Aj uradi na ovim podesavanjima ko ja, znaci prvo onako ko sto se vidi na slici a u Advance Options nista ne draj sve da je iskljuceno. A uradi i sa 2xAA i ostalo u Advance Options na max. to je ona druga slika.
:: Sad cu i ja da ga skinem,pa cu da objavim rezultate :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
ae mi baci na mail jos neku takvu sliku kao sto ti je na pozadini nznm gde ih vise nalazis ako nije problem
:: E7200@3600 MHz,Palit GTX 275@Default :: :: Ultra,1680x1050,Advanced Options je sve podeseno da Disabled :: :: http://img412.imageshack.us/img412/9430/68461607.jp :: :: Kasnije kad se vratim sa fudbala cu odraditi test sa Ultra High podesevanjima :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Imas one linkove za wallpaper Ultra HD sto je Bax postavljao.Ne znam gde se nalaze ali kad procita poruku verovatno ce ostaviti ponovo.Slike su vrh vrhova,sve digitalizovano,bruka kakva je priroda i okruzenje.
Ja imam dosta wallpaper-a,skidam sa jednog ruskog sajta.Kad budem imao vremena uploadovacu sve na rapidshare pa cu baciti slike.
:: Imas one linkove za wallpaper Ultra HD sto je Bax postavljao.Ne znam gde se nalaze ali kad procita poruku verovatno ce ostaviti ponovo.Slike su vrh vrhova,sve digitalizovano,bruka kakva je priroda i okruzenje :: :: Ja imam dosta wallpaper-a,skidam sa jednog ruskog sajta.Kad budem imao vremena uploadovacu sve na rapidshare pa cu baciti slike :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.