Slazem se. Kazu da ce kao vakcina biti obavezna, sto se mene tice mogu da mi d..aju, i politicari i ti koji ce pokusati da me nateraju da je primim. A sutra cu naci negde sta ta vakcina sadrzi i koliko je opasna i staviti na jedan link gde ce svi moci da procitaju. Vakcina ni u bunilu. Jer to je sve samo nije vakcina, a pored gripa izaziva i gore stvari.
Ma jok bre, nema sanse da ce moci da izdejstvuju da je vakcina obavezna. Kad bi se to desilo bilo bi sranje opet ko kad smo onog mrtvog tiranina izbacivali iz skupstine...
Inace, iz JAKO POUZDANIH izvora imam informaciju da nikome normalnom ne padne na pamet da se vakcinise...
ne verujem u velike svetske zavere. verujem u new world order, ali ne orvelovski kreiran od strane masona, jevreja i komunista, nego kreiran od nas samih. cinjenica je da ce farmaceutska industrija lepo da se napuni para od ove h1n1 zajebancije.ali takodje ne verujem da je neko genetski modifikovao virus i pustio ga u promet.nije niko resio da pobije sve mrske nam aerikance glupim virusom. jednostavno, nije dovoljno,zarazan i nije dovoljno smrtnosan! cinjenica e da svake nedelje u saobracajnim nezgodama umre veci broj ljudi nego godisnje od h1n1! i dalje niko ne stavlja zimske gume, ne postuje ogranicenja i ne vezuje pojas osim ako ne naleti na kerove! bila je skoro tema na tu temu. pisao bih jos, ali ne bih da davim, napio sam se jako i odoh da cuntam, pricacemo sutra... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
stvarno verujes da postoji teoretska sansa da vakcina bude obavezna? dogovorili se obama, putin, queen liz II kim dzong ill i osama da spricaju ceo svet? izvini ali mnogo si naivan ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Slazem se. Kazu da ce kao vakcina biti obavezna, sto se mene tice mogu da mi d..aju, i politicari i ti koji ce pokusati da me nateraju da je primim. A sutra cu naci negde sta ta vakcina sadrzi i koliko je opasna i staviti na jedan link gde ce svi moci da procitaju :: Vakcina ni u bunilu. Jer to je sve samo nije vakcina, a pored gripa izaziva i gore stvari :: :: ::
nece biti nista, pokusavaju da nas istripuju da je h1n1 toliko opasanda su oni eto u strahu da ne snose posledice kad pocrkamo zbog neprimanja vakcine. inace, sam cin potpisa se tretira kao necija svojevoljna odluka. pravno gledano, prinudni potpis nema nikakvu vrednost. a i bas me zanima kako ce neko da te natera da se potpises?! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ko nece da primi vakcinu morace da podpise a sta ce biti posla, ko zna. :: ::
Slucajno mi tetka radi u jednoj velikoj farmaceutskoj kompaniji koja uvozi lekove. Niste svesni cime nas truju i koji se tu sljam uvozi. Najgore od svega je sto kod najtezih bolesti se ljudi prodaju kuce, stanove, da bi kupili nesto sto ubija coveka, a nema nikakvo dejstvo... :(
Po tebi: 1. da li je teorija zavere da se smisljeno proizvode krize (ukljucujuci ovu sa H1N1+ HPIV), 2. ili je teorija zavere da `...samo jos ova SEKA da prodje i poteci ce kod nas med i mleko...`.
(isto ili slicno je i kod drugih naroda)
Prst na celo i ...
Pozdrav.
PS. moglo bi jedno glasanje na tu temu, sta je u stvari teorija zavere.
da su NACISTI malo duze vladali od komunjara,masona i jevreja ne bi ostalo nista...samo prah pa ne bi bilo ni tog grok-grok gripa zadubite se malo u istoriju,jevreje i komunjare ubijaju sve svetske imperije od rima pa nadalje,doduse tada samo judene
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: ne verujem u velike svetske zavere. verujem u new world order, ali ne orvelovski kreiran od strane masona, jevreja i komunista, nego kreiran od nas samih :: cinjenica je da ce farmaceutska industrija lepo da se napuni para od ove h1n1 zajebancije.ali takodje ne verujem da je neko genetski modifikovao virus i pustio ga u promet.nije niko resio da pobije sve mrske nam aerikance glupim virusom. jednostavno, nije dovoljno,zarazan i nije dovoljno smrtnosan! cinjenica e da svake nedelje u saobracajnim nezgodama umre veci broj ljudi nego godisnje od h1n1! i dalje niko ne stavlja zimske gume, ne postuje ogranicenja i ne vezuje pojas osim ako ne naleti na kerove! bila je skoro tema na tu temu. pisao bih jos, ali ne bih da davim, napio sam se jako i odoh da cuntam, pricacemo sutra.. :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
A sta ako je tacno to sa prasecim gripiom a recimo nasa Vlada zbog rupe u buzetu ne moze da uveze vakcine pa pusta dijametralno suprotne informacije doda dve kocke secera i sve to smuti pa servira narodu koji postane dezorjentiran i trecina zeli da se sprica, trecina decidno to odbija, a trecina je neodlucna, s tim da vakcina ima za 1/12 populacije.
a ni ko je napravio virus ili sta ja znam, znam provereno da od te vakcine ne moze da se umre, nije to nikakav otrov ili sta ja znam, ja sam se raspitao kod onih koji znaju nesto... Mogu da se dese kompliacije u jednom od 1000 slucajeva ili tako nesto...
I ne nisam je primio, niti ima potrbe jer nemam grip :)
@nenika ne samo ko NE primi, vec ce potpisati i onaj ko je primio, da drzava ne snosi posledice...
@meda ne znam koji su tvoji znalci, ali ja sam dobio informacije od nekoliko novinara, od prijatelja doktora i njihovih prijatelja, od drugih prijatelja i njihovih prijatelja doktora, cak od profesora koji je bivsi ministar i njegovih veza, a i njihovih prijatelja doktora, da ne pricam o glasinama koje kruze, tako da medo, nemoj biti slep pored ociju.. i inace, vakcina se prima PRE nego sto dobijes grip, ne daj boze, da ne bi mogao da dobijes kao, znaci kada ne daj boze, dobijes, vakcina tada ne pomaze..
Dobro ja je necu primiti prvi sigurno, cekacu da umru svi koji je prime, pa cu onda razmisliti.... Jedva cekam da vidim to cudo sta ce se desiti tim sto prime vakcinu.
:: @nenik :: ne samo ko NE primi, vec ce potpisati i onaj ko je primio, da drzava ne snosi posledice.. :: :: @med :: ne znam koji su tvoji znalci, ali ja sam dobio informacije od nekoliko novinara, od prijatelja doktora i njihovih prijatelja, od drugih prijatelja i njihovih prijatelja doktora, cak od profesora koji je bivsi ministar i njegovih veza, a i njihovih prijatelja doktora, da ne pricam o glasinama koje kruze, tako da medo, nemoj biti slep pored ociju. :: i inace, vakcina se prima PRE nego sto dobijes grip, ne daj boze, da ne bi mogao da dobijes kao, znaci kada ne daj boze, dobijes, vakcina tada ne pomaze. :: :: ::
naravno da postoji zavera i savetujem mnogima koji jos nisu pogledali sve filmove tj dokumentarce od Michaela Moore-a i obavezno dokumentarce zeitgeist...naravno da je vakcina zavera i da pravljena u laboratorijama da bi ogromne pare zaradili isto kao sto je bilo bar 2 vrste vakcina(znamo slucaj iz Nemacke)...isto tako su analizirali lel tamiflu i nasli da u njemu nema nista sto moze da spreci,uspori ili zaustavi bilo koju gripu,a pogotovo ne ovu mexicku(svinjsku),a lek kosta 2500dinara
aaa koga da nateraju to je nesto najgluplje sto mogu da izjave, mogu da pitajo ko oce, a da me nateraju nemogu, nek mi udju u avliju, ima samo da kazem zviiiiizz bobi drdz` dusmane :DDD
Inace, ja sam iz BiH, i ne planiram se vakcinisati!
Takodje, vjerujem da je sve to izmisljeno da bi neko stavio pare u dzep, sto se ustvari redovno i desava, svako malo izmisle novu bolest...
Cisto informativno, da li ste culi da se pojavio KOZJI GRIP?
Ne znam sta vise nece da izmisle (naprave u labu)!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: aaa koga da nateraju to je nesto najgluplje sto mogu da izjave, mogu da pitajo ko oce, a da me nateraju nemogu, nek mi udju u avliju, ima samo da kazem zviiiiizz bobi drdz` dusmane :DD :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Druze, ne moras nista da cekas, vec imas ne znam koliko smrtnih slucajeva, ne znam koliko dobro si informisan, vidim da nisi, to nije dobro, koliko njih lezi po bolnicama, pricam o vakcinisanim ljudima...a polemike da li je to laboratorijski virus ili ne NEMA, cinjenica je da JESTE, medo, ne zaebavaj se, stvar je ozbiljna.
@NMY buraz ma kakav grip, ljudi ja sam to prelezao prosle sedmice, nista samo visoka temperatura i vraca se lako, i nisam hteo da me bagra vakcinise taman crko. da mi nesto spricaju u mene koje ni oni ne znaju da li ima zive i da mi ubacuju ucauren virus tog gripa kao antitelo ma nej da more.Sad se moja sestra razbolela ja joj ne dam da primi vakcinu tj odgovorio sam je, i sad je prolazi a meni nema sanse da se vrati osecam se kao da sam imun na sve :DD
ljudi nemojte se zamlacivati beli luk,med, limun, dosta caja, i casica rakije pred spavanje, kakav grip ima crni sejtan od vas da bezi.
Posao mi je vezan za elektrotehniku i medicinu, pa eto firma ima puno lekara u Friend List-i Niko od njih nece da primi vakcinu, mada su neki primorani... Meni je to dovoljan pokazatelj da nesto tu nije bas tako jednostavno kao sto se u medijima prenose informacije... Drugo, od obicnog gripa godisnje umire odredjeni broj ljudi, i u Srbiji, i u svetu, pa tako se umire i od ovih napravljenih (svinjski, pticiji, koziji,...) Naivno je verovati da se samo od svijnskog umire. Trece, vecina osoba koje su i preminule, su srcani bolesnici, itd. Tezak bolesnik ce umreti i od kijavice, a kamoli od svinjskog gripa.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Tu vakcinu istu, znaci, je primilo na milione amerikanaca i evrpljana, da li su svi umrli, nisu, a ja za neke vakcinisane smrtne slucajeve nisam bas cuo, ako si procitao u novinama tamo moze svasta da pise i ne treba u sve verovati, umrli su mozda ljudi od gripa ne od vakcine. Da se i malo razumes u medicinu ne bi toliko strepeo od te vakcine, i necu vise ni da se javljam ovde, nek misli ko sta hoce bas me briga, ja ako budem morao da se vakcinisem to cu i uraditi, inace retko kad idem kod lekara i inace retko sam bolestan sem ponekad neka blaga prehlada, tako da se verovatno necu ni vakcinisti.
Nas ministar zdravlja prica da niko nije umro od vakcine, i sad ispade da jeste, pa ako ministar ima za cilj da naskodi ljudima ja stvarno ne znam onda...
Pricam znaci iskljucivo o vakcini, to sto mozda neko hoce da uzme pare politika ili sta vec to je druga stvar.
:: Druze, ne moras nista da cekas, vec imas ne znam koliko smrtnih slucajeva, ne znam koliko dobro si informisan, vidim da nisi, to nije dobro, koliko njih lezi po bolnicama, pricam o vakcinisanim ljudima...a polemike da li je to laboratorijski virus ili ne NEMA, cinjenica je da JESTE, medo, ne zaebavaj se, stvar je ozbiljna :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.