Pa i bice tako... negde sam procitao da ce mu cena biti 1500$, posto ce izaci samo Extreme edicija. Ali videcemo.
:: :: Nešto mi govori da će biti odnos cena kao Core 2 Quad i Core 2 Quad QX.....ili kao sad i920 i i975 :: :: Nego, šta je sa Phenomom na ovim grafikonima, nešto se zadihao :: :: :: Kupujem odmah cim prodam bubreg :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Kod Kalču nema lganje. :: :: :: ::
Samo pitanje je koji Deneb? ,koja revizija ? u testu . Downclock Deneb na 2,8 Ghz pa test ,malo glupo,ali ajd mora reklama za Gulftown .Nije realno poredjenje clock za clock jer Phenom II i Intel nemaju istu kolicinu kesa,
Za mene je i dalje najadekvatnije poredjenje cena i nista vise, uporediti dva procesora koji kostaju manje vise isto i posebno obratiti paznju na potrosnju buduci da neki trose dosta vise nego drugi pa za godinu dana rada oni jeftiniji mogu postati dosta skuplji.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Nešto mi govori da će biti odnos cena kao Core 2 Quad i Core 2 Quad QX.....ili kao sad i920 i i975 :: :: Nego, šta je sa Phenomom na ovim grafikonima, nešto se zadihao :: :: :: Kupujem odmah cim prodam bubreg :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Kod Kalču nema lganje. :: :: :: ::
No hard feelings bax, znam ja dobro ko je jaci (Intel) ali me na faksu uce da razmisljam ekonomicno i po mojoj oceni i9 ce biti debelo neekonomican duze vreme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.