opravda razlika u perfomansama to je ok.Inace Fermi kao Fermi je karta koja je svakako po sebi skupocen chip i ima velike moguicnosti za profesionalni rad i samim tim jeste bolji..O kvalitetu necu ni da diskutujem,NV nikad nije stedela na izboru komponenti kada je izrada njihovih referentnih kartica bila u pitanju..
Ali ono sto mene ipak malo kopka i gde nisam bas uveren da ce sve biti tako jeste cena..Pored toga sto su najavili konkretno da ce cene biti pristupacne i veoma slicne ATI 5850/5870 ja nisam bas uveren u to..Za perfomanse i ne brinem,to je bilo neminovno ali konkretno kad se pojavi moci ce o tom da se razmislja..
P.S.Mozda je NV ipak naucila da mora da promeni strategiju u poslovanju jer je ATI pokazao kako se to radi na polju grafickih procesora i samog trzista!

:: Ako bude jeftiniji GTX360 od 5870 i bolji ja ga prvi uzimam
:: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2
:: Asus P5K PRO
:: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH
:: ATi Powercolor 4890 900/110
:: Samsung SpinPoint F3 1T
:: Samsung SH-S223B DVDR
:: SND: Asus Xonar DS 7.
:: Lian Li Lancool PC-K6
:: Corsair TX650W 650
:: LG W
:: :: Ma ovo nije nvidia,ovo je 5970 vs 5870 ATI
:: :: Na tim setovanjima u Far Cry 2 ako je to GTX360 brzi je od ATI 5870 za nekih 16% u proseku.
:: :: Po meni nista posebno,ja sam ocekivao da ce da je otkine debelo.
:: :: Mada ako bude jeftiniji od 5870 pesmica :
:: :: Frames per second Gameplay
:: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png
:: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played
Equinoxe Re: Re: Re: ... 17.01.2010. 16:20 #181334

broj poruka: 12057

Sjano ako je tako, planirana strategija je odlična. Fala bogu da sete da je cena jaaaako bitan faktor, u bilo kom segmentu.

:: Pazi tako su najavili..GTX360 je pandan ATI 5850 i ako je brzi bice u slicnom cenovnom rangu a GTX380 je sa 5870 mada je vise blizi 5970 po performansama ali je isto tako priblizno u cenovnom rangu kao 5870 mozda malo skuplji ali ako razlika u ceni opravda razlika u perfomansama to je ok.
dautovic hmmm 17.01.2010. 16:20 #181335

To samo user-i prave `pandane` kartica...

Ne znam sta se sa cim poredi tj koja sa kojojm karticom... TO CU ZNATI KAD VIDIM CENE NEVIDIE

Ja znam da ne moze da se poredi GTX285 koji je skuplji sa HD5850 ne izvodljivo, prvo cenovno a potom po performansama...

Male su sanse da se to promeni...mnogi ljudi na mnogim forumima raspravljaju zasto su nEvidia karte skupe..svi nagadjaju neki su mozda i uboli, mene iskreno zabole, dok za kintu koju imam da dam je bolji ATi(zadjih par godina jeste) kupovacu ATi i kraj price...

Asus P5K PRO
Samsung SpinPoint F3 1TB
Samsung SH-S223B DVDRW
Lian Li Lancool PC-K62
Corsair TX650W 650W
LG W2

SkyFire Re: hmmm 17.01.2010. 16:29 #181344

:: To samo user-i prave `pandane` kartica..
Nebi se slozio,ovo je doslo direktno od nv iz njihovog glavnog izvora..

:: Ne znam sta se sa cim poredi tj koja sa kojojm karticom... TO CU ZNATI KAD VIDIM CENE NEVIDI
:
I to je posteno..

:: Ja znam da ne moze da se poredi GTX285 koji je skuplji sa HD5850 ne izvodljivo, prvo cenovno a potom po performansama..
Tacno.

:: Male su sanse da se to promeni...mnogi ljudi na mnogim forumima raspravljaju zasto su nEvidia karte skupe..svi nagadjaju neki su mozda i uboli, mene iskreno zabole, dok za kintu koju imam da dam je bolji ATi(zadjih par godina jeste) kupovacu ATi i kraj price..
Sve je to diskutabilno,NV karte su uvek bile skupe i ako su mogle da budu jeftinije ali su drali po usima jer su drzali monopol.Sad ga drzi qrac i morace da se opamete!
Kojih par godina majke ti?U cemo,po cemu?Samo ove godine je ATI najvise odskocio i to iz prostog razloga jer NV kasni sa novom serijom.Svake godine su oba brenda u priblizno isto vreme izbacivali svoje nove serije kartica..Ove godine je prvi put izuzetak ali ko zna zasto je to tako..

:: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2
:: Asus P5K PRO
:: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH
:: ATi Powercolor 4890 900/110
:: Samsung SpinPoint F3 1T
:: Samsung SH-S223B DVDR
:: SND: Asus Xonar DS 7.
:: Lian Li Lancool PC-K6
:: Corsair TX650W 650
:: LG W
Daum Re: hmmm 17.01.2010. 17:10 #181368

broj poruka: 12795

:: Ja znam da ne moze da se poredi GTX285 koji je skuplji sa HD5850 ne izvodljivo, prvo cenovno a potom po performansama..

Niko ne prica o poredjenju ATI 5000 serije sa GT200 serijom, promasio si topic...

:: Male su sanse da se to promeni...mnogi ljudi na mnogim forumima raspravljaju zasto su nEvidia karte skupe..svi nagadjaju neki su mozda i uboli, mene iskreno zabole, dok za kintu koju imam da dam je bolji ATi(zadjih par godina jeste) kupovacu ATi i kraj price..

ATI je uvek po performansama bio iza nVidie, ali je bio jeftiniji, tako da je logicno bilo da ako zelis bolje performanse, moras i da ih platis, sta ti nije jasno???
dautovic Re: Re: hmmm 17.01.2010. 17:19 #181376

jesam upravu si..

5850 je 220e
GTX 285 290-300e

A 5850 je osetno brza karta, priznajem pogresio sam, jbg imao sam strogu profesorku iz matematike pa sad znam da racunam...

Hvala sto si mi rekao da sam promasio topik...

A meni je mnogo jasno...nemoj samo ti nista da mi objasnjavas, ni o ATI i o nVidiji pa ni o muvanju normalnih i ozbiljnih riba...

Kupuj ti nVidiju, ja nemam pare za `tako ozbiljne performasne` ja cu se zadovoljim sa socijalnim ATI-jem...

Sto je najgore nvidija je do sad ishla na tu kartu da takvim buzdovanima (koji se tripuju da ako se izuju za 400e dobice ne znaju ni sami sta) skupo naplacuje `nista`...ako nastave tako sa sledecom serijom nestace kao i mnoge velike kompanije...

Asus P5K PRO
Samsung SpinPoint F3 1TB
Samsung SH-S223B DVDRW
Lian Li Lancool PC-K62
Corsair TX650W 650W
LG W2

:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Ja znam da ne moze da se poredi GTX285 koji je skuplji sa HD5850 ne izvodljivo, prvo cenovno a potom po performansama..
:: Niko ne prica o poredjenju ATI 5000 serije sa GT200 serijom, promasio si topic..
:: :: Male su sanse da se to promeni...mnogi ljudi na mnogim forumima raspravljaju zasto su nEvidia karte skupe..svi nagadjaju neki su mozda i uboli, mene iskreno zabole, dok za kintu koju imam da dam je bolji ATi(zadjih par godina jeste) kupovacu ATi i kraj price..
:: ATI je uvek po performansama bio iza nVidie, ali je bio jeftiniji, tako da je logicno bilo da ako zelis bolje performanse, moras i da ih platis, sta ti nije jasno??
Daum Re: Re: Re: hmmm 17.01.2010. 17:40 #181381

broj poruka: 12795
Decko, ne znam stvarno sta da ti kazem, ocigledno imas ozbiljnih psihickih problema kad niti umes da citas sta je napisano, i povrh svega pominjes neko muvanje riba????

Ne poredimo GT200 seriju sa ATI 5000 serijom alo bre!!!! Gde si procitao takav komentar????

Naravno da je 5850 bolja kupovina nego GT200 serija, ja pricam o situaciji dok su ATI i nvidia imali konkurentne proizvode a to je bilo zadnji put kad je ATI imao 4000 seriju a nvidia GT200 seriju...

...o tome da li ce nestati nvidia kao kompanija nisi kompetentan da raspravljas...

:: jesam upravu si.
:: 5850 je 220
:: GTX 285 290-300
:: A 5850 je osetno brza karta, priznajem pogresio sam, jbg imao sam strogu profesorku iz matematike pa sad znam da racunam..
:: Hvala sto si mi rekao da sam promasio topik..
:: A meni je mnogo jasno...nemoj samo ti nista da mi objasnjavas, ni o ATI i o nVidiji pa ni o muvanju normalnih i ozbiljnih riba..
:: Kupuj ti nVidiju, ja nemam pare za `tako ozbiljne performasne` ja cu se zadovoljim sa socijalnim ATI-jem..
:: Sto je najgore nvidija je do sad ishla na tu kartu da takvim buzdovanima (koji se tripuju da ako se izuju za 400e dobice ne znaju ni sami sta) skupo naplacuje `nista`...ako nastave tako sa sledecom serijom nestace kao i mnoge velike kompanije..
SkyFire ... 17.01.2010. 17:43 #181385

@dautovic
Malo vise preterujes..Ne znam tacno da ti kazem kolika je razlika u ceni procentualno kada je nv skuplja ali generalno je svaka karta koja je pandan ATI serijama kvalitetniji proizvod..
U to ne moze niko da me ubedi u suprotno a to je vrlo lako izvodljivo i dokazati..Dovoljno ti je da uporedis GTX260SP 216 i ATI 4870 i da skines cooler i krenes od PCB-a pa kondezatora i ostalih komponenti,pa naponske sekcije pa preko chipa i tehnologije do samog coolera i kvaliteta plastike od koga je napravljen pa cak i do samog dizajna..
Mislim da ce i ovaj test osvanuti na PCB uskoro a za to cemo da budemo zaduzeni ja i MACHINE Milos (ETF-ovac) momak koga izuzetno respektujem i kao coveka i kao ponavaoca HW-a i kao strucnjaka ..Ako on nije merodavan ne znam ko je!
Bice procentualno izvedeno koliko kosta koja komponenta pa ce se razlika izvaditi..
Ono sto ja znam vec dugi niz godina saznace te i vi samo ako i dalje ne budete slepi pored ociju!
Ne gledaju se samo suve performanse vec konacan proizvod,njegov kvalitet,tehnologija samog chipa,arhitektura..Kad to shvatis mozda ces jednog dana da vozis NV ako budes zeleo da ulozis u to mada si mi jasan kao i svi ostali sto tako razmisljaju..Nemas kintu da platis skuplje za manju razliku u performansama a karta ti sluzi za najnormanije uslove i to je sasvim normalno i zdravo razmilsjanje..Ali nemoj pocenjivati ljude koji na situaciju gledaju malo drugacije,nekim drugim ocima,iz nekih drugih uglova..Ja postujem tvoj izbor,postuj i ti tudji..

nVidia Is The Power

MaliAbner Pozivajuci se na temu od pre par dana... 17.01.2010. 18:43 #181405

broj poruka: 7769
Mogu samo da se uplasim za buducnost nVidije...
Ako AMD sa novim HD58xx pravi gubitke mogu da zamislim sta ce se desiti sa nVidijom posto je njen GPU u najavi bar 40% veci sto ce reci u startu skuplji, veca sansa za defektan proizvod, etc...
Mem magistrala 386bit + ddr5 naspram 256bit+ddr5 kod AMD-a.

Iz svega ovoga mi je vrlo lako zakljucti da ce zeleni proizvodi biti cenovno vrlo konkurentni.

Ni jednom nisam pomislio da ce biti sporiji od konkurencije ali se opet vracamo na pricu o parama, ako ta nova single GPU kartica bude oko 400E (meni se nekako javlja da ce toliko kostati) izgubice protiv 2x5850 u ukrstenoj vatri.
Ovo je moje licno razmisljanje gledajuci poslovnu politiku AMD-a u poslednje vreme i da nVidia bude jeftinija od 350E oni ce spustiti svoje cene i krenuti u nemilosrdni rat cenama sto i dalje ostavlja mogucnost da se ukrstena vatra razmatra kao jedna od opcija.

ALI JOS JEDNOM DA NAPOMENEM O OVOJ TEMI MOZEMO DA PRICAMO KAD SE ZELENA KARTA POJAVI U PRODAJI, DO TADA JE SVE ONO STA BI BILO KAD BI BILO A ZELENIMA SE DOSTA SNILO.

Tomato Republic Of Serbia !!!

SkyFire ... 17.01.2010. 18:46 #181407

NV navodno nema tolike gubitkke u proizvodnom procesu..Ali otom potom..
Sto se tice cenovnog ranga i ja tipujem na istu situaciju ali opet treba sacekati da se karte pojave..

saxija >sky 17.01.2010. 18:50 #181409

slazem se sa tobom donekle, a evo i zasto, treba da budu kvalitetne komponente ali u poslednje vreme tj od kada sam na forumu, a to je kratak period 1-2 meseca ne secam se, mnogo vise ljudi se zalilo konkretno na nVidia-u(kao hardware) sto se tice karata, tako da nesto definitivno nije u redu sa njima tj kvalitetom, bez obzira na to ispod coolera karte rade sasvim dovoljno dugo i dobro, po meni je valjda red da se na 2-3 godine zameni karta a tolika ti je i garancija, mislim da je Nvidija posustala sa kvalitetom jer novije karte pregazise fx5200 i geforce4 koie jos uvek rade u nekim racunarima, to je moje misljenje tj vidjenje kao jednog USERa, ne servisera ili testera, mozda ako neko ima obrnuto iskustvo neka me ispravi

