kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. hahaha samo mi reci jel to cs kassad :D
:: Ispravi me ako gresim ali zar ovi grafikoni vec nisu bili postovani :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: ::
:: Ispravi me ako gresim ali zar ovi grafikoni vec nisu bili postovani :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: ::
JEDAN JE KASSAD! brate realno ja nznam odakle on izvlaci ove provale al kad krene da flooduje TS najebo sam :/
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
:: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. hahaha samo mi reci jel to cs kassad : :: :: :: :: Ispravi me ako gresim ali zar ovi grafikoni vec nisu bili postovani :: :: :: :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemoj da ja napravim grafikon prema kom moj 3870 razbija sve nove Radeone i DžiForsove, i to ne zato što je bolji od njih, nego zato što je moj (a uz to je Made by Nuklearni Otpad).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.