Ma koja baterija. Upali se OS -> battery critcal -> Stand by i tako u krug. A plastika se topi od dva 4870, i samo 5.2 Kg. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: koliko dugo drži baterija....sa tolikom potrošnjom verovatno mu treba akumulator za tamić :: :: Shit happens :: ::
Kupice onaj ko ima pare :) Da imam par miliona u steku, bila bi ona varijanta, samo najbolje i najjace... Drugim recima, ista je prica kao i za kola, imas parice za autic 100000e+,sta ti je 3500e za laptop
Konfiguracija je prejaka za laptop, sto kaze baxonja, plastika se topi od ove dvije 4870 (meni 3650m 512DDR3 ide i na 70 C ako ne dignem laptop od stola, a kamoli ove dvije), i bas me zanima koliko mu drzi baterija pri opterecenju ?
Takodje, zanima me da li se uz ovaj lap top dobija nekakav punjac ili ispravljac za punjenje kamionskih akumulatora na 24V ? (onaj za auto akumulatore je preslab )
Ovo ide direktno u 220V :), verovatno je odradjena baterija veoma kvalitetno na svim tim laptopovima, @Nmy verovatno se mnogo greje ali tu je onaj kuler za laptop koji ce da ih ohladi :).
Ukljucuje se u bulje onih sto donose zakone da se daju krediti reketiranim duznicima-(monopolistima)!
:: Konfiguracija je prejaka za laptop, sto kaze baxonja, plastika se topi od ove dvije 4870 (meni 3650m 512DDR3 ide i na 70 C ako ne dignem laptop od stola, a kamoli ove dvije), i bas me zanima koliko mu drzi baterija pri opterecenju ? :: :: Takodje, zanima me da li se uz ovaj lap top dobija nekakav punjac ili ispravljac za punjenje kamionskih akumulatora na 24V ? (onaj za auto akumulatore je preslab :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.