Sudeci vec po prvim testovima nasih forumasa iz komsiluka kartica se pokazala jako dobro..Clockovana stize jednog GTX280 sto nije ni malo za poceniti.Druga stvar je OC potencijal koji je sada malo veci i sama karta se greje dosta manje a referentni cooler je sada dosta tisi sto se nije moglo reci za prethodnika 4870 kod kog se cuo kao turbina i kod koga se chip grejao dosta!Sada su se stvari promenile na bolje za pohvalu i ja se samo nadam da cu imati priliku da se docepam bar jednog primerka za test i prenesem vam utiske iz prve ruke detaljno.
Volim kad proizvođač odluči da ohladi karticu na svoj način. Ovaj ASUS izgleda kao da pravi hladovinu u kućištu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Upravo to.Sve vise me odusevljavaju.I nadam se da ce sve vise da se izbacuju non referentne karte i to ne samo oni.Ocekuje se i Sapphire Vapor X verzija.Bice zlo kartica! Ovo za sad izgleda kao sjajan potez.Nek se samo tako nastavi.Bice extra.Konacno mi ATI uliva sve vise poverenja
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Volim kad proizvođač odluči da ohladi karticu na svoj način. Ovaj ASUS izgleda kao da pravi hladovinu u kućištu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.