WWWOOOOW..kako fu**ing dobro izgleda uuuu....stvarno wow.
samo jedno pitanje...jeli iko od vas IKADA primetio ijednu bitnu razliku u pretrazivacima od kada su nastali ???? Kakva glupost kad cujem novi interfejs ili tako nesto....isti apsolutno shit ISTI , sa mozda drugim nijansama boje wow.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
sve od trenutnog bledog Interfejsa. Mada sam presao na Operu. Posle toliko godina Mozile ,koristim Operu. Mada nisam obrisao Firefox. RESISTANCE IS FUTILE
:: sve od trenutnog bledog Interfejsa. Mada sam presao na Operu. Posle toliko godina Mozile ,koristim Operu. Mada nisam obrisao Firefox. :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
pravi odgovor... sve je to ok sto se tice vesti o interfejsu, ali nije toliko bitno posto se sve to moze promeniti skinom... bolje da se pozabave povratkom na tron internet pretrazivaca... ja sam i dalje na mozili jer sam navikao iako sam svestan koliko joj Opera sto bi Bax kaz`o `slajfuje po glavi`!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.