Odlicno odradjeno, vidim neka karta u kamenju slikana, jer to nije mogla da stane u kuciste :). @markopvict koliko je platio tu kartu ?
Pozdrav!
:: :: Kolega ima Calibre 9600g :: Hladjenje je vrhunsko, cak mogu i da se podignu ventilatori, da duvaju pod uglom :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
:: Odlicno odradjeno, vidim neka karta u kamenju slikana, jer to nije mogla da stane u kuciste :). @markopvict koliko je platio tu kartu :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Kolega ima Calibre 9600g :: :: Hladjenje je vrhunsko, cak mogu i da se podignu ventilatori, da duvaju pod uglom :: :: :: :: - - :: :: - - Socijalna Mreza!! :: :: :: :: :: ::
Znam da si pitao kolegu markopvict-a,cena joj je oko 11K,bas sam je pre koji dan pregledao u radnji i moram reci da je stvarno extra.Mada mi nije jasno sto ga nisu turili na 9800GT ipak bi mnogo vise bilo kupljeno.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Odlicno odradjeno, vidim neka karta u kamenju slikana, jer to nije mogla da stane u kuciste :). @markopvict koliko je platio tu kartu :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Kolega ima Calibre 9600g :: :: Hladjenje je vrhunsko, cak mogu i da se podignu ventilatori, da duvaju pod uglom :: :: :: :: - - :: :: - - Socijalna Mreza!! :: :: :: :: :: ::
kad je to samo 9600GT ko i svaka druga, mogli su i ne znam sta da joj stave, ja sam imao 9600GT sa najobicnijim single slot kulerom i bila je dosta hladna nije se nimalo pregrevala.
:: neam pojma.... oces mozda da je kupis? : :: :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: :: :: Odlicno odradjeno, vidim neka karta u kamenju slikana, jer to nije mogla da stane u kuciste :). @markopvict koliko je platio tu kartu :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kolega ima Calibre 9600g :: :: :: Hladjenje je vrhunsko, cak mogu i da se podignu ventilatori, da duvaju pod uglom :: :: :: :: :: :: - - :: :: :: - - Socijalna Mreza!! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.