Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Microsoft`s IE 9 to get GPU acceleration
STRANA 1 OD 1
dz0ni Microsoft`s IE 9 to get GPU acceleration 23.11.2009. 23:06 T22180

status: user
broj poruka: 880

http://www.fudzilla.com/content/view/16528/1/

Evo i nesto vise o IE 9...
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2009/11/18/an-early-look-at-ie9-for-developers.aspx
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 23.11.2009. 23:19 #161423

broj poruka: 18996
ae da vidim i to cudo...mada, opet ce na kraju projekta da ispadne, `yeah, right`...

Equinoxe Re: 23.11.2009. 23:19 #161424

broj poruka: 12057

Prvo neka mu očiste 300 miliona rupa koje ima, srede redering strana, srede funkcionalnost i toolbar, download manager, itd itd, a onda neka se igraju sa ubrzavanjem iscrtavanja.

Stripy Bio je, jeste i uvek će biti 23.11.2009. 23:39 #161430

broj poruka: 4163
Microsoft internet exploiter and exploder

Shit happens

dz0ni ... 23.11.2009. 23:46 #161434

broj poruka: 880
Evo i 3 videa..
http://www.neowin.net/news/live/09/11/18/microsoft-demos-internet-explorer-9

Koliko ja znam, IE je najsigurniji browser trenutno, jer ima najmanje napada....firefox je najnesigurniji,pun je exploita... al rade na zakrpama.
Nije da branim IE, al tako je poslednja vest bila.

http://www.tgdaily.com/security-features/44602-firefox-most-insecure-browser

Po meni je opera zakon. Sad krecu buildovi 10.2 i nadam se da ce ubaciti novi java script engine carakan, i 3d rendering vega-u.
Pisko Paranoja i svetska zavera 23.11.2009. 23:51 #161436

broj poruka: 6645
Ja sam totalni pesimista i zlogukalo. Ne prestajem da sumnjam (i olajavam) da se Microsoft udilovao sa Adobeom i da brljaju sa browserima totalno. Non-stop ukokavaju ff i operu - a ovi se brane update-ovima. I, sad će da idu na tehnologiju koju neće moći da iskoriste ff i opera - da bi IE bio brži... (pazi, kad bi pri tome stvarno nešto i dobili u izgledu, ne znam čemu, pa ajde, samo ćeš za mnogo više resursa i para dobiti isto što si imao pre par godina na troduplo i više slabijem hardveru). Upravo mi se updateovala Java.... nešto pre toga adobe flash, a jadna opera malo pre oboje. Tj. ovi je prate u stopu. Pod okriljem mraka, kučke agresorske. Ajd` videćemo.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Equinoxe Re: Paranoja i svetska zavera 24.11.2009. 00:11 #161442

broj poruka: 12057

Ima istine u tome 100%, kao i u mnogim drugim industrijama, šatro mi smo najgori konkurenti, a u stvari, diferenciramo se tako da svako ima svoju publiku i dovoljnu zaradu da pokrije troškove + gomila profita.

:: Ja sam totalni pesimista i zlogukalo. Ne prestajem da sumnjam (i olajavam) da se Microsoft udilovao sa Adobeom i da brljaju sa browserima totalno. Non-stop ukokavaju ff i operu - a ovi se brane update-ovima. I, sad će da idu na tehnologiju koju neće moći da iskoriste ff i opera - da bi IE bio brži... (pazi, kad bi pri tome stvarno nešto i dobili u izgledu, ne znam čemu, pa ajde, samo ćeš za mnogo više resursa i para dobiti isto što si imao pre par godina na troduplo i više slabijem hardveru). Upravo mi se updateovala Java.... nešto pre toga adobe flash, a jadna opera malo pre oboje. Tj. ovi je prate u stopu. Pod okriljem mraka, kučke agresorske. Ajd` videćemo
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
SaleZX @pisko & bax2003 24.11.2009. 08:28 #161499

broj poruka: 45

Tako je i u politici. Stvori svoju konkurenciju (opoziciju) i oni koji te najvise mrze glasace za njih (tebe - jer radite zajedno). Tako ce vladati zauvek,srecno i dugovecno.....
(dok ne izbije revolucija i sve ih pobijemo.)
imarkovic .. 24.11.2009. 08:56 #161503

broj poruka: 18996
ljudi, kazem vam, predjite na Chrome.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs