Kako dani prolaze ATI izbacuje sve vise modela..Evo sad je izasla i 5670 karta..Svaka cast na poslovnim potezima..Tako i treba,okupirali su trziste u svim segmentima sa novom 5xxx plus taj DX11 koji sad bas i nije toliko bitan ali ajde,ipak je nova stvar-tehnologija.. Samo trziste i poslovnost ATI-ja je iskreno tezak zadatak za nvidiu,treba sve ovo ispratiti i biti dobar u svakom segmentu..Dve ili tri karte od NV nece bas mnogo doprineti da povrate trziste u pravnom smislu..Znam da oni ne obracaju toliko paznju i da im GPU nisu primarni u profitiranju jer imaju sirok asortiman proizvoda sa druge strane od koga im pristize novac ali mislim da je i polje GPU-ova bitna stvar na koje bi trebalo da bace malo akcenat i potrude se vise..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.