Sapphire ATI 4870.. Catalist 8.5 WHQL! Podatci su napisani u temi 3D Mark 2006/Vantage!
@pufi@Ajde odradi u Vantage..Ja cu grafe jos da zategnem..Mogu one i preko 800 Mhz samo sto nemam tool za OC jer ni jedan ne registruje CrossFire da bi mogao da dignem clock preko ..Ovo je bio OC iz ATI overdrive-a!
:: Sapphire ATI 4870. :: Catalist 8.5 WHQL :: Podatci su napisani u temi 3D Mark 2006/Vantage :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Ma greska bre..9.5 Poslednji driver..Pogresno sam napisao!
I Want to believe - The truth is out there
:: Sto 8.5 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Sapphire ATI 4870. :: :: Catalist 8.5 WHQL :: :: Podatci su napisani u temi 3D Mark 2006/Vantage :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Stvarno je bezobrazluk sto nisu uradili u Rivi mogucnost kontrole overclocka sa CF!Pa ako je tool za OC nije samo za nvidiu majku mu nego treba da bude za sve.Bas me to nervira!Sli radi najnormalnije a CrossFire ne!
Ovo ti je stari rez..Ajde baci CPU na 4.0 Ghz i OC-uj grafe bar na 800 Mhz a mogu i preko,samo trazi max clock.Postavi CPU-Z i GPU-Z i postuj shoot u prirodnoj velicini!
:: Nece da butuje Win :: Stavio sam :: FSB:400MHz(9.5x :: Cpu Voltage:1.4 :: Memory:961MHz(2.1v) CL-5-5-5-1 :: :: Nerazumem sto nece da butuje,jer san pre neki dan isto ovako stavio i dobio sam solidan rezulta :: :: http://img521.imageshack.us/img521/388/70060302.pn :: :: Edit:Sory,prosli put sam stavio FSB na 390.Izgleda da cu morati da dizem NB na 1.4 :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ne mogu CPU na 4.0 GHz zato sto imam memoriju koja nece preko 961MHz.Znaci max je 3.8GHz.GPU radi stabilno na 775/1000 MHz.Dalje nisam probao.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ovo ti je stari rez..Ajde baci CPU na 4.0 Ghz i OC-uj grafe bar na 800 Mhz a mogu i preko,samo trazi max clock.Postavi CPU-Z i GPU-Z i postuj shoot u prirodnoj velicini :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Nece da butuje Win :: :: Stavio sam :: :: FSB:400MHz(9.5x :: :: Cpu Voltage:1.4 :: :: Memory:961MHz(2.1v) CL-5-5-5-1 :: :: :: :: Nerazumem sto nece da butuje,jer san pre neki dan isto ovako stavio i dobio sam solidan rezulta :: :: :: :: http://img521.imageshack.us/img521/388/70060302.pn :: :: :: :: Edit:Sory,prosli put sam stavio FSB na 390.Izgleda da cu morati da dizem NB na 1.4 :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Pa probaj pa uradi rez.Ja ti kazem da ce 800 Mhz da prodje a za sve ostalo preko je do primerka.
:: Ne mogu CPU na 4.0 GHz zato sto imam memoriju koja nece preko 961MHz.Znaci max je 3.8GHz.GPU radi stabilno na 775/1000 MHz.Dalje nisam probao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ovo ti je stari rez..Ajde baci CPU na 4.0 Ghz i OC-uj grafe bar na 800 Mhz a mogu i preko,samo trazi max clock.Postavi CPU-Z i GPU-Z i postuj shoot u prirodnoj velicini :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nece da butuje Win :: :: :: Stavio sam :: :: :: FSB:400MHz(9.5x :: :: :: Cpu Voltage:1.4 :: :: :: Memory:961MHz(2.1v) CL-5-5-5-1 :: :: :: :: :: :: Nerazumem sto nece da butuje,jer san pre neki dan isto ovako stavio i dobio sam solidan rezulta :: :: :: :: :: :: http://img521.imageshack.us/img521/388/70060302.pn :: :: :: :: :: :: Edit:Sory,prosli put sam stavio FSB na 390.Izgleda da cu morati da dizem NB na 1.4 :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Nece.Izgleda da CPU nije stabilan,je sam stavio GPU stavio na default i opet puca u 3dmark-u.Psole 15-20 sekundi pise 3dmark.exe ....bla....bla....bla..... Dal da povecam malo PLL Voltage?
