Na lečenje odma taj koji će da plati 1800 dolara za laptop od 5.2 kg da bi se igrao na njemu, naročito što će baterija na njemu sa tom grafičkom i tolikim displejom da traje 15 sekundi. Kupiće onaj ko blage veze nema šta će sa parama i da se malo kurči pred društvom.
Ozbiljni gejmeri će sebi sklopiti sotonu od mašine i na njoj se na velikom TFT monitoru za te pare igrati kao ljudi.
Onaj ko hoće maximalne performanse, uzeće velik displej i HDD i neku Quadro grafiku da bi sa njom mogao van kuće i na poslu nešto ozbiljno da radi. To može u 500$ manje da se spakuje i duplo je lakše.
Maksimalne performanse....hahahahahah...da mu nešto ne znači u 3D aplikacijama taj mobile GTX ? Ovce su za šišanje uvek bile. Daj da vidim 3Dmark na laptopu....zemljo Indijo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kupice onaj koji je spreman da plati bilo koju cenu za najbolje performanse, a inace, takvih ljudi ima.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Onaj ko je udaren mokrim blokom :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Imas ti komentar i za gamere za desktop varijantu.Isti ti stav uvek zastupas .Tebi su svi koji imaju malo skuplji racunar idioti,debili i sl. jer daju velike pare u danasnje vreme za ljubav prema hardveru. Sve u svemu malo prst na celo pa pogledaj i svoju konfiguraciju pa razmisli koliko je tebe tvoja iznela.Generalno imas skupu masinu i ako vec osudjujes druge pocni prvo od sebe. Ako ti ne shvatas ljude koji sebi priuste tako nesto a to nece kupiti neko slican meni ili tebi vec neko ko zaista ima para a voli i ceni hw i nece osetiti to kao neku muku zasto onda nekog treba osudjivati i klasificirati ga da nije normalan.Taj tvoj stav je postao jako iritirajuci jer si postao vise dosadan do zla Boga.Kao neka tetka ides i pljujes po svemu i non stop cujem ja pa ja,ja pa ja..Dokle vise covece?Cini mi se da mozes ceo svet bi reprogramirao da razmisljaju kao ti!Jebte,pa ne ide to tako.Alo bre pa ljudi su razliciti,na razlicitim pozicijama u zivotu,imaju razlicite mentalne sklopove,drugacije vidjenje sveta,drugi nacin zivota..Tu ne postoji jedna realnost,ne postiji jedan kraj vec uvek ima vise strana .. Ko moze nek sebi priusti,ja mu skidam kapu i sigurno mu necu zavideti.Respekt!
Ah da zabovario sam da pomenem da je najbolja ova treća solucija za grafičku, tj, dva Nvidia GeForce GTX 280M GPUs, pa će tako disipacija toplote koja će vam blogo istopiti foliju od tastature i ugroziti stabilnost svega što radite, biti prekinuta posle 8,7 sekundi koliko će baterija da traje, ako se i ona ne istopi.
Apsolutno genijalan način da potrošite 1800++ $.
Ali ko ima dovoljno para, može da naruči custom atomsku centralu za njega koja će da prati u Kamionu #2, Kamion #1 u kome se on nalazi. Mobilan, tj . laptop (proizveden i osmišljen da bude lagan, prenosiv i štedljiv da biste mogli što više posla da odradite) komjuter od 5.2 kg i eventualna zamena za grejanje u celoj kući. Best, choice, for your damaged brain. (reklama za US a kako izgleda i šire).
Nemam ništa protiv brzog laptopa, ali trpati na silu komponente koje nisu projektovane za malo troše (mogu da imaju 100 puta M u imenu) i to beskompromisno na račun smisla laptopa (ugrožavanje potrošnje, težine, disipacije,....) je ne za lečenje nego da pitaš glavnog inženjera projekta da li imaš trunke mozga.
Gde je Core 2 Quad u laptopu ? Pa nigde, jer bi još juče izuo bateriju. Laptopp koji se 90% drži u struji - apsolutly useless. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa posmatrjte to ovako: Postoji vise grupa ljudi koji ce kupiti ovakav racunar. Prvi su oni koji kupuju sve sto je najskuplje bez obzira da li im to sluzi necemu ili ne. U drugu grupu spadaju ljudi koji ce ga kupitikako bi se hvalili da imaju takav i takav racunar. U trecu grupu spadaju ljudi koji imaju para, ali ne zele da kucu zatrpavaju stvarima. Morate priznati da ovo cudo zauzima mnogo manje prostora od klasicnog desktop racunara. Da je sve ovo bolesno - bolesno je, ali za sve postoji trziste.
Kod ovakvog laptopa nije stvar u izdrzljivotsti baterije vec u mobilnosti. Ajde da te vidim da li bi ti cimanje bilo sad da nosis svoje kuciste sve zajedno sa monitorom i zvucnicima po gradu. Stvar je u tome sto postoje ljudi koji zele da imaju vrhunske performanse i pritom da budu mobilni, ili mozda zele manje prostora da zauzimaju, a ne vidim stvarno zasto bi neko tu drzao epitet `udaren mokrim blokom` itd... Eto ti sad imas 4850x2. Mogao bi eto da imas 6600GT. Jesi ti sad budala sto si dao preko 200 evra za graficku?
Sad su svi ljudi budale koji daju iole vise para dal za HW ili bilo sta drugo... To je sve stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ah da zabovario sam da pomenem da je najbolja ova treća solucija za grafičku, tj, dva Nvidia GeForce GTX 280M GPUs, pa će tako disipacija toplote koja će vam blogo istopiti foliju od tastature i ugroziti stabilnost svega što radite, biti prekinuta posle 8,7 sekundi koliko će baterija da traje, ako se i ona ne istopi :: :: Apsolutno genijalan način da potrošite 1800++ $. :: :: Ali ko ima dovoljno para, može da naruči custom atomsku centralu za njega koja će da prati u Kamionu #2, Kamion #1 u kome se on nalazi. Mobilan, tj . laptop (proizveden i osmišljen da bude lagan, prenosiv i štedljiv da biste mogli što više posla da odradite) komjuter od 5.2 kg i eventualna zamena za grejanje u celoj kući. Best, choice, for your damaged brain. (reklama za US a kako izgleda i šire) :: :: Nemam ništa protiv brzog laptopa, ali trpati na silu komponente koje nisu projektovane za malo troše (mogu da imaju 100 puta M u imenu) i to beskompromisno na račun smisla laptopa (ugrožavanje potrošnje, težine, disipacije,....) je ne za lečenje nego da pitaš glavnog inženjera projekta da li imaš trunke mozga :: :: Gde je Core 2 Quad u laptopu ? Pa nigde, jer bi još juče izuo bateriju. Laptopp koji se 90% drži u struji - apsolutly useless :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Recimo ode drugar kod drugara ,klinci naravno ,pa ovaj ima jedan komp ,a oce da igraju Counter Strike ili slicno u mrezi ,pa se rokaju izmedju sebe u igrici naravno i to je za te stvari. Postoji to ,sam sam vidjao to u praksi t.j umrezavao. Sve sto izadje ima svoju ciljnu grupu,jedino je pitanje cena koliko je ko spreman da plati za to zadovoljstvo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.