http://img195.imageshack.us/img195/7886/001ypa.jpg To sam dobio uz racun za kablovsku, naravno i svi ostali koji imaju ikom kao kablovskog operatera, pominje se uvodjenje digitalne televizije, zna li se nesto vise oko toga, ako neko ima neku `vezicu` ili nesto zna o ceni ili bilo cemu bio bih zahvalan da to podeli sa mnom.
...a sada sam navuchen na IPTV..bash se pitam se koliko sam dosad bio uskracen za macro-menadzment kanala [san snova za ljude koji bash vole da prate nauchne emisije, edukaciju]...a pritom josh uvek je na snazi `promotivni period`...pa mmu im jbm, da se chovek zapita shta stoji iza toga kad mi od samog pochetka [novembar `08] ne naplacuju a rekoshe da treba od maja `09...Videcemo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Pocece da ti stize racun za 2-3 hiljade veci nego ranije, u koji su uracunati svi paketi, kanali......trebas da nazoves i da kazes da neces te pay kanale dok ti nije stigao racun onda je kasno.
Ajd uzdravlje
:: ...a sada sam navuchen na IPTV..bash se pitam se koliko sam dosad bio uskracen za macro-menadzment kanala [san snova za ljude koji bash vole da prate nauchne emisije, edukaciju]...a pritom josh uvek je na snazi `promotivni period`...pa mmu im jbm, da se chovek zapita shta stoji iza toga kad mi od samog pochetka [novembar `08] ne naplacuju a rekoshe da treba od maja `09...Videcem :: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :: get on_log on / log off_get of :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.