Malkice je lose formulisana anketa...Inace ja ne bih izdvajao nikog ponaosob, ali uvek rado i sa osmehom na licu sam citao komentare Malog Abnera, Gellosa, Piska... _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Ja predlazem tebe za najsmesnijeg clana jer ovako smesan post nisam video nigde osim u Srbiji.
Nema smesni odgovora samo postoje pogresni, zato su tu calnovi foruma koji ce uakzati na gresku ,
nema smesnih pitanja sva pitanja su na mestu samo ona pitanja kod kojih je autor lenj da potrazi odgovor su nervirajuca ali ni ta pianja NISU glupa samo su nervirajuca.
Iskreno mi nedostaje :)))) Svaki post joj je humor. Od izbora komponenti , pa do Manira. Evo moj glas ide za Xendzu bez zezanja. Stvarno je osvezenje na sajtu. Podseca me na onog lika iz serije Star Trek (Q iz Q-kontinuma). Javi se Xendza !!! Inace sutra igra Napredak sa C. zvezdom pa se nadam da ce da ih dobijemo !!!
Krusevac je Srbija!!! Srbija je rakija!!! rakija je Jakuza!!! Jakuza je najjaca.. ale ale
@gile23 Niko posebno.Svako po nekad izvali neku gde se izvaljam:))))Obicno su izmenjeni termini u pitanju i ocaj pri stradolom hardveru(kao da se svet srusio)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Iskreno mi nedostaje :)))) Svaki post joj je humor. Od izbora komponenti , pa do Manira. Evo moj glas ide za Xendzu bez zezanja. Stvarno je osvezenje na sajtu. Podseca me na onog lika iz serije Star Trek (Q iz Q-kontinuma). :: Javi se Xendza !! :: Inace sutra igra Napredak sa C. zvezdom pa se nadam da ce da ih dobijemo !! :: :: Krusevac je Srbija!! :: Srbija je rakija!! :: rakija je Jakuza!! :: Jakuza je najjaca.. ale al :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
... e, pa sad, ja baš ne znam kako je taj vic išao do kraja, ali, na kraju je Srbin ispao najsmešniji i zavrnuo Nemca i Amerikanca (Rusa, Engleza, site naciji)... Nešto nisam pazio, svakako svi nabrojani, ali, više volim kad se ovde dobro nasmejem nego kada nešto naučim.... pogotovo ako nema vređanja.... Moji su omiljeni npr.... onaj nesa23c sa naslovom posta: A koji mu je sad q...? ... tada sam se iskreveljio kao lud.... i ko beše sa onim opisom filma, do yaya nerazumljivo a traži naslov, godinu snimanja, budžet, gde da se skine a da ne pada brzina...., i taman se izletim kako nema šanse, a ono 50 tačnih odgovora.... loodilo... poofi? Nisam siguran... .. dbozin nam je opet promenio Nick, ili su ga zatvorili, ili je u žandarmeriji... nema ga nešto... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Sada pogledah po forumu i video sam da je MACHINE ipak aktivan na forumu...vidim promenio je AVATAR :)
@Pisko LG mi ne radi baš najbolje, ali ništa novo za mene, nema rezača koji nisam nosio barem jedanput u servis. Narežem samo 80-ak diska po rezaču, stvarno čudno, ali takve sam ti sreće...
:: Sada pogledah po forumu i video sam da je MACHINE ipak aktivan na forumu...vidim promenio je AVATAR : :: :: @Pisko LG mi ne radi baš najbolje, ali ništa novo za mene, nema rezača koji nisam nosio barem jedanput u servis. Narežem samo 80-ak diska po rezaču, stvarno čudno, ali takve sam ti sreće.. :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.