Iskreno totlno su me razocarali. Sto je mnogo mnogo je. AMD planira vec nove i jace modele dX11 kartica a ovi nisu ni jednu seriju izbacili. Aj to nego sto ce tom fermiju da i pored ovolikog kasnjenja naguraju cenu kada bude izasao Ali dobro valjde ce doprineri da padne cena 5870 kartica .
Mene ne zanima kad ce da izadje Fermi,ne zavisim od njega,jer imam kartu koja ce da me sluzi barem godinu dana.Ali,da su preterali,preterali su.Kasne sam tako.
Sledecu kartu koju cu da uzmem nece sigurno biti Fermi i ATI 5000 serija.Cekam GTX 400 ili ATI 6000 seriju
Da li može na ovu temu da se stavi tačka ? Please ?
Kad se Fermi ili koje god bude Radno ime imao, biće postovani testi i videćemo šta može, razmatraćemo isplativost, konkurenciju koju će imati u tom momentu (bez obzira šta je kad izašlo, to je njihova krivica), i sve ostalo bitno za krajnjeg kupca.
al opet nije u redu s njihove strane što zavlače narod, znaju li oni koliko ljudi trenutno grca pod atijevim terorom, znaju li koliko ih čeka tog fermija ko ozebao sunce, znaju li koliko su već ljudi mogle devojke da ostave i žene da isteraju iz kuće zbog igrica, pa stvarno nije u redu!!!
kakav terror majke ti,opici pa osta ziv ati ima super cene,sta 5850 ne vredi 20000,4870 ne vredi 11500,vrede i vise samo takva politika jbg....kod atija imate realne cene,dok ovi zelembaci deru dok se dave,gori su od popova...
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: al opet nije u redu s njihove strane što zavlače narod, znaju li oni koliko ljudi trenutno grca pod atijevim terorom, znaju li koliko ih čeka tog fermija ko ozebao sunce, znaju li koliko su već ljudi mogle devojke da ostave i žene da isteraju iz kuće zbog igrica, pa stvarno nije u redu!! :: :: ::
Da na mog Radeona stavim nalepnicu GTX380, poskidam sve testove i igre, pa sve to lepo istestiram i bacim rezultate. Bar će zainteresovani znati na čemu su.
NVIDIA CEO Jen-Hsun Huang revealed at CES that the GF100 `Fermi` GPU has finally entered mass production.
At the Consumer Electronics Show Nvidia Corp.’s chief executive officer said that the highly-anticipated next-generation graphics processor known as GF100 (aka NV60, G300, GT300) had finally entered mass production. The company remained tight-lipped regarding the release time frame of the future product, which was first shown over three months ago.
“Everyone is dying to know when they can buy GF100. Happy to tell you that it is in volume production, ramping very hard and you can get a sneak peak of it here at CES,” said Jen-Hsun Huang, chief executive officer of Nvidia, at a press conference during CES 2010.
Evo zbog takvih kao ti nastaju svadje na forumu...O kakvom teroru pricas...Ovakvi su najgori...Dodju na forum bace koju varnicu i nastane haos i svadja...
This is usually part when people start screaming
:: al opet nije u redu s njihove strane što zavlače narod, znaju li oni koliko ljudi trenutno grca pod atijevim terorom, znaju li koliko ih čeka tog fermija ko ozebao sunce, znaju li koliko su već ljudi mogle devojke da ostave i žene da isteraju iz kuće zbog igrica, pa stvarno nije u redu!! :: :: ::
jbg takve treba ignoristati,ali ja jednostavno ne mogu,zato sto sam po prirodi zivac!!!! jos ako nesto prosipa,digne mi se pritisak odma.....
:: :: Evo zbog takvih kao ti nastaju svadje na forumu...O kakvom teroru pricas...Ovakvi su najgori...Dodju na forum bace koju varnicu i nastane haos i svadja.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: al opet nije u redu s njihove strane što zavlače narod, znaju li oni koliko ljudi trenutno grca pod atijevim terorom, znaju li koliko ih čeka tog fermija ko ozebao sunce, znaju li koliko su već ljudi mogle devojke da ostave i žene da isteraju iz kuće zbog igrica, pa stvarno nije u redu!! :: :: :: :: :: ::
I ja sam otprilike takav...Nekad me jednostavno boli briga pa predjem preko toga a nekad me ovakvi ispadi iznerviraju strasno...
This is usually part when people start screaming
:: jbg takve treba ignoristati,ali ja jednostavno ne mogu,zato sto sam po prirodi zivac!!! :: jos ako nesto prosipa,digne mi se pritisak odma.... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Evo zbog takvih kao ti nastaju svadje na forumu...O kakvom teroru pricas...Ovakvi su najgori...Dodju na forum bace koju varnicu i nastane haos i svadja.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: al opet nije u redu s njihove strane što zavlače narod, znaju li oni koliko ljudi trenutno grca pod atijevim terorom, znaju li koliko ih čeka tog fermija ko ozebao sunce, znaju li koliko su već ljudi mogle devojke da ostave i žene da isteraju iz kuće zbog igrica, pa stvarno nije u redu!! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: vidim da ovde treba stavljati smajlije u postov :: :: vratim se i ima šta da vidim, ovde je neko opasno ostrašĆen, a to nisam ja, jel registrovao uopšte neko onaj moj post kad se diskutovalo o drajverim :: :: ::
:: Kad je Fermi u pitanj,brate nema sale! :: :: P.S.Videcemo da li vrede ova tri smajlica: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: vidim da ovde treba stavljati smajlije u postov :: :: :: :: vratim se i ima šta da vidim, ovde je neko opasno ostrašĆen, a to nisam ja, jel registrovao uopšte neko onaj moj post kad se diskutovalo o drajverim :: :: :: :: :: ::
Eto,odem na pola sata u kupatilo da se bacim pod kadu i evo kad se vratih,odmah pretnje.Nista,sutra menjam identitet,pa preko grane.Da rizikujem zivot zbog trulog Fermi integriranog kruga i sto ga nespretnjakovici jos nisu zalemili?Jok ja!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: gotov si koleza,nema st :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Kad je Fermi u pitanj,brate nema sale! :: :: :: :: P.S.Videcemo da li vrede ova tri smajlica: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: vidim da ovde treba stavljati smajlije u postov :: :: :: :: :: :: vratim se i ima šta da vidim, ovde je neko opasno ostrašĆen, a to nisam ja, jel registrovao uopšte neko onaj moj post kad se diskutovalo o drajverim :: :: :: :: :: :: :: :: ::
nisu im kinezi dostavili dosta lemilica pa sad moraju da cekaju u red:))
:: Eto,odem na pola sata u kupatilo da se bacim pod kadu i evo kad se vratih,odmah pretnje.Nista,sutra menjam identitet,pa preko grane.Da rizikujem zivot zbog trulog Fermi integriranog kruga i sto ga nespretnjakovici jos nisu zalemili?Jok ja :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: gotov si koleza,nema st :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Kad je Fermi u pitanj,brate nema sale! :: :: :: :: :: :: P.S.Videcemo da li vrede ova tri smajlica: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: vidim da ovde treba stavljati smajlije u postov :: :: :: :: :: :: :: :: vratim se i ima šta da vidim, ovde je neko opasno ostrašĆen, a to nisam ja, jel registrovao uopšte neko onaj moj post kad se diskutovalo o drajverim :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.