pa taj radeon je i pravljen da bude zamena 4850,ali sto se tice potrosnje i svega novog sto nam donosi, mnoooogo je bolja od svih starijih karti.....4770 je pozicioniran kao zamena 4870 tako da to je to...
Ne znam koji je proizvodjac ove 5750 u testu ,ali i ta temp zavisi od proizvodjaca ,neki ga odrade dobro neki ne.To ti isto kao sa 4850 serijom imas negde vece negde manje temperature zavisi ko je pravio jbg.
Saphire 5750 recimo ne prelazi 65 C u full load ima bolji kuler.......
21.10.2009. 18:33
status: user broj poruka: 7720
The ATI Radeon HD 5750 maxed out at 74C, but the Sapphire Radeon HD 5750 never got over 65C! This is a 9C difference, which is a huge difference in temperatures. Sapphire clearly has a better cooler on the Radeon HD 5750 as you can see from the results above
HD5700 serija, nisu lose karte ali su precenjene trenutno.Dati120e za 5750 trenutno ne vredi.... 5770 vec i nije losa ali je i ona malo precenjena. Ova 5750 je tu negde sa 4850...
to je zato sto je trenutno extremno velika potraznja za radeonima,bas sam citao na itsvet.com da se 5700 prodaje ko blesava,mnogo bolje od svoje mocnije brace treba samo sacekati da se prasina slegne,jer to trenutno godi trgovcima a i AMD-u
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: HD5700 serija, nisu lose karte ali su precenjene trenutno.Dati120e za 5750 trenutno ne vredi.... 5770 vec i nije losa ali je i ona malo precenjena. Ova 5750 je tu negde sa 4850.. :: :: ::
samo nemoj da ono oko potrosnje struje novih karti bude fejk. tacno vidim kako dolaze veci racuni za struju odkad imam 4870:))
:: Legenda si,mislio si sad kad ospe : :: :: @Tedy bear:You will see,but not by me :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: trebo pitati!:) :: :: :: ::
Nece straha nemaj,to je tacno. Sta mislis kako je meni bilo sa 4870x2,pa onda sa wat monstrumom(3870x2).Samo cekam kada ce da me cvikuju,vec sam spremio lovacku da ih skidam sa bandere.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: samo nemoj da ono oko potrosnje struje novih karti bude fejk. tacno vidim kako dolaze veci racuni za struju odkad imam 4870:) :: :: :: :: Legenda si,mislio si sad kad ospe : :: :: :: :: @Tedy bear:You will see,but not by me :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: trebo pitati!:) :: :: :: :: :: ::
Drug skinuo pre 7 dana, ja sam zatrpan ne mogu da stignem NBA 2k10, PES mi sada iskoci, pa ce Win7, ima i testova na netu, a kod Battle Forge-a sam i mislio na patch. I nisam ti pre odgovorio idem u Masinsko-saobracajnu skolu, smer Masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje treca godina :).
Extra za Stalkera,a za masinstvo sam te pitao,jer mi je brat zagrizeni masinac i nema sta nezna iz te struke.Pa ako zaskripi slobodno se obrati. Ps:Ja sam ti vise za preciznu mehaniku,elektriku,elekroniku,termicke i rasladne uredjaje itd... :))
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Drug skinuo pre 7 dana, ja sam zatrpan ne mogu da stignem NBA 2k10, PES mi sada iskoci, pa ce Win7, ima i testova na netu, a kod Battle Forge-a sam i mislio na patch. I nisam ti pre odgovorio idem u Masinsko-saobracajnu skolu, smer Masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje treca godina :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.