Pazi sledeca stvar, moja 4850 isto je imala nisku temperaturu ali kada je bila cista, cim udje prasina temperatura naglo raste, slicno ce se i tu dogoditi, mozda nece biti toliko visoke, ali ce sigurno biti visoke :).
Radeon 5750 and 5770 are scheduled for launch around the official launch date of Windows 7 [give or take around October 22nd-23rd, depending on what continent you live on]. The prices are set at just 149 US Dollars for 5750, with 5870 being priced at 199.
Ako je ovo tacno Nvidia bi trebalo da obori cene slicno kao sto je uradila u vreme pojavljivanja Ati 4xxx serije ,a to je prepolovljenje Nvidia cena grafickih.Za nekog ko je skupo platio Nvidia delovace depresivno ,a za nekog ko tek sada kupuje Nvidia moze da bude primamljivo.
Radeon 5700 pricing revealed, end for HD4800 draws near?
Znaci po perfomansama su jace od hd4xxx serije ili su iste sa DX 11 .Namece se logican zakljucak.
Fall and Winter 2009 look to be a dominating field for AMD and ATI and if the company has to turn a large profit with this series. We wonder how far will AMD stock go up, given that Radeon 5800 series and 5700 series are just the beginning of DirectX 11 era at AMD
Gotta handed to the guys, they are pulling a brilliant work with this launch.
već odgovara mom budžetu. Jeste da sam trenutno pri kešu, ali ne bih da dajem više do 200 evrića za nešto što će za godinu i po dana da vredi duplo manje od uložene sume. Samo moram da priznam da će ovo čekanje da me smori žešće.
Da li je neko rekao X-kutija, PSP, Wii ili PS3... Da li je normalno svake godine davati 300 i kusur jevreja kad jedna od gore pomenutih konzolica kosta toliko a mose se i na mrezu... za sada je samo PS3 nesposoban da guta diskove iz lokalne radnje ali svi ostali su manje vise neizbirljivi po pitanju lokalnog prodavca.
Ja vala vise ni 5 para ne dajem na graficku za igranje PSP je zakon.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: već odgovara mom budžetu. Jeste da sam trenutno pri kešu, ali ne bih da dajem više do 200 evrića za nešto što će za godinu i po dana da vredi duplo manje od uložene sume. Samo moram da priznam da će ovo čekanje da me smori žešće :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.