`O-O`amdgeek`O-O`

obradmi Skretanje sa teme 17.01.2010. 18:50 #181410

Malo skrecete sa teme ,ali generalno ne mislim da ce Nvidia ikad da propadne,Nvidia se od nastanka posvetila igricama to je tacno ,a sto se tice multimedije mislim da Nvidia moze da uhvati ATI za onu stvar i vice poplava.A ti strucnjaci sa ETF dovescu i ja par njih sa ETF koji tvrde suprotno SKY tako da to nista nije merodavno.Najmerodavnije je trziste.Mislim da je stvar ukusa ko ce sta da kupuje ,a o ukusima ne treba raspravljati ,svaka kompanija ima svoje ovce.

SkyFire Evo cvet :) 17.01.2010. 19:03 #181414

@Saxija

Ne znam koliko pratis dugo ovaj forum ali ako si pratio moja iskustva sa hw-om shvatio si da sam ga imao u velikim kolicinama tj da sam u mogucnosti da ga probam ,testiram kao sto to jesam radio ovde na pc berzi kao i na drugim forumima..Moje iskustvo i iskustvo sa ljudima i prvenstveno sa firmama sa kojima sam povezan (servisi) reklamacije su bile u daleko vecem broju sa ATI kartama nego sa nv..(bacam akcenat na ove skuplje karte) Ali svugde ima skarta,to je neosporno..Bilo je dosta reklamacija na GTX280 (Gainward primerci recimo) i sl..I kad se prica o kvalitetu karte tj ja kad sam pomenuo konacan proizvod u kvalitetu mislio sam na sve komponente kao sto sam i obrazlozio..Da se desava da naleti neki skart chip naleti..Zato kupis eVGA i budes miran :)
Nije NV podnbacila u kvalitetu ni najmanje bar sto se komponenti i finalane zavrsnice tice kao i resenja za hladjenje GPU-a..Ono sto moze da naleti je samo po neki skart chip (GPU) koji je izasao sa proizvodne trake sa felerom.Ali toga ima svugde i kod jednih i kod drugih..
saxija ahahahh 17.01.2010. 19:09 #181417

hvala za cvet, elem ako je tako kao sto velis sad bar znam kako i sta, mene su sluzile i crvene i zelene ali u prirodi coveka je da nesto voli vise a nesto manje, kao i za AMD, sporiji ali mi nekako gotivniji, jbg, u sustini deluje mi da je veliki faktor i sreca u svemu ovome

`O-O`amdgeek`O-O`

SkyFire Re: ahahahh 17.01.2010. 19:16 #181420

Za srecu budi itekako siguran da je veoma vazna..Ne samo za dugovecnost komponenti vec i za sam primerak...Kroz godine OC-vanja imaso sam srecu da uvek dobijem dobar primerak CPU-a,GPU-a i da sa njima postizem vrhunske rezultate..
Secam se kad je bio popularan i Boga mi veoma skup E6850 ,niko nije ali bukvalno nije bio kod nas primerak ko ji je mogao da radi na 4.0 Ghz stabilno za svaki dan moj je radio..Jeste da je trazio mnogo veliku voltazu ali je radio..Cak sam radio i vdroop mod na Commando ploci radi boljih perfomansi..

:: hvala za cvet, elem ako je tako kao sto velis sad bar znam kako i sta, mene su sluzile i crvene i zelene ali u prirodi coveka je da nesto voli vise a nesto manje, kao i za AMD, sporiji ali mi nekako gotivniji, jbg, u sustini deluje mi da je veliki faktor i sreca u svemu ovom
:: `O-O`amdgeek`O-O`
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691
:: I love my computer because my friends live in it!
obradmi Pojavilo se 2,5 miliona gresnika koji su kupili ATI HD5XXX 17.01.2010. 19:18 #181421

Prokleti DX 11.
saxija da ne otv. temu 17.01.2010. 20:27 #181434

jer je vec izlizana, videh na nekoj tabeli koja je pouzdana kao i ovaj test rezlika izmedju

- - - - - - - - - 5970 vs 5990 - - - - - - - - - -

tranzistori: 4,308 4,670 milijardi

bus: 2x256bit 2x384bit

core: 725Mhz

memorija: 1000Mhz 1200MHz obe DDR5

snaga: 4,65GF 5,56GF

texture: 116GT/s 159,15GT/s

pixeli: 46,4GP/s 79,57GP/s

`O-O`amdgeek`O-O`

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs