Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Nvidia i prihodi u ulzlaznoj putanji u trecem kvartalu
STRANA 1 OD 1
gile23 Nvidia i prihodi u ulzlaznoj putanji u trecem kvartalu 06.11.2009. 21:29 T21656

status: user
broj poruka: 9121
Na srpskom je svi mogu da procitaju :):

http://www.benchmark.rs/Benchmark-vesti/Vest-dana/Nvidia-prihodi-u-uzlaznoj-putanji.html

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 06.11.2009. 21:31 #155968

broj poruka: 8138
Vidjeno danas popodne.

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Blago receno... 06.11.2009. 21:43 #155973

broj poruka: 1509
Makar ako se pogleda situacija u prodaji grafickih karti, mislim da su oni daleko od tih 17 ili koliko vec % povecanja prodaje, prije da su izgubili 17% samo nece da priznaju...

Takodje, povecali su prodaju chipset-ova za Intel, samo mene zanima ko ih uopste kupuje, ja nisam vidio nikoga da koristi...

Dalje, sto se tice povecanja na LPTP trzistu od cak 41%, s obzirom koliko su povecali svoj trzisni procenat, uopste se ne primjeti da ima vise nVidia grafickih u LPTP-ovima...

Ovo su samo moja zapazanja, i odnose se na nase regije, a za okolinu ne znam, ali ne vjerujem da se mnogo razlikuje...

Ovo sto su oni rekli je kao da AMD kaze da su povecali prodaju LPTP procesora za 40%, a na trzistu je realno gledano 80% Intel CPU-ova...

SONY VAIO VGN-FW285J

obradmi Pitanje ko uopste kontrolise Wallstreet koji plasira ovakve rezultate 06.11.2009. 22:16 #155986

broj poruka: 7720
To je jedna svetska ujdurma koja ce da se srusi kao kula od karata kada za to dodje vreme,Kontradiktorni su rezultati.Ja licno nemam nista od toga da li Nvidia ima profit ili ne ,ako ima ima ga u quadro i workstation i to` 2/3 celokupnog profita` ,sto smo tek nedavno saznali od osnivaca Nvidia.????
philaemos ... 06.11.2009. 22:25 #155990

broj poruka: 2743
I da baba ima k***c, bila bi deda.

Demon to some. Angel to others.

obradmi GPU market grows over 21% in Q3 2009 06.11.2009. 22:28 #155994

broj poruka: 7720
http://www.slipperybrick.com/tag/gpu/
Obratite paznju na ovaj naslov ,to je prenelo desetine sajtova

The GPU market grew an impressive 21.2% compared to Q2 2009. AMD was the biggest gainer for the quarter with growth of 30% followed by Intel who grew 21% for the quarter. NVIDIA grew only 3.3% during Q3.

Gpu trzisre je poraslo za impresivnih 21,2 posto .Amd je najveci dobitnik za ovaj kvartal sa porastom od 30 % ,sledi ga Intel sa 21 % ,Nvidia je porasla za svega 3,3 % tokom Q3 2009 i onda odjednom Nvidia ima neverovatan profit .Malo cudno zar ne.

Pisko Neverne Tome 06.11.2009. 22:44 #156003

broj poruka: 6645
Šta vam je čudno?
Evo dokaza: da im ide loše, požurili bi sa Fermijem. Jesu li? - Nisu. Cooliraju i krckaju profit koji raste sam od sebe. Ni traga panici, ni traga loćikavim vestima sa berze (ni sa PC Berze, ovde je proleće i leto non stop za zelene).
Mi se ovde zabrinuli za njihovo zdravlje, te kad će, te hoće li uspeti... a njih zabole živo. Veze mi nemamo, kakvi muderatori i power useri sa tonom postova, smao lupetamo.
Da sam na njihovem mestu, ne bi ni pravio novi čip nego bi sve stari preimenovao i farbao u razne boje i luda imena, pa nek se DAAMIT izede.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

DaSickSyst Re: Neverne Tome 06.11.2009. 23:11 #156015

broj poruka: 2909
:: Da sam na njihovem mestu, ne bi ni pravio novi čip nego bi sve stari preimenovao i farbao u razne boje i luda imena, pa nek se DAAMIT izede

8800=9800=250
The Way It`s Meant To Be Repacked & Resold

DaSickSystem

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs