Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Jos neki program
STRANA 1 OD 1
AaAa Jos neki program 17.08.2009. 00:30 T19418

status: user
broj poruka: 661
osim Cryptload-a.Stavio sam nesto da se skida sa Wareza i sve se skidalo ok dok nije nestalo struje....Onda sam skontao da je krenuo ispocetka da skida link.E sad ili ja nisam nesto dobro podesio(da nastavi gde je stao a ne da skida ispocetka) ili je takav program?Jel to moze nekako da se podesi?I jel ima jos neki program koji je slican Cryptload-u,ako ima voljan sam da ga probam.Hvala u napred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Re: Jos neki program 17.08.2009. 00:46 #133593

broj poruka: 4829
Jdownloader

:: osim Cryptload-a.Stavio sam nesto da se skida sa Wareza i sve se skidalo ok dok nije nestalo struje....Onda sam skontao da je krenuo ispocetka da skida link.E sad ili ja nisam nesto dobro podesio(da nastavi gde je stao a ne da skida ispocetka) ili je takav program?Jel to moze nekako da se podesi?I jel ima jos neki program koji je slican Cryptload-u,ako ima voljan sam da ga probam.Hvala u napred
::
tortojed Ne `jos neki`, nego isklucivo JDownloader. 17.08.2009. 02:07 #133594

broj poruka: 10997

Zaboravi Crypta (preporuka).

AaAa Hvala momci! 17.08.2009. 23:36 #133741

broj poruka: 661

Tolko sam puta procitao da ga ljudi koriste i puno hvale ali ga nisam nikad instalirao...Sad cu da probam!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs