:: obrazlozi po cemu je bolji Phenom II, jel po `nm` tehnologiji, ili mozda po manjoj potrosnji struje, ili novijem modelu, novijoj platformi, ili sta.. :: :: ::
32nm,sto znaci da AMD opet kaska,i to dobro ali ja bih ipak uzeo neku 965 jer je zasigurno jaca od i3 naravno ovaj ce sogurno da se klokuje ko pijana budala,ali o tome cemo tek diskutovati osajacena verzija jaceg buraza
Ja ne znam kako mozete da poredite Phenom II X4 sa Dual core-ovima? Ipak nezaboravite da ovaj CPU ima integrisanu grafiku, tako da moze solidno da radi bez grafe...sto je dodatni plus, uzmes ga i radi... a sto se kloka tice, tu je ubica.... s obzirom na to da ima GPU 45nm u procesoru. Ako cete porediti PHII X4 tu je Core I5.
pa eto poredi ga sa PII X2 nisam ja reko da je los,cak sta vise full je cpu svaka cast plavcima,tako se i osvaja trziste
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Ja ne znam kako mozete da poredite Phenom II X4 sa Dual core-ovima :: Ipak nezaboravite da ovaj CPU ima integrisanu grafiku, tako da moze solidno da radi bez grafe...sto je dodatni plus, uzmes ga i radi... a sto se kloka tice, tu je ubica.... s obzirom na to da ima GPU 45nm u procesoru :: Ako cete porediti PHII X4 tu je Core I5 :: :: ::
mu je cena skoro kao Phenom II X4 procesorima. A po testovima su oni ipak jaci. Mislim odlican je i3 CPU tu nema price, dobra je zamena za neki Core2Duo E6xxx na primer... Ali ipak je i5 750 po meni od tih i5 najbolja kupovina.
:: :: U čemu je poenta 661 modela sa većom potrošnjom i svim ostalim specifikacijama istim kao 660 :: :: Intel Core i5-661 3.33GHz 2 / 4 4MB 3.60GHz 87W :: Intel Core i5-660 3.33GHz 2 / 4 4MB 3.60GHz 73W 6
Za dual core da dam tolike pare pored zivog X4 955 koji je 1500 dinara skuplji ? U ovom slucaju X4 je mnogo bolji izbor, a ima takodje i X4 925 za 1000 dinara manje od i3. X4 955 je u rangu sa i5 750, a ne sa i3 ?
ga ne mrzim(tesko je mrzeti bilo sta) ali ga bas,bas baaaas ne volim i ne zato sto je bolji nego zato sto i pored ociglednih boljih rezultata laze na sve strane i ako su ih kaznili i treba! http://i45.tinypic.com/xp4odj.jpg
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.