Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Godinama upozoravam na ovu `firmu`, i znate li koji odgovor...
STRANA 1 OD 1
tortojed Godinama upozoravam na ovu `firmu`, i znate li koji odgovor... 06.07.2009. 14:25 T18589

status: user
broj poruka: 10997
najcesce dobijam? `Pa nemoj da si taaaakav! Njih preporucuje Micro$oft! Oni su Big Bad Bill Gate$`s certified!

http://www.guru3d.com/news/mcafee-attacking-core-system-files-with-latest-update/

A NortonAV lici na ovoga kao da mu je brat-blizanac (onako malo upusten, babici bile sluzave ruke, a na podu keramicke plocice, tvrde, made in America).

Dno, brate!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PCoprema Kazu neki strucnjaci 06.07.2009. 15:14 #126584

broj poruka: 292
da je Symantec norton av dobar mada deluje glupo a nekada je i mcafee zario i palio svejedno nisu za bacanje

mmilance Nijedan... 06.07.2009. 15:15 #126585

broj poruka: 8
Problem nemam sa operativnim sistemima, ni u XP-u ni u Visti..odkad ne koristim ni jedan av program.Naravno da su pravljeni da bi zeznuli os.Cak se razmisljam i da deinstaliram fw....iz istih razloga.

pajsgudgud Hehe koja ironija 06.07.2009. 15:56 #126608

broj poruka: 3741
a odmah ispod teksta linka ka kupovini Mcafee-a!
Nasiljem protiv argumenata...
support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

Nikopol74 ma kakav Mcaffee... 06.07.2009. 19:21 #126637

broj poruka: 362
nekad je bio dobar, mozda....

Na xp32 mi je najbolje sluzio nod32, iako nije 100% najbolji za prepoznavanje virusa. Na winxp64 sam ga odbacio jer nije dobar u njemu. Ne znam zasto. Nije ni bitno. Sada imam avast, poslusao sam ljude sa PCB i pokazao se xtra. Isto ili slicno se ponasa kao sto se ponasao nod32 u win32, a to mi bas znaci (a nisam ocekivao). Koliko mi se cini jako malo ili nimalo opterecuje sistem

life`s a bitch...and then you die.

gang1978 Re: Nijedan... 06.07.2009. 19:31 #126639

broj poruka: 1661
Slazem se ...ne koristim ni ja i mogu ti reci da nisam obarao sistem ni jednom do sada odkad ne koristim AV programe,a dok sam ih koristio jednom mesecno sam obarao sistem...

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

:: Problem nemam sa operativnim sistemima, ni u XP-u ni u Visti..odkad ne koristim ni jedan av program.Naravno da su pravljeni da bi zeznuli os.Cak se razmisljam i da deinstaliram fw....iz istih razloga
::
::
basis Ima nas raznih 06.07.2009. 21:53 #126692

broj poruka: 6
Ja nikada u zivotu nikad nisam koristio AV i mislim da je to cist marketing, te firme koje vam plasiraju AV programe one vam i prave viruse, jer kad ne bi bilo virusa ili u manjem broju Kaspersky,Nod i ostali ne bi ni postojali. Uzasavam se cinjenice kad me neko pita koji AV koristim i gledaju me kao tele u sarena vrata kad im kazem nijedan.A narod kao ovca instalira sve sto stigne i raduje se kad njegov AV prg. pronadje virus, a sto ne moze da ga ukloni to je posebna prica. Kao prvo i kad dodje do toga da imate virus najbolje cete ga otkloniti reinstalacijom Windowsa.Kao drugo zasto bi koristili nesto sto vam u startu usporava PC.Obavezno pravite BackUp i za vas nema zime.Pozdrav.

PS
Cak i da nisam u pravu objasnite kako to da se prvo pojavi virus pa onda cekate update za taj virus- u prevodu lipsi konje do zelene trave.

dukiduledu ja koristim avast 06.07.2009. 22:25 #126703

broj poruka: 826
i nemam nikakvih problema...a inace,i ja sam dugo bio bez ikakve zastite,ali mi je virus tri puta obarao sistem,pa mi dosadilo....jednom cak svega 20-tak minuta nakon reinstalacije windows-a......tako da.....

philaemos nod32........ 07.07.2009. 11:15 #126760

broj poruka: 2743
off topic:
Koristim licencirani nod32 4-orku na Visti x64, razbija besplatni Avast kako hoces, svi ti besplatni AV su ``onako``, a kad vec placam ne bih davao pare za poboljsane verzije besplatnih... Na poslu svi racunari imaju licencirane nod32 3-ojke, i nema problema.
Probao sam AVG, Aviru, Avast, Kasperski (narodnu verziju) i nemam pojma, nod32 mi radi najbrze, najbrze skenira, i najvise nalazi, bukvalno se ne oseca. Taj Avast gusi sistem samo tako, ili nesto fali mom kompu.
nod32 koristim jos od vremena kada je postojao bug da se produzi vreme trajanja trial verzije promenom datuma na kompu, i nikada nisam imao problema sa virusima.

Nikopol74 e pa, ja koristim 07.07.2009. 13:23 #126769

broj poruka: 362
crackovani avast, znaci nije besplatan i radi isto kao @philaemosu nod u visti 64. Ne osecam ga. Steta sto nisam nasao dobru verziju nod-a, ali to nije ni bitno. Uostalom, uvek moze da se namesti tako da ne drlja u real time-u, kao i u svakom AV-u.

@basis

Brate, ne da nisi u pravu nego nisi ni svestan, ali nije ni bitno. Ako si ti imao srece, zelim ti da je imas jos toliko. A sto se updata tice, odakle tebi ideja da ljudi imaju najvise problema sa novim virusima? Ja sam uvek nailazio na one starije, a i nisam nesto u tim problemima. Ja sam imao tu nesrecu, ali samo 2-3 puta u zadnjih par godina, da me sjebe spyware. Ali nod me je 1-2 puta lepo upozorio, a ja ga iskulirao, jer sam mislio da nije virus. Toliko o tome. Doduse i nije bio virus. Sve te stvari verovatno jedino zavise od toga gde surfujes i odakle skidas sadrzaj

life`s a bitch...and then you die.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs