Apple stalno na istu foru prodaje svoje proizvode i popeli su mi se na ogradu. iPhone su prodali na inovativnost (multi touch, zamisli, rotiraću slike sa 92 prsta pod uglom od 24 stepena) i dobar dizajn i onda se pojavio 3G model koji je poboljšao (dodali ste 3G, pa dobro jutro, to imaju telefoni 2 godine unazad). A prodali su ga sa 2 i više puta manjom cenom jer su shvatili kakvi su moroni.
Takav kakav jeste, treba da rovariš da radi Bluetooth, MMS - zajebancija, Nema FM, 2MPx kamera...
....i sad kao to sve nisu znali da je standardno na telefonima već godinama, al zato što je leeeep, strava mu displej, treba peč za krek da bi radio ovde.....znaš šta je Nokia 5800 za njega....VRH.
Kako sam se samo ismijao ovim snimcima sa MAD TV... Bruka...
Mozda je Nokia 5800XM za njega vrh, ali sta je tek onda moj Renoir ? Vrh vrhova!
Sala naravno, ma jeste iPhone i lijep i ima odlican display i klavitetan Touch, ali to nisu karakteristike telefona nego multimedijalnog uredjaja u njemu, znaci sa svim tim sranjima koje ima iPhone je najmanje telefon...
Prije neki dan, pokazuje mi prijatelj na njegovom iPhone-u aplikaciju koja kada se ukljuci, izgleda kao nekakva bara sa vodom, a ispod povrsine vode je kamenje, razumijete sta pricam... I kaze on meni u fazonu da pipnem display, i ja onako pipnem, i voda se zatalasa... I pitam ja njega : I sta ti je to ? Ne kontam ? Sta ce ti to na mobilnom telefonu ? Kaze on : Pa zanimljivo je... Ja: Jeste to sve zanimlmivo, ali ja ne vidim razlog koji ce mi to qrac ne telefonu, nista mi ne pomaze niti mi treba za nesto... The End
Sa ovim hocu da kazem da su aplikacije za njega vecinom nekakve gluposti koje nemaju veze sa telefonom...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.