Iskreno,nisam zadovoljan rezultatom.Ocekivao sam nesto vise.Mada,karta je na default-u,verovatno kad bi je OC-ovao dobio bi 17k,ako ne i vise.Inace,vidi se da mi je CPU usko grlo,odmah sam primetio. Da napomenem da sam sa Asus 4870@780/4400 MHz i E7200@3,6 GHz imao 15400 u 3D Mark-u 06.
moje misljenje je da si lud:)))) sta te bole sto imas tolki skor,vazno je da je karta tiha i hladno ko sto rece,ali to ti je dokaz da nije nesto preterano jaca od 4870...znaci za 5000din vise dobijas 20% ubrazanja...sto i nije za pohvalu jel mozes da ceras sve na high,mozes...aufiderzen
nisi pogresio sto si je uzeo, taman je dostojna zamena 9600GT sto si imao. Stvarno mocna karta, a za 3DMark ne opterecuj se i ne brini usko grlo je samo u 3DMArk-u procesor u igrama odvrni sve na max. i AA i AF i nema uskog grla ima da radi sve kako treba, dovoljan je on da je isprati. Naravno ako ti se daju pare uvek je neki Quad pozeljan za buducnost... Probaj malo OC, izvukao bi ja mislim oko 1000 poena vise mozda, al ne znaci ti nista veruj mi, odradi Crysis bench, Far Cry 2 Bench ili tako nesto ako mozes, to je bitno, pusti 3Dmark. Ili Vantage tu ces videti realniji skor kad je karta u pitanju.
Hahahahahahaha,ma ovo radim iz ciste zezancije.Iz cistog zadovoljstva.Sad cu da je nateram na 17k
The Way It`s Meant To Be Played
:: moje misljenje je da si lud:))) :: sta te bole sto imas tolki skor,vazno je da je karta tiha i hladno ko sto rece,ali to ti je dokaz da nije nesto preterano jaca od 4870...znaci za 5000din vise dobijas 20% ubrazanja...sto i nije za pohval :: jel mozes da ceras sve na high,mozes...aufiderze :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: ::
brate moj power color 4870 je hladniji od te tvoje a srali su svojevremeno da su 48xx vrele karte,pa eto.... meni na idle 43 a na max 65c..ako ne verujes slikacu
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: GPU:Idle 40 C,Full Load 67 :: PCB:Idle 30c,Full Load 50 :: Fan:40 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Temperatura :: :: :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
nezajebavaj se...da sjebes karticu...vrisnuce joj memara
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: @skar:Verujem ti kolega,nema problema :: :: @TheBear:Verujem da bi mogla jos da izgura,jos i shadere kad malo kloknem,izvlacim 17k 100 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Slazem se. Klokujes ako ti ne zadovoljava potrebe onako kako zelis (sve na max), ili ako imas love da plivas u njoj, pa kartica, tri, pet svejedno ti je.
:: moje misljenje je da si lud:))) :: sta te bole sto imas tolki skor,vazno je da je karta tiha i hladno ko sto rece,ali to ti je dokaz da nije nesto preterano jaca od 4870...znaci za 5000din vise dobijas 20% ubrazanja...sto i nije za pohval :: jel mozes da ceras sve na high,mozes...aufiderze :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: ::
Pa prvo treba da znas koliko moze da ida karta i koliko dobijes za ~50MHz Core.
Da npr. imas Q6600 na toj frekvenciji (3.6) prebacio bi 17k.
Mada posto procesor u toj rezoluciji u 3dm06 gusi malo tu kartu sigurno ce ti i SM2/SM3 rasti povecanjem takta procesora i OC karte nece imati pun uticaj. Za 17k dizi procesor koliko mozes, oko 4GHz ako moze ..
pa nek te sluzi dugo ali nemoj da je sprzis do veceras sa tih 17k poena
Idu dve plavuse ulicom. Jednu udare kola druga se zvala Slavica!!!!!
:: Uzeo sam doticnu kartu.Karta je odlicna,tiha i hladna.Sve pohvale :: :: Evo testa koji sam odradio :: :: http://img16.imageshack.us/img16/1008/28655854.pn :: :: Iskreno,nisam zadovoljan rezultatom.Ocekivao sam nesto vise.Mada,karta je na default-u,verovatno kad bi je OC-ovao dobio bi 17k,ako ne i vise.Inace,vidi se da mi je CPU usko grlo,odmah sam primetio :: Da napomenem da sam sa Asus 4870@780/4400 MHz i E7200@3,6 GHz imao 15400 u 3D Mark-u 06 :: :: Vasa misljenja :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Tu ti je CPU problem i nista drugo... bila je davno tema moj GTX na default i maksimalno zaklan daje oko 300 poena razlike na default cpu frekvenciji! Dok kada je CPU radio konstatno na 4.1GHz te promene kloka grafe su jos kako bile primetne po skorovima! Sve u svemu bitno da si ti zadovoljan, nek te dugo i lepo sluzi! .)
Koliko si dao za kartu?Ma procesor ti je usko grlo ni moj nije bolji s2d e8200 doduse ja imam 8800gt i u 3d marku dobijem 13000 eto vidis koliko je merodavan taj 3d mark a tvoja grafa je x3 bolja nego moja.Pozdrav
:: Koliko si dao za kartu?Ma procesor ti je usko grlo ni moj nije bolji s2d e8200 doduse ja imam 8800gt i u 3d marku dobijem 13000 eto vidis koliko je merodavan taj 3d mark a tvoja grafa je x3 bolja nego moja.Pozdra :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=777641 :: :: The universe of possibility :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.