Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Bivša adresa EuroLinka je sada Bench House
STRANA 1 OD 1
Equinoxe Bivša adresa EuroLinka je sada Bench House 04.07.2009. 13:38 T18544

status: user
broj poruka: 12057

http://www.benchmark.rs/Benchmark-editorijal/Bench/Bench-House-otvara-svoja-vrata-svima.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 04.07.2009. 13:53 #126035

broj poruka: 12794
...tj. WinWin sa drugim nazivom...

OCz Re 04.07.2009. 14:16 #126040

broj poruka: 2900
Saradnja je sa WinWin-om i Alti-jem.
Razlike ce biti te sto ce ovde biti dosta ekskluzive koja do sada nije bila prisutna na nasem trzistu. Takodje i mnogo bolji odnos kupac/prodavac.
Forum ce takodje imati svoju ulogu gde ce verovatno biti moguce narucivanje komponenti a isporuke ce se vrsiti jednom ili dva puta mesecno.
Inace, razne stvri pocevsi od fancy kucista, raznih sitnica, vodenih blokova pa sve do laptopova.

Prostor je unutra fenomenalno sredjen a zvanicno otvaranje je 7.7 u 19h za siru javnost.

MaliAbner Trziste ce reci svoje... 04.07.2009. 14:32 #126042

broj poruka: 7769
Konkretno ako je ekskluziva ali im zato cene budu nerealne svirace samo jedno leto.

Tomato Republic Of Serbia !!!

OCz re 04.07.2009. 14:40 #126047

Ne samo ekskluziva, bice i ostalih stvari, `uglavnom`

OCZ / Pc power & cooling
Thermaltake / LUXA2
DFI
EVGA ploce i grafe
Patriot
Sapphire
Leadtek
NZXT
Razer
Xigmatek
Cooler Master

U manjim kolicinama:

A.C Ryan, EK, Gigabyte, Lian Li, Zalman, SilverStone, AeroCool, Arctic cooling, Antec, CoolIT, Corsair, Enermax, Noctua, Scythe, Seasonic, Sharkoon, Thermalright.

Pored toga bice i ekskluzive, EK blokovi ko je do sada jurio mocice da kupi po normalnim cenama, koliko i vrede. Narucivanje takodje, nista papreno vec onoliko koliko i kosta a ukoliko je to neko Tagan kuciste ono samo po sebi vec kosta ~200e a ko hoce to taj i ima para.

P.S ovo samo prenosim ono za sta je receno i sto ce sigurno biti.
Valheru 04.07.2009. 15:43 #126055

broj poruka: 750
Two Thumbs Up za EVGA i Patriot

ARCADE

Equinoxe Re: 04.07.2009. 15:47 #126058

broj poruka: 12057

EVGA su nesumnjivo kvalitetne kartice, ali bundle im je neverovatan, njihov GTX 285 SSC edition u paketu bez i jednog video kabla....jadno obrzirom na njenu cenu.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Two Thumbs Up za EVGA i Patrio
::
:: ARCADE
Valheru 04.07.2009. 15:58 #126062

broj poruka: 750
hmmmm,ja sam iz USA pre jedno dve god dobio 8800GTS 320/320,u bundle im je bio ukljuceno:
Driver CD
Manual
HDTV Kabl
S-Video nVidia Kabl
Power Kabl
sad nisam siguran dal sam CoH dobio sa njom ili sa MSI ali inace sve u svemu Full Pack

DVI 2 VGA
ARCADE

SkyFire Re: re 04.07.2009. 17:15 #126079

broj poruka: 18472
Jel bese 7-og otvaranje?Dolazis li?

I am cured,now i can see only RED colour
ATI is way of life

:: Ne samo ekskluziva, bice i ostalih stvari, `uglavnom
:: OCZ / Pc power & coolin
:: Thermaltake / LUXA
:: DF
:: EVGA ploce i graf
:: Patrio
:: Sapphir
:: Leadte
:: NZX
:: Raze
:: Xigmate
:: Cooler Maste
:: U manjim kolicinama
:: A.C Ryan, EK, Gigabyte, Lian Li, Zalman, SilverStone, AeroCool, Arctic cooling, Antec, CoolIT, Corsair, Enermax, Noctua, Scythe, Seasonic, Sharkoon, Thermalright
:: Pored toga bice i ekskluzive, EK blokovi ko je do sada jurio mocice da kupi po normalnim cenama, koliko i vrede. Narucivanje takodje, nista papreno vec onoliko koliko i kosta a ukoliko je to neko Tagan kuciste ono samo po sebi vec kosta ~200e a ko hoce to taj i ima para
:: P.S ovo samo prenosim ono za sta je receno i sto ce sigurno biti
OCz re 04.07.2009. 17:36 #126087

Jeste u 19h, da, verovatno da dolazim.

