Saradnja je sa WinWin-om i Alti-jem. Razlike ce biti te sto ce ovde biti dosta ekskluzive koja do sada nije bila prisutna na nasem trzistu. Takodje i mnogo bolji odnos kupac/prodavac. Forum ce takodje imati svoju ulogu gde ce verovatno biti moguce narucivanje komponenti a isporuke ce se vrsiti jednom ili dva puta mesecno. Inace, razne stvri pocevsi od fancy kucista, raznih sitnica, vodenih blokova pa sve do laptopova.
Prostor je unutra fenomenalno sredjen a zvanicno otvaranje je 7.7 u 19h za siru javnost.
Pored toga bice i ekskluzive, EK blokovi ko je do sada jurio mocice da kupi po normalnim cenama, koliko i vrede. Narucivanje takodje, nista papreno vec onoliko koliko i kosta a ukoliko je to neko Tagan kuciste ono samo po sebi vec kosta ~200e a ko hoce to taj i ima para.
P.S ovo samo prenosim ono za sta je receno i sto ce sigurno biti.
EVGA su nesumnjivo kvalitetne kartice, ali bundle im je neverovatan, njihov GTX 285 SSC edition u paketu bez i jednog video kabla....jadno obrzirom na njenu cenu..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Two Thumbs Up za EVGA i Patrio :: :: :: ARCADE :: :: ::
hmmmm,ja sam iz USA pre jedno dve god dobio 8800GTS 320/320,u bundle im je bio ukljuceno: Driver CD Manual HDTV Kabl S-Video nVidia Kabl Power Kabl sad nisam siguran dal sam CoH dobio sa njom ili sa MSI ali inace sve u svemu Full Pack
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
:: Ne samo ekskluziva, bice i ostalih stvari, `uglavnom :: :: OCZ / Pc power & coolin :: Thermaltake / LUXA :: DF :: EVGA ploce i graf :: Patrio :: Sapphir :: Leadte :: NZX :: Raze :: Xigmate :: Cooler Maste :: :: U manjim kolicinama :: :: A.C Ryan, EK, Gigabyte, Lian Li, Zalman, SilverStone, AeroCool, Arctic cooling, Antec, CoolIT, Corsair, Enermax, Noctua, Scythe, Seasonic, Sharkoon, Thermalright :: :: Pored toga bice i ekskluzive, EK blokovi ko je do sada jurio mocice da kupi po normalnim cenama, koliko i vrede. Narucivanje takodje, nista papreno vec onoliko koliko i kosta a ukoliko je to neko Tagan kuciste ono samo po sebi vec kosta ~200e a ko hoce to taj i ima para :: :: P.S ovo samo prenosim ono za sta je receno i sto ce sigurno biti ::
Momci, ja ne znam za vas ali ja sam od foruma sajta benchmark.rs dobio mail da me pozivaju da prisustvujem otvaranju firme benchhouse, jel tu vama nesto cudno, evo i teksta mail-a
`Dragi forumaši,
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvaranje Bench House-a, jedinstvene kompjuterske prodavnice u Srbiji. Svojim neobičnim konceptom, kombinacijom maloprodajnog objekta i prostora koji će u budućnosti biti mesto održavanja brojnih interesantnih IT događanja, Bench House predstavlja potpuno nove ideje u domaćem retailu. U ovoj vrlo značajnoj godini za Benchmark, kada proslavljamo deset godina postojanja, našli smo se u prilici da u Bench House pretočimo decenijsko iskustvo rada sa hardverom i direktne komunikacije sa njegovim kupcima.
Voleli bismo da podelimo sa Vama ovaj trenutak i pokažemo Vam po čemu je to Bench House jedinstven. Očekujemo Vas na svečanom otvaranju u utorak, 07. jula 2009. godine, u 19h, u Kozjačkoj ulici broj 4 na Senjaku.
Ja nisam jel ne znam koji mi bese mail sa kojim sam se prijavio, ali cu doci, a ti ?
:: Momci, ja ne znam za vas ali ja sam od foruma sajta benchmark.rs dobio mail da me pozivaju da prisustvujem otvaranju firme benchhouse, jel tu vama nesto cudno, evo i teksta mail-a :: :: `Dragi forumaši :: :: Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvaranje Bench House-a, jedinstvene kompjuterske prodavnice u Srbiji. Svojim neobičnim konceptom, kombinacijom maloprodajnog objekta i prostora koji će u budućnosti biti mesto održavanja brojnih interesantnih IT događanja, Bench House predstavlja potpuno nove ideje u domaćem retailu. U ovoj vrlo značajnoj godini za Benchmark, kada proslavljamo deset godina postojanja, našli smo se u prilici da u Bench House pretočimo decenijsko iskustvo rada sa hardverom i direktne komunikacije sa njegovim kupcima :: :: Voleli bismo da podelimo sa Vama ovaj trenutak i pokažemo Vam po čemu je to Bench House jedinstven. Očekujemo Vas na svečanom otvaranju u utorak, 07. jula 2009. godine, u 19h, u Kozjačkoj ulici broj 4 na Senjaku :: :: Do tada, više detalja o samoj prodavnici možete saznati na adresi http://www.benchmark.rs/Benchmark-editorijal/Bench/Bench-House-otvara-svoja-vrata-svima.htm :: :: odnosno na samom forum :: :: http://www.benchmark.rs/forum/forumdisplay.php?f=10 :: :: Očekujemo vas :: :: Bench team :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.