Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
GeForce 300 series cards mentioned in 186.91 driver
STRANA 1 OD 1
dz0ni GeForce 300 series cards mentioned in 186.91 driver 08.09.2009. 05:02 T19924

status: user
broj poruka: 880
http://tcmagazine.com/comments.php?shownews=29331&catid=3
http://www.fudzilla.com/content/view/15388/34/

Bogami bice ovde vrlo zanimljivo :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Da, zanimljivo ce biti. To jest, meni je vec zanimljiva jedna... 08.09.2009. 12:05 #138254

broj poruka: 10997

stvar: kojim se razlozima gospoda rukovode ugradjujuci takvu podrsku u drajver serije 186.xx u vreme kada je serija 190.xx vec odavno na sceni? Zar je bio problem izdati drajver pod oznakom (recimo) 190.85?
dz0ni Re: Da, zanimljivo ce biti. To jest, meni je vec zanimljiva jedna... 08.09.2009. 12:12 #138256

broj poruka: 880
Ne kapiras..... ovo su driveri za notebook, trenutna verzija najnovijih driver-a je 186.81
a ovo su 186.91 gde sam dao link, i podrzava nove GPU-ove koji dolaze uskoro.

::
:: stvar: kojim se razlozima gospoda rukovode ugradjujuci takvu podrsku u drajver serije 186.xx u vreme kada je serija 190.xx vec odavno na sceni? Zar je bio problem izdati drajver pod oznakom (recimo) 190.85?
tortojed Re: Re: Da, zanimljivo ce biti. To jest, meni je vec zanimljiva jedna... 08.09.2009. 12:49 #138262

broj poruka: 10997
O.K., ali i dalje `ne kapiram` razloge zbog kojih nova serija drajvera (190.xx) ne bi podrzavala i note book-ove. Ako se pojave drajverske instrukcije za 300Mobile, zasto one ne bi bile deo drajvera koji nosi oznaku 190.xx, pa da bude primenjiv i na desktop i na laptop racunare? Koliko sam primetio, NVidia (kao i AMD) nastoji da proizvodi `objedinjene` (unified) drajvere za siroki spektar svojih karti (trenutno su podrzane cak i one iz serije 6xx). Zasto ta unifikacija ne bi pokrila i laptops (notebooks)? U eri high capacity HDD-ova i ostalih storage media kao i broad band konekcija sa Internetom, velicina drajvera ne bi trebala da predstavlja problem, dakle...???

:: Ne kapiras..... ovo su driveri za notebook, trenutna verzija najnovijih driver-a je 186.8
:: a ovo su 186.91 gde sam dao link, i podrzava nove GPU-ove koji dolaze uskoro
:: ::
:: :: stvar: kojim se razlozima gospoda rukovode ugradjujuci takvu podrsku u drajver serije 186.xx u vreme kada je serija 190.xx vec odavno na sceni? Zar je bio problem izdati drajver pod oznakom (recimo) 190.85?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs