Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Vista registracija?
STRANA 1 OD 1
kisanti Vista registracija? 10.11.2009. 15:00 T21759

status: user
broj poruka: 222

Trenutno imam instaliranu windows 7-cu, a moju vista home premium nisam registrovao.

Da li ima microsoft neki link gde bi mogao da se registrujem iako trenutni koristim win7.
Znaci samo hocu da registrujem vistu na moje ime. (imam produkt key) na kucistu koji je stigao iz Svajcarske al cd sa operativnim sis. vistom nisam dobio.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re: 10.11.2009. 15:10 #157118

broj poruka: 1033
Znas kako imas tamo kad ti izbaci za registraciju upozorenje na koji nacin hoces da registrujes sistem da li preko telefona ili preko neta, ako ides preko fona imas da izaberes region u kojem zivis pa ti on izbaci tel koji treba da pozoves i kad ti se jave samo ih pitas hocu da registrujem sistem i reciceti sve... A ako preko neta samo pratis uputstva i to je to... on ce sam sve da odradi...

savatije pozovi microsoft srbiju ( sam iskopaj telefon) 10.11.2009. 18:36 #157176

broj poruka: 1121
Ja sam sa viste (legalne hteo da se vratim na XP) i dobio sam veoma jasan odgovor od tehnicke podrske sta i kako a da sve ostane u legalnim okvirima....Nije sramota

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs