Kako se pokazao Emsi a-squared 4.5 free koji ima antimalver/antispyware i Ikarus antivirus ugradjen u sebi? Kao dezert a ne kao klavno jelo, zbog adhok provere postojeceg antivira i ciscenja propustenog? Isto me zanima za Dr.Web
Kakvi su Optiarc uredjaji? Neko kaze odlicni neko kaze losi? Neko kaze da su to probrani NEC i Sony modeli a neko kaze da su felercni. Sta je istina?
Optiarc-pa znam 10-ak ljudi koji ga imaju,ja sam ga imao jedno kratko vreme(kljucna rec je kratko) i ako pozelis da napakostis nekome,nekada,pokloni mu Optiarc rezac!!! Uzivaces gledajuci tu osobu kako se nervira kad pola cd-0va koji rade na drugim uredjajima nece moci ni da otvori,kada nareze nesto kod sebe a to NI JEDAN drugi komp ne moze da procita,kada od 10 narezanih diskova ni Optiarc koji ih je rezao ne moze pola da otvori,kad pozelis brzo da prebacis film na hard a njemu treba 20 minuta za to...itd... Eto,sve je receno...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Kako se pokazao Emsi a-squared 4.5 free koji ima antimalver/antispyware i Ikarus antivirus ugradjen u sebi? Kao dezert a ne kao klavno jelo, zbog adhok provere postojeceg antivira i ciscenja propustenog? Isto me zanima za Dr.We :: :: Kakvi su Optiarc uredjaji? Neko kaze odlicni neko kaze losi? Neko kaze da su to probrani NEC i Sony modeli a neko kaze da su felercni. Sta je istina?
Sve preko 7200A(S) je šarenilo i ništa nije za konkretnu preporuku. Svaki je lutrija. Pioneer do 116, Samsung, LiteOn....LG, mada je i on lutrija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.