Ovo ne da treba da se uzme sa rezervom nego po meni nema veze jos uvek sa mozgom!Opet slike,opet prica!Nikad nebi verovao da cu ovo da kazem za NV ali cini mi se da ce se kod njih tradicionalno po prvi put konacno desiti : `Tresla se gora,rodio se mis` ! Nikad nisam verovao ovim tabelama,mogao je svako da ih sastavi,samo ne znam na osnovu cega kad karti jos nema?!
ne razumem covece kako ih nema, one su izasle, mislim napravljene samo ih nema na trzistu u prodaji meni nije tesko da poverujem da su to one ali mi je tesko da poverujem da neko ne namesta ove testove
Brate nisu izasle upravo zato sto nema tacnih specifikacija.Da je proizvod gotov na trziste bi bio vec plasiran..Ovo za tabele necu ni da komentarisem.Lepo bi bilo kad bi bilo tacno ali...
Green Green Grass Of Home
:: ne razumem covece kako ih nema, one su izasle, mislim napravljene samo ih nema na trzistu u prodaji meni nije tesko da poverujem da su to one ali mi je tesko da poverujem da neko ne namesta ove testov :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Hmmm, po ovome GTX360 je bolja od 5870x2 iliti 5970 Ako je taj model single GPU karta, a bolja od 2 najbrza ATI single chip-a na jednom pcb-u (mada sa malo manjim klokom nego u sigle varijanti)... svaka cast za nVidiu... ali mislim da su ga preterali u fejkovanju...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
da kazemo da si u pravu i da nisu izasle o5 su morali da testiraju cip da mu vide snagu jedino logicno objasnjenje, u suprotnom ovo je onda smesna namestaljka,,,,,
e i da napr ovo tacno onda je ovo slabo ako ce nv biti oko 400-500e
tu seriju. Ne verujem da ce biti tresla se gora itd. kasne to stoji ali karte se moraju napraviti ita serija ce srici na trziste i verovatno cenas iznenaditi dobro:)
Videcemo kad dodju pravi testovi... al na osnovu cena koje su na wikipediji ispisane.... to bi trebalo da je to... GeForce GTS 350 ce biti u rangu sa 5870...
To je to .Ovi rezultati moraju biti ovakvi ili nvidija nije nista uradila sa novom generacijom karti....Sve ispod bio bi promasaj.Ja veruje da je ovo tacno ipak su ovi sa guru3d ozbiljni igraci.
Vise mi lici na varijantu ajd da tresnemo,pa mozda i pogodimo. Iz dva razloga(koji se nadovezuju) molite boga da nije istinita ova vest. Jer ako jeste,po ovoj snazi to bi neminovno znacilo da se opet radi o chipu koji ce biti minimalno 10% veci od GT200.Koji ce automatski ponoviti pricu da ce biti odvratno skup za izradu,i samim tim opet nece moci da se oslabi dovoljno da moze da se isplati nVidiji,a da parira 5850-ci. Iz gore navedenog doticne karte ce da kostaju djavo ipo,i samim tim vecina nas ih nece kupovati.A moje licno misljenje je,da ce nVidia puci kao zvecka ako i sa ovom serijom nebude imala konkurentan proizvod u mid segmentu,kako jacinom,tako i cenom.
Ne zivi se od najace karte.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Treba znati koji je `Djerdap` dovoljan da potera ove grdosije posto nigde na ovim `pravim rezultatima` ne pise koliko srchu W. I naravno dal treba menjati plocu sa obicnim x16 pci-e za plocu sa pci-e 2.0. (valjda sam dobro napisao)
Prodavace GT 200 u srednjem segmentu kao i sto prodaju g 92 vec pune dve godine od vrhunske karte u svoje vreme 8800 gts 512 mb pa do sadasnjeg gts 250 koji je sada niza srednja klasa. Jedan gtx 275 ili gtx 260 ce i dalje biti odlicna karta u srednjoj klasi.
:: :: Vise mi lici na varijantu ajd da tresnemo,pa mozda i pogodimo :: Iz dva razloga(koji se nadovezuju) molite boga da nije istinita ova vest :: Jer ako jeste,po ovoj snazi to bi neminovno znacilo da se opet radi o chipu koji ce biti minimalno 10% veci od GT200.Koji ce automatski ponoviti pricu da ce biti odvratno skup za izradu,i samim tim opet nece moci da se oslabi dovoljno da moze da se isplati nVidiji,a da parira 5850-ci :: Iz gore navedenog doticne karte ce da kostaju djavo ipo,i samim tim vecina nas ih nece kupovati.A moje licno misljenje je,da ce nVidia puci kao zvecka ako i sa ovom serijom nebude imala konkurentan proizvod u mid segmentu,kako jacinom,tako i cenom :: :: Ne zivi se od najace karte :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Nadam se da je ovo sarkazam,u svom najcistijem obliku.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Prodavace GT 200 u srednjem segmentu kao i sto prodaju g 92 vec pune dve godine od vrhunske karte u svoje vreme 8800 gts 512 mb pa do sadasnjeg gts 250 koji je sada niza srednja klasa. Jedan gtx 275 ili gtx 260 ce i dalje biti odlicna karta u srednjoj klasi
Re: Nije nemoguce ovo ,moguce da te nove Nvidie bolje stoje u bas ove tri igre
13.12.2009. 22:39
status: user broj poruka: 3992
nema brajo dx11 ostace na 10.1,a to rekla-kazala,mani te se toga @ttate a sta ce biti kad 5850 padne na 180 ima da satre gt200 u srednjem segmentu,ne mogu ga spustiti na 100e,onda su vrisnuli i sto kaze zemo ISH chip ce biti preskup za proizvodnju
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: jedino me cudi da nisu dali poredjenje u nekoj DX 11 igri Dirt2 ili S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat ,sto pre izadju sa novim kartama bolje za sve.
Al vi odete presiroko i uvek se nadje neko da nabija tenziju nepodnosljivosti! Najverovatnije da tabela nije uopste tacna a to da se nece izbaciti kartice sa podrskom za DX11 su ciste gluposti.Kao da je to neka teska tehnologija ,ne znam sta je sad potrebno da se implemtnira podrska za DX11.Svasta. Ne verujem da ce Intel moci da otkupi NV i da ima tolike pare niti da ce se to dogoditi niti da ce NV propasti..Ne sporim da je malo cudno ovo njihovo kasnjenje ali ce ga valjda opravdati.Ako en opravdaju zna se sta sledi-Puce kao dinje !Do tad nam ostaje da cekamo i pratimo razvoj dogadjaja!
P.S.Dal neko smatra da smo mi pametniji od ljudi koji su zaduzeni za poslovanje unutar Nvidie?!Jok samo mi vidimo sta moze da se desi,sta sledi,sta se prica..Mali smo da bi o tome uopste raspravljali.Tolika koorporacija na nacelu sa timom ljudi koji je vode valjda znaju sta rade.Jedino ako su upali u finansijsku krizu mogao bi da razumem odredjene probleme ako ih imaju.
Obrade,znas kako me boli anakonda sto ce NAVODNO ati biti na dobitku,kada cemo mi svi biti na gubitku ako se ostvari ovaj horor scenario. Shvatam ja da je tvoj piton(udav) miran,kada tebi i 2400pro zavrsava posao. A sta mi cigani(gameri)da radimo?,bez zdrave(po nase dzepove)konkurencije??
Lala 4ever!
Dobro je bar da priznajes da imas anakondu..A sto se tice bolova pa s vremena na vreme treba da je umocis u melem i svi ce bolovi da prestanu.Osetices blazenstvo
Green Green Grass Of Home
:: :: Obrade,znas kako me boli anakonda :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nvidia cene ,Ati-jev bozic.
nema razloga da se uzbudjes ,bice bolje za sve nas u smislu sto ce ATI da spusti cene za DX 11 karte ,valjda toliko mozes da ukapiras ,a sta meni zavrsava posao ,mislim da tebe ne bi trebalo da zabrnjiva ,meni je Hd2400 odavno zavrsila posao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.