Upravo oglašavam da sam srećni dobitnik `desktop računara` u nagradnoj igri Giga.rona (od danas novi krug, nemam pojma koliko traje i koliko je trajao ovaj u kome sam ja nabo` pc). Mislim.... ne sećam se kada sam zadnji puta nešto kupio u toj firmi, čak ni kada sam ušao (recimo, u maju) pošto nisam prečesto u Bg... ali, u potrazi za prihvatljivim mišonjom, nađem kod njih X738K A4Tech - a tražio sam drugi iz serije x7, ali, nema veze... kupim ladno zadnji u prodavnici (kod Vuka) i, ... i ubodem. Dobro, konfa je konfekcija, integruša itd. kinez, ali, ono što je bitno je: nije očigledno namešteno (koliko je pošteno da ja dobijem kao totalni autsajder sa jednom kupovinom od 1500 dinara, druga je priča, ali je bar nepristrasno)... Pod desktop računarom, ne misli se na monitor, toliko da znate, ali ide periferija miš i tastatura.. nema zvučnika i tako neke zezancije ali, bar je dvdrw samsung a ne LG... Ovo pišem, pa, kao neki vid reklame ili antireklame onoga što se ovde ponekad moglo pročitati, a svodi se na ime gigashit... to možda stoji, ali, evo stoji i ovo.. ne bi ovo napisao da su me smarali sa pokušajima da ne daju poklon ili nešto zatežu, ali, totalno profesionalno - bar ovo. Toliko.... konfa se zove Pegaz i možda je ima i u ponudi ako neko gleda one njihove flejere koji se pojavljuju po novinama i ovde kao link ka pdf fajlu.... Eto, osećao sam dužnost da ih pohvalm (i da se pohvalim) jer sam zadovoljan uslugom - i naravno srećom. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Odlicno, onda cu ja da trazim sutra taj tvoj, pa posto si uzeo poslednji, kupicu neki drugi, pa da i ja dobijem kompjuter... :) Ja sam to tako shvatio...
Sad sam pogledao na njihov sajt... pa to je svaki dan.. sad tek ne znam kakve sam sreće bio: velike ili baš veike. Procesor jeste sempron, ali 2,7GHz.... (čak i bolji od navedenog) a kućište jeste kinez, ali bolje izgleda od te crne kante na slici, ostalo je tačno (periferije su Genius tast+optika žica.. `black` što kažu Srbi).
Tako i treba svima koji su hvalili razne Logitech-e, Razer-e, quradi palladi, a nisu hteli da pazare X3 puta jeftiniji a4tech... šta ću, može mi se....! P.S. oće neko kupi covpa i keybordaru, u kompletu, black to black, Genius.... ha.ha....
cestitam, kolega. Kako primecujem, odmicanjem vremena, firma Gigatron je sve uspesnija, stalno dobijaju novije i novije komponente, koje coek nigde ne moze da nadje u Beogradu, pa i Srbiji, svaka im cast, najvise zbog potrosaca i zelje da kupe nesto sto MOZE da se nadje kod nas, a ne samo preko neta.
Da da,a ove zastarele što ne mogu da prodaju jednostavno poklanjaju xaxa Šalim se malo.Čestitam na dobitku.Poklonu se u zube ne gleda
:: cestitam, kolega :: Kako primecujem, odmicanjem vremena, firma Gigatron je sve uspesnija, stalno dobijaju novije i novije komponente, koje coek nigde ne moze da nadje u Beogradu, pa i Srbiji, svaka im cast, najvise zbog potrosaca i zelje da kupe nesto sto MOZE da se nadje kod nas, a ne samo preko neta :: :: ::
LM nevezano za dobitnu kombinaciju koja NIJE keleraba, već sempron.... na blesavom malom disku sa drajverima za a4tech, avira detektuje trojanca ukomponiranog u english.exe fajl.... pa je-em im sunce žarano.... dobro, skinuo sam sa net-a čistu verziju. Čudi me da se nije negde pročulo ili sam prevideo.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
normalno da su ih neki (čitaj ja) pjluvali kada su me zavlačiči ko young monkey-a:P. Možda je `neko` ipak čitao kritike koje su upućivane na njihov račun, pa su rešili da se malo uozbilje. Dokle god me neko (pre godinu dana) bude ubeđivao da je 7600GT najača agp grafa trenutno, neću kupovati kod njega.
Možda su se promenili, što je naravno veoma lepo. Čestitamo na mašini...Sempron??? To više ili jedno jezgro??? support normality
Alo, bato, imam ja dece... facebook tamo, facošup vamo.... nikad dosta PC-a i monitora (i kompjuterske galanterije)... ...a i ne treba baš dotle da se ide za pićence (naglasak Shojich).... jel`, naći će se za to. Danas su me na poslu ispalili (kad sam častio) i pošalju mi sms kao, čestita mi Giga.... na dobitku.... i ja se upecam i odgovorim, te hvala, te i ja vas pohvalio na forumu... vidim, krevelje se nešto blesavo i tek kad jedno lice izlanu pcberza, provalim ološe šta su mi namestili, no dobro. Nego, pošto ovo još traje, šta da radim, probajte i vi ako ništa, sa nekom džidža-midžom (mislim, uzeo bi ja i taj laptop na kraju, nego su me isključili pošto sam već dobio...). Onako, realno, izbor im se poboljšao znatno, napokon neka prodavnica koja nema excel spreadSHIT umesto asortimana. Skoro sam zaboravio kako to izgleda kad za nešto pitaš a on te voda po radnji, sve je više ovih koji čačkaju po net-cenovnicima ali ih *ebe što ne znaju da promene jezik tastature i slabo kada nešto pronalaze, jer, ni net im ne radi ljudski.....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: nek te sluzi dobro...prodaj to i da nas sve vodis na jedno picence :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.