nVidia je uvek bila i ostala najbolja. Te mikrotalasne rerne od ATI-a me ne zanimaju. Sta kao, ATI odjednom vise nema problema? Tesko. Firma koja nije htela da za 100 godina svog postojanja napravi normalne drivere za svoje kartice...ma idi begaj...a tek kartice...
Nije bitno koja je najbolja karta za 10000000e. Nvidia zavrsava posao. Ati (mozda) tek od 48xx. Dugo im je trebalo, don`t you think?????
p.s. ljudi, ne zaboravite da ATI jedine sanse ima zbog AMD-a. Zato su se i prodali:) Ali kapiram ja tebe Sky, ti juris 1-2 FPS za 100-200e razlike. Nas 99% to ne radimo. A i nemamo problema sa nVidijom....:))))
life`s a bitch...and then you die.
:: Jel treba da dodam i `Ako ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se` ?Mozda bi tad bilo jasnije :: Kad stignu karte bice jasno kao dan :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: ::
Ti si neki opasan hardware-as kad su samo ATI rerne?
Pogledaj oko sebe i nVidia je pecenica....al ne bitno....oni su jos na DDR3 i 55nm...bog ce im pomoci da ohlade buduce generacije cipova....morace da stave i memorisku magistralu 2048 da bi parirali u propustljivosti 512-bitnoj GDDR5 memari....al jbg...
@Sky video sam temu na benchu...bruka kuler po sve sudeci....mislim da ce cena imati presudnu ulogu...
ako bude 30 jevreja bice full
:: ....mogu samo da nas uhvate... :: :: nVidia je uvek bila i ostala najbolja. Te mikrotalasne rerne od ATI-a me ne zanimaju. Sta kao, ATI odjednom vise nema problema? Tesko. Firma koja nije htela da za 100 godina svog postojanja napravi normalne drivere za svoje kartice...ma idi begaj...a tek kartice.. :: :: Nije bitno koja je najbolja karta za 10000000e. Nvidia zavrsava posao. Ati (mozda) tek od 48xx. Dugo im je trebalo, don`t you think???? :: :: p.s. ljudi, ne zaboravite da ATI jedine sanse ima zbog AMD-a. Zato su se i prodali:) Ali kapiram ja tebe Sky, ti juris 1-2 FPS za 100-200e razlike. Nas 99% to ne radimo. A i nemamo problema sa nVidijom....:))) :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: Jel treba da dodam i `Ako ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se` ?Mozda bi tad bilo jasnije :: :: Kad stignu karte bice jasno kao dan :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: ATI is way of life :: :: :: :: :: :: :: ::
Za 30 eur se isplati uzeti.Onda ove 4870 nebi ni prodavao.Ostavio bi ih za drugu konfiguraciju.Na ovim stock coolerima se stvarno greju pogotovu sad kad su topli dani.Vape za nekim aftermarket coolerom.Ubacio bi te TT Coolere.Koliko bejase DuOrb?On negde 50 Eur tako nesto.To mi se vec ne isplati jer mi treba dva komada zbog CF.Onda je ovo po svemu sudeci pravo.
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
DuOrb može da se nadj po ceni od 25e po komadu, što znači da za 50 jura možeš da kupiš 2 `komata`. Ovaj TT ISGC-V320 izgleda dobro, ali mislim da će mu cena biti jača od 30e...
:: Za 30 eur se isplati uzeti.Onda ove 4870 nebi ni prodavao.Ostavio bi ih za drugu konfiguraciju.Na ovim stock coolerima se stvarno greju pogotovu sad kad su topli dani.Vape za nekim aftermarket coolerom.Ubacio bi te TT Coolere.Koliko bejase DuOrb?On negde 50 Eur tako nesto.To mi se vec ne isplati jer mi treba dva komada zbog CF.Onda je ovo po svemu sudeci pravo :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: ::
Onda sam nesto pobrkao..Videcu da nataknem taj DuOrb.Ne znam sta mogu drugo da stavim?Najradije bi Zalman ali njega trenutno ne mogu da nabavim.