SkyFire Re: re 04.07.2009. 17:52 #126092

broj poruka: 18472
Obrij brcice da ne plasis tamo narod

I am cured,now i can see only RED colour
ATI is way of life

:: Jeste u 19h, da, verovatno da dolazim
imarkovic .. 04.07.2009. 18:38 #126104

broj poruka: 18996
Da, to je na senjaku, pre je tu bio Microsoft prodajni centar, ovo je fresh..
mareksss ... 04.07.2009. 20:27 #126119

broj poruka: 29
E ko ce sve doci ?

EX Kovle

gile23 ... 06.07.2009. 21:56 #126694

broj poruka: 9121
Momci, ja ne znam za vas ali ja sam od foruma sajta benchmark.rs dobio mail da me pozivaju da prisustvujem otvaranju firme benchhouse, jel tu vama nesto cudno, evo i teksta mail-a

`Dragi forumaši,

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvaranje Bench House-a, jedinstvene kompjuterske prodavnice u Srbiji. Svojim neobičnim konceptom, kombinacijom maloprodajnog objekta i prostora koji će u budućnosti biti mesto održavanja brojnih interesantnih IT događanja, Bench House predstavlja potpuno nove ideje u domaćem retailu. U ovoj vrlo značajnoj godini za Benchmark, kada proslavljamo deset godina postojanja, našli smo se u prilici da u Bench House pretočimo decenijsko iskustvo rada sa hardverom i direktne komunikacije sa njegovim kupcima.

Voleli bismo da podelimo sa Vama ovaj trenutak i pokažemo Vam po čemu je to Bench House jedinstven. Očekujemo Vas na svečanom otvaranju u utorak, 07. jula 2009. godine, u 19h, u Kozjačkoj ulici broj 4 na Senjaku.

Do tada, više detalja o samoj prodavnici možete saznati na adresi http://www.benchmark.rs/Benchmark-editorijal/Bench/Bench-House-otvara-svoja-vrata-svima.html

odnosno na samom forumu

http://www.benchmark.rs/forum/forumdisplay.php?f=103

Očekujemo vas!

Bench team`

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mareksss Re: ... 07.07.2009. 00:09 #126725

broj poruka: 29
Ja nisam jel ne znam koji mi bese mail sa kojim sam se prijavio, ali cu doci, a ti ?

:: Momci, ja ne znam za vas ali ja sam od foruma sajta benchmark.rs dobio mail da me pozivaju da prisustvujem otvaranju firme benchhouse, jel tu vama nesto cudno, evo i teksta mail-a
:: `Dragi forumaši
:: Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvaranje Bench House-a, jedinstvene kompjuterske prodavnice u Srbiji. Svojim neobičnim konceptom, kombinacijom maloprodajnog objekta i prostora koji će u budućnosti biti mesto održavanja brojnih interesantnih IT događanja, Bench House predstavlja potpuno nove ideje u domaćem retailu. U ovoj vrlo značajnoj godini za Benchmark, kada proslavljamo deset godina postojanja, našli smo se u prilici da u Bench House pretočimo decenijsko iskustvo rada sa hardverom i direktne komunikacije sa njegovim kupcima
:: Voleli bismo da podelimo sa Vama ovaj trenutak i pokažemo Vam po čemu je to Bench House jedinstven. Očekujemo Vas na svečanom otvaranju u utorak, 07. jula 2009. godine, u 19h, u Kozjačkoj ulici broj 4 na Senjaku
:: Do tada, više detalja o samoj prodavnici možete saznati na adresi http://www.benchmark.rs/Benchmark-editorijal/Bench/Bench-House-otvara-svoja-vrata-svima.htm
:: odnosno na samom forum
:: http://www.benchmark.rs/forum/forumdisplay.php?f=10
:: Očekujemo vas
:: Bench team
:: Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs