Ne moze ispod jer je ipak ovo nov proizvod.Pa,koju ce onda zaradu imati nVidia?Ova karta je napravljena da bi koliko-toliko popunila prazninu u low-end segnamentu.
Po ovoj ceni ova kartica nema buducnost,a i tesko da ce bilo ko kupiti kad za ove a i za manje ima mnogo jacih kartica...Ne znam sta misle,ko ce to kupiti?
tu nema sta da se popuni,tu ih ATI sevi kako hoces...
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Ne moze ispod jer je ipak ovo nov proizvod.Pa,koju ce onda zaradu imati nVidia?Ova karta je napravljena da bi koliko-toliko popunila prazninu u low-end segnamentu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Steta sto ne moze da se takmici sa ATI i u cenama,ne znam da li ste primetili da kod Nvidia kad stavi GDDR5 umesto GDDR3 dobitak perfomansi je oko 10 %.Mislim da je veci dobitak sa GDDR5 kod Ati jevih karti.
Taj chip je preslab da bi iskoristio GDDR5 u pravom smislu.Sacekaj ti Fermi pa ces da vidis kakav je onda protok i skaliranje. Ove low budzet kartice me i ne zanimaju,te grobove i ne gledam.
Nisam mislio na igrice uopste nego karta ima CUDA podrsku koliko vidim sa guru3d
17.11.2009. 21:14
status: user broj poruka: 7720
koja moze da se iskoristi isto kao Ati stream u pojedinim aplikacijama i plus naravno ne greje se puno.Karta je inace 128 bitna i verovatno pokusaj Nvidia da parira Ati 4770 to je taj cenovni segment.
MSI board the pricing went up towards 105 USD - and at that price point it is competing directly with the DX11 ready Radeon HD 5750 and Radeon HD 4770
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.