Hlađenje je super, ali postavlja se pitanje, kupiš karticu koja će uskoro biti pripadnik low-medium segmenta da bi je overklokovao ?! Ako ne, šta fali fabričkom hlađenju ?
To kao kad bi sada uzeo 4670 i usro ga od overklokoka ? Zašto ?
Ma ne..Necu da je OC-ujem niti bilo kakva cuda..Drzao bi je na AMD masini i koriscena bi bila za video izlaz (HD/Bluray ripovi) i po koju igricu na 1280x1024 (19``) i to mozda.. Nemam ja nista protiv stock karte ali mi je ova lepsa..E sad ako je razlika u ceni ogromna onda se ne isplati.. Slazem se sa vama da bi voleo i ja da vidim 5850/5870 verziju ovakvog HIS-a.
Na dva mesta iz tvog kraja mogu da je uzmem..Samo je problem sto skoro nisam dolazio u BG tj ne dolazim tako cesto..Bice dobro ako uskladim uskoro da navratim da zavrsim i neke obaveze da ne bude samo da mi dupe vidi put :) Onda se mozemo igrati :)
Ako bi iskopali još 2 ili neko kombinovanje (bilo koji 5xxx), bilo bi simpatično.....i da malo zasmejemo ovaj HX1000.
:: Na dva mesta iz tvog kraja mogu da je uzmem..Samo je problem sto skoro nisam dolazio u BG tj ne dolazim tako cesto..Bice dobro ako uskladim uskoro da navratim da zavrsim i neke obaveze da ne bude samo da mi dupe vidi put :) Onda se mozemo igrati : :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: :: Ako bi iskopali još 2 ili neko kombinovanje (bilo koji 5xxx), bilo bi simpatično.....i da malo zasmejemo ovaj HX1000 :: :: :: Na dva mesta iz tvog kraja mogu da je uzmem..Samo je problem sto skoro nisam dolazio u BG tj ne dolazim tako cesto..Bice dobro ako uskladim uskoro da navratim da zavrsim i neke obaveze da ne bude samo da mi dupe vidi put :) Onda se mozemo igrati : :: :: :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.