Iz prve ruke Prva na svetu single slot GTX260+ Graphics Card!
STRANA 1 OD 1
SkyFire
Iz prve ruke Prva na svetu single slot GTX260+ Graphics Card!
21.10.2009. 02:27
T21141
status: user broj poruka: 18472
O ovoj karti je bilo pomena vec neko vreme na netu.Konacno je izasla na trziste.Radi se o single slor slim kartici koja je zasnovana na posebnoj tehnologija hladjnjea chipa. Bilo je reci par puta o njoj i ovde na forumu i posebna diskusija je vodjena oko toga koliko je zapravo ucinkovit ovaj cooler na grafickoj karti.
Ma ima tu dosta bakra hladice to nisu oni valjda toliko blesavi da naprave tako nesto i onda prime 99% skarta nazad na reklamaciju.
Dovoljno ce biti stavljanje neke mrezice ispred cincilatora i onda mrezicu mozes svako malo pa i da operes pod mlazom vode ako zelis. Mrezice za 80mm cincilatore su cca 200 dinara.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hladjenje je odradjeno veoma slicno onom na 4850 single slot, u pocetku dobro posle kada se uprlja temperature su nenormalne :: :: Pozdrav!
a jel ste citali komentare na kraju, ja sam se nasmejao na comment `I bet CJ is just another jealous ATI Jerk-Fan!` haha, samo mi to ovde sa malo vise kreativnosti radimo..
Biće UČINKOVIT? Glede čega? Namicanja promaknuća? Bespuća povijesne zbiljnosti? Glasnogovornik (loudspeaker, lautspraher)? Šta ti se to omaklo na tipkovnici osobnog računala? Tisuću mu gromova i jelenskih rogova! Odakle si ovo pokupio? BUG-a? VIDI-ja? .... Tolerancije radi, samo mi para uši i čudom se ne mogu načuditi..... , ako ovako nastavimo, maznućemo im sve novogovorne izume, pa će opet sve biti srpsko-hrvatske reči da dijalektima ekavice ikavice ijekavice... to ih već tera u očaj. Eto, tako ja razmišljam dok lupetam po svojoj zakrivljenoj tipkovnici.....
@Gile, Meni ovaj Gainward retko ide preko 60°C, kad ga upalim 40-41°C kad se dete poigra nije preko pomenutih 60°C. Ali mozda je to zato sto me `vozaci` ne zajebavaju.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa vi ne shvatate sta mislim pod visokim temperaturama, tipa meni je bilo 80 stepeni na 100% kuler kada ukljucim komp, a i na 4850 ima mnogo bakra :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.