Imao sam tu kartu pre oko 1.5 mesec,performanse su ubitacne 5% je brza od GTX-a 275, ali joj je vrisnuo bios posle 1 dana a onda je sutradan vrisnula i nije htela da instalira drajver i onda sam j evratio i oni meni pare!!!
:: A sta je vrisnuo?Jooooj?Aaaaaaaaaa?Upomooooooooc?Ci~ci~ci~ci~ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_________________________ mrtav :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ma ne..To je Pufijev bios bio od GTX260.Kako ne razumes?Hehehe.
Green Green Grass Of Home
:: Jel ti dobro?Jos se mrdas :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: A sta je vrisnuo?Jooooj?Aaaaaaaaaa?Upomooooooooc?Ci~ci~ci~ci~ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_________________________ mrtav :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
:: Ma ne..To je Pufijev bios bio od GTX260.Kako ne razumes?Hehehe :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Jel ti dobro?Jos se mrdas :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: A sta je vrisnuo?Jooooj?Aaaaaaaaaa?Upomooooooooc?Ci~ci~ci~ci~ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_________________________ mrtav :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
cuj brza od gtx275, daj `leba ti posalji testove da i to vidim onda su se proizvodjaci cipa zajebali, ko zna sta sve ovaj grip donosi poboljsanje cipova??
CITITAM**** 3% better performance than standard GTX 275 graphics card**** Ja sam mislio da je 5% ali je ipak 3%,svakako radi kao GTX275 a i bolje kad se klokuje,naravno i 275 se klokuje i onda joj bezi
neshvati ovo licno da te ne omalovazim ali sto se tice samo grafickih kartica, serabyte ili ti gigabyte,3dclub i palit goni ih u picku materinu vise sam palitovih i clubovih karti primio nego sto sam vode popio a gigabyte je ocano pravio karte, ne znam za seriju ati5-ice nisam imao prilike da je probam tako da ne pucam preko reda ali cisto sumljam da je bolji sad
Nece biti da je GTX275 klokovan GTX260.GTX 275 ima 240 shader jedinica dok GTX260 ima 216.U toku obrade podataka i samog renderovanja shaderi dosta doprinose performansama u gaming-u.Razlika je u defaultnim klokovima ovog Gigabyte od 680 Mhz naspram referentnog GTX275 od 633 Mhz.Odnos u performansama bi bio ili isti ili za zeru brzi GTX275 sto se kroz testove i videlo jer ipak dosta doprinosi broj shader jedinica! Kad se klokuje GTX260 SO onda ima prednost.
Green Green Grass Of Home
:: Sam GIGABYTE tvrdi da je brza a i ja sam to zakljucio,GTX275 je ustvari clokovan GTX260,GTX 260 Super oC radi na 680/2500 a klokuje se 720/265 ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: gigabyte je ocano pravio karte, ne znam za seriju ati5-ice nisam imao prilike da je probam tako da ne pucam preko reda ali cisto sumljam da je bolji sa :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
pa ako meni kazes, ona citao sam `po` sajtovima, a imas na nvidinom, i na wikipediji, pa gde ti je lakse ti procitaj, ALI nije isto buraz kad testiras sa napr ventage-om i on pokaze da je 275 bolji kao sto i pokaze jer sam ga testirao, nego i igrama pokaze nesto drugo, i o5 zavisi u kako kojoj igri napr quake4 i UT3 i gta ne koriste isti engine tako da ce u zavisnosti od igre pokazati rezultate koji nemaju veze sa benchmarkom, i o5 tu pokazuje da je malo bolja ja mislim da dam sad objasnio jbg, nisam je ja pravio...
Ok ogovor potpun,samo sledeci put napisi da si procitao,da se nebi stekao pogresan utisak da je nesto lose na osnovu teksta koji se ne spominje.Hvala na odgovoru
Ja sam recimo price radi Gigabyte-a(4850ZL) koji je u svemu na def postavkama bio jaci od Gainward,Sapphire,Powercolor..,uspeo stabilno da podignem(Vmod) i koristim na 800x1310.A jedan primerak te karte je otisao i Slavuj-u.Koji se jos nije zalio,a davno je to bilo.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: pa ako meni kazes, ona citao sam `po` sajtovima, a imas na nvidinom, i na wikipediji, pa gde ti je lakse ti procitaj, ALI nije isto buraz kad testiras sa napr ventage-om i on pokaze da je 275 bolji kao sto i pokaze jer sam ga testirao, nego i igrama pokaze nesto drugo, i o5 zavisi u kako kojoj igr :: napr quake4 i UT3 i gta ne koriste isti engine tako da ce u zavisnosti od igre pokazati rezultate koji nemaju veze sa benchmarkom, i o5 tu pokazuje da je malo bolja ja mislim da dam sad objasnio jbg, nisam je ja pravio.. :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
e vidis to je za svaku pohvalu jer znajuci gigabytove karke to je i vise nego super, ali ljudi kao ja i ako znas sta je losije kupicu ga jer napr xfx ili gainward ili asus napr posto ovu kartu treba da kupim 5850 kosta nekih 260 680 eura a gigabytova 210, e zato jbg cini se da je malo ali 50 e ove 50 e onde mnogo je kad radis ko konj jbg,.... enjoy
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.