Ok je napajanje.Jedino sto mi se ne svidja kod PC Power & Cooling Silencer napajanja je to sto nemaju ispod ventilator da izbacuju toplotu iz kucista.Ovaj mali ventilator se sigurno cuje,a i neverujem da nesto preterano hladi PSU.
Imam Silencer-a od 750W, ne cuje se i ne greje pri normalnom radu (kad je moj komp na full-u to mu dodje normalan rad). Verovatno se cuje na full opterecenju, ali to ne mogu da proverim. Napone pri opterecenju sam merio unimerom i savrseno su ravni i stabilni, cak mi se desilo da sam vrteo Stress Prime dok sam gledao film u WM player-u kad je grmelo pre nekih par dana, i napon u stanu je imao padove sacuvaj Boze, sva svetla po stanu su se gasila na sekundu, a komp nije trepnuo. Posto zvuk slusam preko pojacala, cak je i zvuk iz pojacala stucao na momente, a komp je radio bez problema. Rekao bih da su im napajanja ok. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Ok je napajanje.Jedino sto mi se ne svidja kod PC Power & Cooling Silencer napajanja je to sto nemaju ispod ventilator da izbacuju toplotu iz kucista.Ovaj mali ventilator se sigurno cuje,a i neverujem da nesto preterano hladi PSU :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Izazov bi bio opteretiti ga teskom artiljerijom da vidimo kako se onda ponasa
I Want to believe - The truth is out there
:: Imam Silencer-a od 750W, ne cuje se i ne greje pri normalnom radu (kad je moj komp na full-u to mu dodje normalan rad). Verovatno se cuje na full opterecenju, ali to ne mogu da proverim :: Napone pri opterecenju sam merio unimerom i savrseno su ravni i stabilni, cak mi se desilo da sam vrteo Stress Prime dok sam gledao film u WM player-u kad je grmelo pre nekih par dana, i napon u stanu je imao padove sacuvaj Boze, sva svetla po stanu su se gasila na sekundu, a komp nije trepnuo. Posto zvuk slusam preko pojacala, cak je i zvuk iz pojacala stucao na momente, a komp je radio bez problema. :: Rekao bih da su im napajanja ok :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Ok je napajanje.Jedino sto mi se ne svidja kod PC Power & Cooling Silencer napajanja je to sto nemaju ispod ventilator da izbacuju toplotu iz kucista.Ovaj mali ventilator se sigurno cuje,a i neverujem da nesto preterano hladi PSU :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
stono bi rekli PC entuzijasti: LoL! Nazvati ovakav PSU Tihomirom!? Stabilan? Pa naravno, sa takvom rezervom ampera! Ali `tih`!? Oh no, not him! Staviti onaj jadni ventilatorcic na takvog monstruma i to u eri globalnog otopljavanja?! Da citiram Krlezu: preglupo!
Evo, kada Sky bude obezbedio tesku artiljeriju, probacemo Tihomira da vidimo koliko je tih _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: stono bi rekli PC entuzijasti: LoL! Nazvati ovakav PSU Tihomirom!? Stabilan? Pa naravno, sa takvom rezervom ampera! Ali `tih`!? Oh no, not him! Staviti onaj jadni ventilatorcic na takvog monstruma i to u eri globalnog otopljavanja?! :: Da citiram Krlezu: preglupo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.