Prvo da pozdravim sve sa PC berze....Nov sam kao clan ali ne i kao posetilac PC berze :).Konacno sam se registrovao na PC berzu i pun sam pozitivnih utisaka.Ima dosta korisnih saveta ali i dosta smesnih tema :).Primetio sam da se dosta problema i nedoumica moze ovde resiti.Nisam bas upoznat sa pravilima PC berze,pa me vi upozorite ako nesto zeznem :).Imam malih problema pa sam mislio da mi pomognete,posto sam ja `Slab sa racunarima`.Bas mi je potrebna pomoc :).Imam dva problema.....Za sad :). Prvi problem:Drug ima Telekom ADSL HG520s uredjaj sa malom antenom za bezicni net i koristi ga na starom kompu.E sad...Ponekad prikaci i laptop.Znaci desktop racunar na kabal a laptop bezicno.Problem je sledeci: Ja sam mu instalirao neki upgrade/update za taj uredjaj sa Telekomovog sajta,kao bolje performanse i sl.Od kad sam mu instalirao taj driverer,laptop mu ne pronalazi HG520s uredjaj i nemoze da koristi bezicni net.Ja sam probao to da reinstaliram ali nemogu da nadjem nigde taj driver,trazio sam u add/remuve i sl.Sta da radim? Drugi problem:Drug je reinstalirao windows(XP),sve radi extre sem graficke...Instalirao je neke drivere i kad je restartovao komp sve je bilo u 8bit i nekoj nerazumnoj rezoluciji?Obrisao je drivere i probao da instalira neke druge(od 8.9 do 9.?) ali nisu hteli da rade.Pokrene se instalacija drivera i cim se zavrsi extract nece dalje,pise kao neka greska,nece da nadje neki fajl???Znaci nemoze ni da instalira nove drivere ni da obrise skroz onaj stari?! Sta nam valja ciniti??? Ako mozete pomozite nam :).Jos jednom pozdrav svima i hvala u napred
Deshavalo se to skoro svima posle tog apdejta koji izgleda samo koristi za IPTV. Udji u podeshavanje routera i ukljuchi da baca wireless. kucaj adresu 192.168.1.1 u browser username: admin password: ztnopk Mozda je stara karta pa ne prihvata novi drajver. Koja je karta u pitanju? Odoh spiti...
Mala ispravka, password: ztonpk (verovatno greska u kucanju)
:: Deshavalo se to skoro svima posle tog apdejta koji izgleda samo koristi za IPTV. Udji u podeshavanje routera i ukljuchi da baca wireless. :: kucaj adresu 192.168.1.1 u browse :: username: admi :: password: ztnop :: Mozda je stara karta pa ne prihvata novi drajver. Koja je karta u pitanju :: Odoh spiti.. :: :: :: cash rules everything around me :: ::
Probacu to ujutru. Zaboravio sam da navedem graficku.....9200SE Jel znate mozda neki program za uninstal programa,nesto kao sto je u Ccleaner-u.Mozda bi mi to pomoglo???
dobrodosao! drugi put probajte opciju roll back driver pre nego sto se upetljate sa deinstalacijom istih, a ako ti uputstvo koje je bax napisao ne pomogne (pogledaj pasduhov komentar) javi ovde pa cemo da resimo =)
1. taj update za telekom je firmware .. nije driver i nema nazad.. i moja baba moze da pokrene .exe ali nezna sta radi..sad podesi ruter kao sto ti jebivetar napomenuo.
2. grafika ce da vam proradi kada instalirate drivere za MATICNU plocu ..
RE:Zmajko....Hvala.Probacu u toku dana ovo sto je Jebivetar rekao i Bax opisao.
RE:Codeus....pa rekao sam da sam slab sa kompovima :).A ovo za maticnu...Nemoze da nadje cd,pa cemo morati malo da se zezamo,jbg
RE:Ishmerish....hahaha,hvala.Prvo svo skinuli skoro sve drivere ali nisu hteli da se instaliraju zbog te greske.Pa smo tek onda provalili jos i ot da mogu samo odredjeni driveri za tu graficku :).Trebalo bi da rade neki 6.14.10 ?
Kako god ti kazes. Primera radi 8.1 AGP HOTFIX driver bi trebalo da radi,a posto je to 9200 pa jos Shit Edition nemoj ocekivati nikakvo cudo od drivera.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: RE:Zmajko....Hvala.Probacu u toku dana ovo sto je Jebivetar rekao i Bax opisao :: :: RE:Codeus....pa rekao sam da sam slab sa kompovima :).A ovo za maticnu...Nemoze da nadje cd,pa cemo morati malo da se zezamo,jb :: :: RE:Ishmerish....hahaha,hvala.Prvo svo skinuli skoro sve drivere ali nisu hteli da se instaliraju zbog te greske.Pa smo tek onda provalili jos i ot da mogu samo odredjeni driveri za tu graficku :).Trebalo bi da rade neki 6.14.10 :: :: :: :: ::
Kako god ti kazes. Primera radi 8.1 AGP HOTFIX driver bi trebalo da radi,a posto je to 9200 pa jos Shit Edition nemoj ocekivati nikakvo cudo od drivera.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: RE:Zmajko....Hvala.Probacu u toku dana ovo sto je Jebivetar rekao i Bax opisao :: :: RE:Codeus....pa rekao sam da sam slab sa kompovima :).A ovo za maticnu...Nemoze da nadje cd,pa cemo morati malo da se zezamo,jb :: :: RE:Ishmerish....hahaha,hvala.Prvo svo skinuli skoro sve drivere ali nisu hteli da se instaliraju zbog te greske.Pa smo tek onda provalili jos i ot da mogu samo odredjeni driveri za tu graficku :).Trebalo bi da rade neki 6.14.10 :: :: :: :: ::
E momci stvarno ste likovi :).Resio sam jedan problem(HG520s),zahvaljujuci vama...Nikad nebi sam provalio ono za podesavanje rutera,user,pasword i sl.Hvala puno.... U toku dana cu da odem i do ovog drugog druga da probam da mu namestim graficku.Uputstva sam dobio.... :).
Probao sam sve sa grafickom ali nece....Uvek pise nesto :Setup faild to run instalation (0x80040707). Resili smo da reinstalira windows...To bi trebalo da upali :).Hvala vam ljudi....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.