:: DuOrb može da se nadj po ceni od 25e po komadu, što znači da za 50 jura možeš da kupiš 2 `komata`. :: Ovaj TT ISGC-V320 izgleda dobro, ali mislim da će mu cena biti jača od 30e.. :: :: :: :: Za 30 eur se isplati uzeti.Onda ove 4870 nebi ni prodavao.Ostavio bi ih za drugu konfiguraciju.Na ovim stock coolerima se stvarno greju pogotovu sad kad su topli dani.Vape za nekim aftermarket coolerom.Ubacio bi te TT Coolere.Koliko bejase DuOrb?On negde 50 Eur tako nesto.To mi se vec ne isplati jer mi treba dva komada zbog CF.Onda je ovo po svemu sudeci pravo :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: ATI is way of life :: :: :: :: :: :: :: ::
DuOrb bi trebalo da je sasvim dobro rešenje i bolje od svakog fabričkog rešenja osim možda od Vapor-X kulera na Sapphire kartama. Što se tiče Zalmana nije mi jasno zašto ga nema na našem tržištu?
:: Onda sam nesto pobrkao..Videcu da nataknem taj DuOrb.Ne znam sta mogu drugo da stavim?Najradije bi Zalman ali njega trenutno ne mogu da nabavim :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: :: :: DuOrb može da se nadj po ceni od 25e po komadu, što znači da za 50 jura možeš da kupiš 2 `komata`. :: :: Ovaj TT ISGC-V320 izgleda dobro, ali mislim da će mu cena biti jača od 30e.. :: :: :: :: :: :: :: Za 30 eur se isplati uzeti.Onda ove 4870 nebi ni prodavao.Ostavio bi ih za drugu konfiguraciju.Na ovim stock coolerima se stvarno greju pogotovu sad kad su topli dani.Vape za nekim aftermarket coolerom.Ubacio bi te TT Coolere.Koliko bejase DuOrb?On negde 50 Eur tako nesto.To mi se vec ne isplati jer mi treba dva komada zbog CF.Onda je ovo po svemu sudeci pravo :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: :: ATI is way of life :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma ja sam svakako iz privatne rezije trebao da narucim taj Zalman ali covek nije vise u zemlji tako da.. Nisam bas siguran da su na Sapphire VaporX serijama bolji cooleri od DuOrba.Vecu disipaciju ce da iznese DuOrb.Ima jos neki noviji DuOrb AX koji je ceo od aluminijuma.Sto se tice ucinkovitosti i performansi kod Zalmana sam se uverio.Imam i dalje ovaj cooler koji je besprekoran :
:: DuOrb bi trebalo da je sasvim dobro rešenje i bolje od svakog fabričkog rešenja osim možda od Vapor-X kulera na Sapphire kartama :: Što se tiče Zalmana nije mi jasno zašto ga nema na našem tržištu :: :: :: :: Onda sam nesto pobrkao..Videcu da nataknem taj DuOrb.Ne znam sta mogu drugo da stavim?Najradije bi Zalman ali njega trenutno ne mogu da nabavim :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: ATI is way of life :: :: :: :: :: :: :: :: :: DuOrb može da se nadj po ceni od 25e po komadu, što znači da za 50 jura možeš da kupiš 2 `komata`. :: :: :: Ovaj TT ISGC-V320 izgleda dobro, ali mislim da će mu cena biti jača od 30e.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za 30 eur se isplati uzeti.Onda ove 4870 nebi ni prodavao.Ostavio bi ih za drugu konfiguraciju.Na ovim stock coolerima se stvarno greju pogotovu sad kad su topli dani.Vape za nekim aftermarket coolerom.Ubacio bi te TT Coolere.Koliko bejase DuOrb?On negde 50 Eur tako nesto.To mi se vec ne isplati jer mi treba dva komada zbog CF.Onda je ovo po svemu sudeci pravo :: :: :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: :: :: ATI is way of life :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Dzabe on sto sad fura ATI,njemu je zeleno u krvi.To je zato sto ste ga svi isprovocirali,naterali ste coveka da se odrekne svoje zveri i da stavi dve serpe u svome kucistu.
Ma jok,nema to veze sa ATI-jevcima u globalu.Ja sam jedini ko im je bio trn u oku i kome nisu mogli nista svi zajedno kad se skupe.. Ovde je druga stvar po sredi.Neke informacije koje sam dobio.Same performanse,odnos cena i kvalitet,ulozen novac itd..
Niko me nije kupio vec sam stvari sagledao iz drugacijeg ugla.
P.S.Ne moze mene niko da isprovocira,to moze nekom samo da se ucini.Ja sam uvek iznad situacije. Samo opusteno i budite strpljivi,kad stignu karte bice veselo
:: Dzabe on sto sad fura ATI,njemu je zeleno u krvi.To je zato sto ste ga svi isprovocirali,naterali ste coveka da se odrekne svoje zveri i da stavi dve serpe u svome kucistu. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.