:: Nece.Izgleda da CPU nije stabilan,je sam stavio GPU stavio na default i opet puca u 3dmark-u.Psole 15-20 sekundi pise 3dmark.exe ....bla....bla....bla.... :: Dal da povecam malo PLL Voltage :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: Na kom testu ti puca 3D Mark :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Nece.Izgleda da CPU nije stabilan,je sam stavio GPU stavio na default i opet puca u 3dmark-u.Psole 15-20 sekundi pise 3dmark.exe ....bla....bla....bla.... :: :: Dal da povecam malo PLL Voltage :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Sistem je celokupno nestabilan..Povecaj napon za Memoriju za korak unapred,PLL voltage mozes da sibnes na 1.50v,ne znam sad na koliko ti stoji..NB na 1.35v,FSB VTT na 1.40-1.45v...
:: Na prvom.Return to Proxycon :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Na kom testu ti puca 3D Mark :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nece.Izgleda da CPU nije stabilan,je sam stavio GPU stavio na default i opet puca u 3dmark-u.Psole 15-20 sekundi pise 3dmark.exe ....bla....bla....bla.... :: :: :: Dal da povecam malo PLL Voltage :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Sistem je svez,instaliran juce.PLL voltage mi stoji na default(1.50v),stavicu na 1.52v.NB sam stavio na 1.4v dok sam vrteo 3D Mark 06,a memoriju sam stavio na 2.1v.Stavicu je na 2.2v
Mozes PLL i na 1.60v bez problema da stavis..I ti govoris obrnuo kao Gile...Hahahaha..Pa valjda izvrteo?Nego jel ti to tesko da stavis CPU-Z i GPU-Z i malo veci shoot???Ovako je jako nepregledno!
:: Sistem je svez,instaliran juce.PLL voltage mi stoji na default(1.50v),stavicu na 1.52v.NB sam stavio na 1.4v dok sam vrteo 3D Mark 06,a memoriju sam stavio na 2.1v.Stavicu je na 2.2 :: :: Inace,sad sam obrnuo 3d Mark 06 i evo rezultata :: :: CPU:3,17 GH :: GPU:Defaul :: Memory:Defaul :: :: http://img40.imageshack.us/img40/82/54999019.pn :: :: Jbg,opet nije u prirodnoj velicini :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Bez 1.55+ PLL, nema ozbiljnog overkloka. Još samo da mi je znati zašto si time bavite na 30+ stepeni napolju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Bez 1.55+ PLL, nema ozbiljnog overkloka. Još samo da mi je znati zašto si time bavite na 30+ stepeni napolju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Nepostoji 3D Mark 2008 a niti ce biti napravljen.To je Vantage 3D Mark,neki ga oslovljavaju i kao 3D Mark 2008!
:: Moja greska video sam pre godinu dana da imaju screenovi izgleda da ga jos prave, pa sam mislio da je do sada izasao. Izvinjavam se :: :: Pozdrav :: :: :: :: 08? Obrnuo? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky si obrnuo 3DMark 08 :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa vidis da nisam pogresio :), a normalno da nece biti napravljen jer je sad 2009. godina, a koji ti vantage koristis, a kad citas po netu ne znas sta je tacno, a sta nije :). Izvinjavam se jos jednom za moju gresku.
Pozdrav!
:: Nepostoji 3D Mark 2008 a niti ce biti napravljen.To je Vantage 3D Mark,neki ga oslovljavaju i kao 3D Mark 2008 :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Moja greska video sam pre godinu dana da imaju screenovi izgleda da ga jos prave, pa sam mislio da je do sada izasao. Izvinjavam se :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: 08? Obrnuo? :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky si obrnuo 3DMark 08 :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Koristim poslednji za koji znam da ima.Vantage v1.01! P.S.Nemas potrebe da se izvinjavas,nisi ti nista kriv
:: Pa vidis da nisam pogresio :), a normalno da nece biti napravljen jer je sad 2009. godina, a koji ti vantage koristis, a kad citas po netu ne znas sta je tacno, a sta nije :). Izvinjavam se jos jednom za moju gresku :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nepostoji 3D Mark 2008 a niti ce biti napravljen.To je Vantage 3D Mark,neki ga oslovljavaju i kao 3D Mark 2008 :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moja greska video sam pre godinu dana da imaju screenovi izgleda da ga jos prave, pa sam mislio da je do sada izasao. Izvinjavam se :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 08? Obrnuo? :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky si obrnuo 3DMark 08 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.