problemi sa download-om flash fajlova, sa YouTube-a.
STRANA 1 OD 1
tortojed
problemi sa download-om flash fajlova, sa YouTube-a.
27.08.2009. 03:44
T19640
status: user broj poruka: 10997
Ima tome skoro dve godine kako koristim YouTube downloader i Save2PC. Od pre nekoliko dana, medjutim, oba ova programa mi porucuju `cannot find any video` kada probam da downloadujem bilo sta sa YouTube-a. Sa ostalih sajtova skidam swf i flv bez ikakvih problema (pomocu YouTube downloader-a), a sa YouTube-a skidam pomocu Orbit-a koji radi kao plugin u FFox-u.
Hvala ti, ali ja vec imam resenje tog tipa (Orbit downloader i...
27.08.2009. 05:53
status: user broj poruka: 10997
njegov plugin za browsere). Zanima me samo razlog zbog cega su YouTube downloader i save2PC prestali da rade - oni funkcionisu tako sto se adresa stranice sa video fajlom pejstuje u program. E sad, YouTube downloader je u stanju da `skida` flashove i sa drugih sajtova, ne samo sa YouTube-a. On i dalje `skida` sa tih drugih sajtova ali ne i sa YouTube-a. Razumes? Izgleda mi kao da je YouTube uveo nekakva nova pravila/ogranicenja koja se ticu download-a.
pa desava se to s` vremena na vreme... evo sad ne radi video2mp3.net sajt koji izvlaci mp3 iz youtube klipova (ima plugin za ff pa ispod opisa videa bude i link Convert & Download as MP3). verovatno privremeni bug, a nije iskljuceno i da je youtube promenio tos.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.