Ma, ne radi brale, neke stvari jednostavno u ispisu forum ispravlja - prepravlja, pa zato linkovi pucaju i nisu tačni. Ko zna šta je sad zamenio, ali, dovoljan je jedan pogrešan pa da nema ništa od tražene stranice. Evo, npr. update ovaj forum sam razvaljuje, a čovek ga napiše normalno. Svojevremeno sam u potpisu imao update, update, dupe date za update (foruma), ali su me izbrisali, banovali, tukli i šamarali, ali forum nisu menjali. Ko zna zbog ćega je to tako ili prosto ne znaju pa se ne zamajavaju dalje.... dakle, smisli nešto kako ćeš nam pokazati na šta si mislio....
...e, loodilo.... sad više ne pretvara update u update između čijih slova je dash - crtica... ali zato, ako pokušate da napišete takvu reč, gde će u update između svakog slova biti crtica, ono bude automatski ispravljeno na update. Tako je rešeno, da se ne ulazi u suštinu što se to dešava.... put do Vuka je dlakav.
Link radi, ali su fajlovi obrisani: Offline, file abused (Rapidshare)
:: I mene sada nesto drnda.Sve u svemu u pitanju je Windows 7 ultimate x86 final.Danas je izasao :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Do pre pola sata je shljakao,posto je ovde net krs,pustio sam ga da krene download i poceo je da skida.Sve u svemu izasao je,pa kome treba nek pokusa da ga nadje.Ovo sam zbog vas postovao,posto sam ja i dalje na XP-u(do daljnjeg).
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Do pre pola sata je shljakao,posto je ovde net krs,pustio sam ga da krene download i poceo je da skida.Sve u svemu izasao je,pa kome treba nek pokusa da ga nadje.Ovo sam zbog vas postovao,posto sam ja i dalje na XP-u(do daljnjeg) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Preboleo sam sporoću, ali mnogo mi je šaren i mnogo me smaraju FADE efekti, a ikonice su retardiranih veličina (small-medium-large = premalo, a retardirano - retardiranije - najretardiranije), kao i kada štikliram ono ``ADJUST FOR BEST PERFORMANCE``, iako nisam alergičan ni na Win 98 izgled, mnogo su mi sitni oni iksovi za zatvaranje prozora, kao i sam gornji deo prozora gde piše naziv foldera, dokumenta ili čega već.
ja prelazim na seven 2014. kad prestane podrska za xp, a inace lep mi je, saren, drzim ga u virtualnoj masini... namestih i gadgete za xp da bude sareno ki u vistu i seven:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.